Şimdi Ara

Kaza yapmadığım halde hasar kaydı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Geçen haftalarda arkadaşlar arasında bu kaza muhabbetleri açıldı. O sırada arkadaşlarıma bizim arabanın tramerini gösterirken bir adet daha tramer kaydı çıktı. Sözde vurduğumuz araç beyaz passat. Araca baktığımda sağ arkadan vurulmuş siyah izler var. Şu an o aracın kaç tl hasar kaydı var göremiyorum ama sözde biz yüzde yüz kusurluyuz. Bizim arabanın rengi gri fakat sözde vurduğumuz arabanın sol arka tarafı simsiyah. Bu sözde kaza 7 Mayıs 2017 de gerçekleşmiş. Diğer bir taraftan tutulan tutanakta, sürücünün tc numarası farklı. Yani bizi bir tongaya getirdiler bilmiyorum. Yani biraz geç farkettik. Beni asıl sinir eden konu ise babamın aman ya boşver demesi. Tamam arabayı hurdaya ayrilana kadar kullanacak ama bu kanunen suç. Ben bu konunun üzerinde durmak istiyorum, bu haksızlık karşısında durmak istiyorum. Bana yardımcı olacak arkadaşlara istedikleri resmi atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba size acenteniz yardımcı olacak hocam.
    İletişime geçip durumu iletin , onlar gerekli başvuruları yaparlar.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bizim dava açmamız gerekiyor mu yoksa acente bu durum ile ilgileniyor mu? Malum araba peder beyin üzerine, beyfendi hazretleri pek uğraşmak istemiyor. Ben onun adına o işlemleri yapsam sıkıntı olur mu?

• Sbm’ye dilekçe ile itiraz başvurusunda bulunun onlar inceleyip gereğini yaparlar, yanlışlık olmuş olabilir yanlışlık var ise düzeltiyorlar.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Biraz gec mesaj attim kusura bakmayin. Arabayi kendi uzerime alip dediklerinizi yapacagim yardiminiz icin tesekkurler.

• JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Davaya gerek yok hocam. Acentenin işi bunları çözmek zaten. Siz de halledebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.