Şimdi Ara

Kaza Yaptık. ( SS'li ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pi10

Boyaya gerek kalmaz soyulmalar rötuş halinde giderilir, park sensörü taktırırsanız arkada da gözünüz olmuş olur.

Symbol şirket aracımıydı ?

Symbol hakkında hiçbir bilgim yok.
  • Daha 2 saat önce kaza yapıyordum ben de. U dönüşü yapacam, ortalık sakin, arkamda bi Vectra var. Dörtlülerimi yaktım. Sol sinyal vermen gerekiyordu diyebilirsiniz ama, U döneceğim için dörtlü yaktım, aynaya baktım Vectra'cı sağa doğru meğil etti, ben de hafif sağa direksiyonu çevirip (Açıyı genişletmek için) direksiyonu sola çevirmemle sol aynamda Vectra'yı görmem bir oldu. Frene bastım ben durdum Vectra'cı durdu, içindeki de benim gibi toy bi delikanlı. Artis artis konuştu, "Dörtlünün anlamını öğren önce" diye bağırdım, yanımda annem vardı fazla da uzatmadan döndüm bastım eve geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

.. arkadaki Symbol herif ...

Geçmiş olsun. Sorun yok sayılır.

Ancak alıntıladığım anlatımınıza epey güldüm.
  • Geçmiş olsun...Gene ucuz kurtulmuşsunuz,bizim symbole ışıklarda beklerken arkadan yeni kasa vw polo dokundurmuştu.Adam sola bakıyormuş,dalmış.Frene bile basmadan küt vurdu.Polo nun ön amblem,ızgarası kırıldı.Bizim sadece tampon içi takozlar kırıldı ve bagajın iç saçında darbenin geldiği tarafta fazla göze batmayan küçük ezikler,yumrular oluştu.Acelemiz olduğundan tutanak işiyle uğraşmadık,adamın tanıdık kaportacısı varmış sanayiye gidip hemen yaptırayım dedi.Telefonunu aldık ayrıldık,sonradan adamın dediği yere sanayiye gidip,ücretsiz sadece tamponu yaptırdık.Ezikler,yumrular için araba makineyle arkadan çektirilecek ve çekiçlenmesi gerektiğinden yanaşmadık.

Kaza Yaptık. ( SS'li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Şubat 2014; 3:58:44 >

• Arabayı park ederken lastiğin yaklaşık 2 cm'lik bölümünü kaldırıma sürttüm kıvamında bir konu olmuş.
    Aracınızla yaşadığınız her olayı yazın okuması çok iyi oluyor.
  • Geçmiş Olsun Hocam.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Daha 2 saat önce kaza yapıyordum ben de. U dönüşü yapacam, ortalık sakin, arkamda bi Vectra var. Dörtlülerimi yaktım. Sol sinyal vermen gerekiyordu diyebilirsiniz ama, U döneceğim için dörtlü yaktım, aynaya baktım Vectra'cı sağa doğru meğil etti, ben de hafif sağa direksiyonu çevirip (Açıyı genişletmek için) direksiyonu sola çevirmemle sol aynamda Vectra'yı görmem bir oldu. Frene bastım ben durdum Vectra'cı durdu, içindeki de benim gibi toy bi delikanlı. Artis artis konuştu, "Dörtlünün anlamını öğren önce" diye bağırdım, yanımda annem vardı fazla da uzatmadan döndüm bastım eve geldim.

İşte tam nokta bu.

Yani bir kenara Dörtlüleri yakarak yanaşmanın anlamı arkadakinin mesafeyi uzun koruyarak öndekine yer vermesidir.

Geçmiş Olsun ucuz atlatmışsınız.

• adama gidip çarptınız ve adam bir de suçu üstüne aldı öyle mi? geri gelirken yan aynalara bakmak yetmez o zaman arkanda çocuk olsa ve ezsen hakimin karsısında bana sadece yan aynalara bakıp geri gelmem söylendi çocuğu görmedim dersin burda suçlu baban kafayı geri çevirip bakmalıydı bununla geçmis olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

adama gidip çarptınız ve adam bir de suçu üstüne aldı öyle mi? geri gelirken yan aynalara bakmak yetmez o zaman arkanda çocuk olsa ve ezsen hakimin karsısında bana sadece yan aynalara bakıp geri gelmem söylendi çocuğu görmedim dersin burda suçlu baban kafayı geri çevirip bakmalıydı bununla geçmis olsun diyelim.

Perşembe gunu tam arka camın bittiği yerde cocuk kafası gordum yeminle yan aynalara bakıp çıksam geri geri cocuğa çarpardim düşük hızla bile çarpsam oda düşüp kafasını vurabilirdi .

Dikiz aynası süs degil kullanalım ayrıca geriye de bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Daha 2 saat önce kaza yapıyordum ben de. U dönüşü yapacam, ortalık sakin, arkamda bi Vectra var. Dörtlülerimi yaktım. Sol sinyal vermen gerekiyordu diyebilirsiniz ama, U döneceğim için dörtlü yaktım, aynaya baktım Vectra'cı sağa doğru meğil etti, ben de hafif sağa direksiyonu çevirip (Açıyı genişletmek için) direksiyonu sola çevirmemle sol aynamda Vectra'yı görmem bir oldu. Frene bastım ben durdum Vectra'cı durdu, içindeki de benim gibi toy bi delikanlı. Artis artis konuştu, "Dörtlünün anlamını öğren önce" diye bağırdım, yanımda annem vardı fazla da uzatmadan döndüm bastım eve geldim.

İşte tam nokta bu.

Yani bir kenara Dörtlüleri yakarak yanaşmanın anlamı arkadakinin mesafeyi uzun koruyarak öndekine yer vermesidir.

Geçmiş Olsun ucuz atlatmışsınız.

Ben de dörtlü yaktığımda "anlar herhalde artık" dedim ama, benim sağa meğil etmemde solumdan geçmek için hızla soluma geçmiş. Anlamadım bile ne ara geçtiğini. Azıcık sabır yok. Bir araba önünde dörtlü yakmışsa, sağından solundan kaçıvereyim demek ne demek ya? Arka kapıdan vuruyordu.

• Geçmiş olsun.

• Anro kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Boyattırmayın sakın. Göçük tamiri yapan kaportacılar 2 3 saatte halledecektir
  • geçmiş olsun
  • abartılacak bir şey yok.

Bir kez daha park sensörünün çok işe yarar bişi olduğunu gördük. Bakmadan manevra yaparken arkanıza arkanıza bir yayada gelebilirdi Allah korusun.
  • Geçmiş olsun kolay hallolur

• öncelikle geçmiş olsun bugibi hasarların boyasına zarar vermeden düzeltmekteyiz bilginiz olsun
  • Geçmiş olsun böyle ufak kazalar olur canınızı sıkmayın bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.