Bildirim
Kaza yapmadığım halde sigorta basamağım neden düştü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Birincisi 7. basamaktaki aracınızı satmadan ve poliçesini satıştan iptal ettirmeden yeni araç alıp sigorta yaptırmış olmanızdan kaynaklı olabilir.
İkincisi Tramer referans poliçenizi çekmemiş olabilir.
_____________________________ Trafik ve Kasko işlemleriniz için Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. -
Salı günü aracımı sattım çarşamba araç alıcam birevim firmasından ptesi sigorta yaptırıldı doğal olarak 2. Aracımmış gibi olduğu için 4. Basamaktan verdi işlemi ben bugün aracımı sattım trafik sigortamı iptal ettim yeni sigortam 4. Basamakta duruyor hala bunu sigorta şirketi aynı gün içerisinde düzeltip 7 yapabilir mi yada iptal edip aynı gün içinde yeni sigorta yapıp 7. Basamaktan başlatabilir mi çünkü yarın araç alıcam sigortası olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Söylediğiniz şekliyle mümkün değil.
Acentenizden referans poliçe düzeltme zeyili yapmasını talep edin. Belki bir ihtimal 7. kademedeki hasarsızlığı alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Trafik ve Kasko işlemleriniz için Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler