Şimdi Ara

Kaza Yaptık. ( SS'li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olaya ben aracın dışında tanık oldum.

Bugün saat 11:00 sıralarında babam ile iş yerine gittik. Güven Sanayi Sitesi park yeri bulmak zor. Ben araçtan inmiştim yer bulmak için. Araca bir yer bulduk boş babam yanaşırken dörtlüleri yaktı arkasındaki adam dibine girmesin de yanaşayım diye. Ama arkadaki Symbol herif tam babamın dibine kadar girdi. Babamda geri gelirken adamı fark etmedi ve geri geri gelirken vurduk. ( O anda hiç dur deme şansım bile olmamıştı. )

O anda fotoğraf çekemedim şok olmuştum. Üstüne bir de Symbol sürücüsü böyle artist bir şekilde bağırarak konuşunca esnaflar felan toplandı. Kısacası bir karmaşa felan oldu.

Bu arada Symbol'un sadece plakalığı yere düştü. Bir de tamponu biraz ezildi.

Symbol hatasını kabul etti. Babam çarpraz bir şekilde durmuştu hatta. Sonra aracı alt tarafta bir kaportacıya götürdüler. 150 Tl bir fiyat aldık. Tanıdık temiz bir şekilde yaparız dedi.

Ben ise babama bence servise götürelim daha iyi olur dedim. Boya tutması felan sıkıntısı olmaması adına.

Araçtan Fotoğraflar;

Kaza Yaptık. ( SS'li ) Kaza Yaptık. ( SS'li ) Kaza Yaptık. ( SS'li ) Kaza Yaptık. ( SS'li )

• Geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelmesin.
  • Geçmiş olsun. Boya gerekmeden hallederler gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelmesin.

Teşekkür Ederim. Dediğiniz gibi cana gelmemesi çok daha önemli.

Bazen başka kaza fotoğraflarını görünce buna da şükrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Geçmiş olsun. Boya gerekmeden hallederler gibi.

Soyulmalar vardı küçük hocam.

Teşekkürler.
  • Geçmiş olsun hocam, boyaya gerek olmaz bence de sanki

edit: soyulmalar varsa bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 22 Şubat 2014; 21:43:44 >
  • Iyi bir gocukcu boyasiz halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takmayın kafayı, ben buna kaza bile demem.
    Allah beterinden saklasın.
  • iç plastiği söküp, elinizle itin arkadan.
  • geri gelirken arkaya bakmanız gerekiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue spirit -- 22 Şubat 2014; 22:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

geri gelirken arkaya bakmanız gerekiyor diye biliyorum

Cümlelerimi tekrar okursanız anlarsınız.

Sağ tarafa park etmek için dörtlüleri yakan bir aracın dibine girmek de yanlış bir olaydır.

Sonuç olarak arkadaş hatasını kabul etti.
  • Çok geçmiş olsun.

• 1. En kısa zamanda bir park sensörü taktırın.

2. Olacağı varmış, olmuş. Yazıldıktan sonra bi şekilde görmüyorsun ve engel olamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 22 Şubat 2014; 22:56:43 >
  • geçmiş olsun.aynı kazayı geçen yaz bende yaptım ve hasarı da aynı yerden aldı.benim aracın stopta kırıldı.ilk başta adam suçunu kabul etmedi etraftakiler toplanınca suçunu kabul etti kafam dalgındı vs zırvaladı 200 tl aldım 80 tl ye düzelttirdim boyası atan yere de rötuş yaptım 120 tl ye de stopu aldım 200 tl ye hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

geçmiş olsun.aynı kazayı geçen yaz bende yaptım ve hasarı da aynı yerden aldı.benim aracın stopta kırıldı.ilk başta adam suçunu kabul etmedi etraftakiler toplanınca suçunu kabul etti kafam dalgındı vs zırvaladı 200 tl aldım 80 tl ye düzelttirdim boyası atan yere de rötuş yaptım 120 tl ye de stopu aldım 200 tl ye hallettim.

Geçmiş olsun hocam.

O zaman boyaya gerek yok sanırım.
  • Geçmiş olsun,

Kafaya takılacak bir şey yok, böyle şeylere "kaza" olarak bakmamak gerekiyor ama suçun bir kısmı da sizde gibi geldi, geri geri gelirken arkadaki arabaya çarpmanın ve o aracı görmemenin nasıl olabildiğini çözemedim, umarım bir daha yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

geçmiş olsun.aynı kazayı geçen yaz bende yaptım ve hasarı da aynı yerden aldı.benim aracın stopta kırıldı.ilk başta adam suçunu kabul etmedi etraftakiler toplanınca suçunu kabul etti kafam dalgındı vs zırvaladı 200 tl aldım 80 tl ye düzelttirdim boyası atan yere de rötuş yaptım 120 tl ye de stopu aldım 200 tl ye hallettim.

Geçmiş olsun hocam.

O zaman boyaya gerek yok sanırım.

teşekkürler hocam.bence boyaya gerek yok kaportacı yerine boyasız göçük düzelten yerlere götürün boyası atan yerlere güzelce rötuş yapın renk siyah olduğu için rötuş göze batmaz.çekiçleme ile değil arkadan masaj yöntemi ile düzeltilecek.

• geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.boyasız halledilebilir gibi duruyor.

• geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
  • Boyaya gerek kalmaz soyulmalar rötuş halinde giderilir, park sensörü taktırırsanız arkada da gözünüz olmuş olur.

Symbol şirket aracımıydı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.