Şimdi Ara

Kaza sonrası ufak bir yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , Chevrolet Aveo 2011 1.4 LS Aracımız vardı eşim kullanıyordu. Maalesef kaza yaptı , bir araca arkadan çarptı. Kasko şirketi aracı aldı servise götürdü vs. . İkame araç verildi 15 gün , şu an onu kullanıyor eşim.

    Servisteki arkadaş bazı parçaların bulunamayacağını ve bulunamayan parçaları bizim bulacağımız ve sigorta şirketinin belirlediği fiyat üzerinde olursa üstünü bizim ödeyeceğimizi söyledi. Ben sorduğumda hangi parçalar bulunmaz diye , tahmininiz nedir dedim ; belki far bulunmaz dedi , halbuki internette onlarca far var.


    1. İkame araç 15 gün. Zaten 8-9 günü bitti. 15 gün bittiğinde büyük ihtimal bizim aracımız çıkmayacak servisten. İkame araç süresi bittiğinde eşimin aracı olmayacak , bu konuda kullanabileceğimiz bir hakkımız var mı ?
    2. Bulunamayan parçalar için ne yapabiliriz ? İnternette vs. her yerde bulunabiliyor . servisteki arkadaş far bulunamıyor dedi ama her tarafta var , pahalı olduğu için mi almıyor sigorta şirketi ?
    3. Aracın azami serviste kalma süresi ne kadar ? Atıyorum parça bulamadıkları için serviste bekliyor. Bizim için bu çok önemli çünkü eşimin arabasız işine gelip gitmesi çok zor.


    Yardımcı olursanız çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretntnc -- 18 Mayıs 2022; 20:19:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.