Şimdi Ara

Kaza Yapıldı Sizce Bu Durumda Kim Haklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kaza Yapıldı Sizce Bu Durumda Kim Haklı

Arkadaşlar merhaba, İstanbulda CUMA günü baya yerlerde buzlanma vardı. Babamda arabayı vurmuş. Olay şöyle olmuş, babam yolunda giderken yavaşça resimde görülen araba çıkmış ( LİNEA BİZİM ) frene basmış ama duramamış. Sizce bu Resimde kim haklı? Sonuç ne çıkar? Teşşekürler

• kimin yolu cadde
  • Yani sağ tabela da ok işareti mecburi ileri demek oluyor ya hani. Bence yol babamın yolu, bana öyle geldi. Diğer araba tahliyeden çıkıyor.
  • Eğer yolların birbirine üstünlüğü yoksa, yani klasik kontrolsüz sokak kavşağı ise, sağdan gelen aracın geçiş üstünlüğü vardır, dolayısıyla linea'nın geçiş üstünlüğü var ve honda kusurlu sayılıyor bu durumda. Linea honda'ya çarpmış olsa bile durum pek değişmez.

Eğer honda'nın geldiği yol cadde vs nedeniyle ana yol kabul edilirse o zaman durum tersine döner. Yol ver levhası falan var mıydı? Kazanın olduğu yerin navigasyon haritasına baktınız mı, sokak-cadde farkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 16 Ocak 2017; 11:12:48 >
  • Öyle detayli bakmadim ama bizim arabada bir sey yok zaten. Hondanin kapisi tamamen içine göctu baya
  • Baban hakli
  • Trimmer sonucu 1 haftaya çıkarmış sonucu Paylaşırım merak ettim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer araba nereden tahliye oluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Diğer araba nereden tahliye oluyor,

f tipi yüksek güvenlikliden galiba
  • Eğer Linea'nın yolu sokak, Honda'nınki ise cadde gözüküyorsa siz suçlu çıkacaksınız ama tam tersi ise siz haklısınız.

Bu arada yol tanıdık geliyor, Tavukçuyoluna yakın gibi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam sgk arkasi😃

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Sgk arkasi hocam😃

• Trafik tabelasına göre Civic in soldan devam etmesi gerekirdi.Ama aracı durduramamış ve sizin araca vurmuş.Bence civic suçlu tamamen.
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız vuran bizim araba

• yolda tali ana yol farkı yoksa kusur size çıkacaktır maalesef
  • Arkadaşlar %100 karşı taraf hatali çıktı. Çok ağır geldi bana sonucu ama bizlik sorun yok tabi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Eğer Linea'nın yolu sokak, Honda'nınki ise cadde gözüküyorsa siz suçlu çıkacaksınız ama tam tersi ise siz haklısınız.

Bu arada yol tanıdık geliyor, Tavukçuyoluna yakın gibi sanki

tavukçuyolu tahmininizin aynısını bende yapmıştım.....keza öyle imiş.bu arada geçmiş olsun konu sahibine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 4 Şubat 2017; 11:14:9 >
  • Baban haklı merak etme.Karşı tataf %100 suçlu.

• kaanim kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tavukçuyolu biz hakli çıktık %100 karşı taraf suçlu seçildi

• sola mecburi yön vermiş yani anayol olmasa bile babanın gittiği yön ana yol statüsünde diğer yol tali yol olarak nitelendirilir. anayola kontrolsüz çıktığı için civic hatalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.