< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaza sonrası değer kaybı almak (6. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Mayıs 2024 yılında park halinde aracıma ters yönden gelen kamyonet vurup kaçtı. Orada olan bir kişi kamyonetin fotosunu çekmiş sağolsun. Polis çağırıp tutanak tutuldu. Kasko üzerinden tamiri yapıldı aracımın. 59.000 fatura kesmiş yetkili servis.
Ben değer kaybı için nasıl bir yol izlemeliyim, sigorta şirketim allianz, nereye nasıl başvurmak en mantıklısı?
Mutlaka avukat gerekli mi yoksa şahsen başvurabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar...
Öncelikle Geçmiş Olsun. Allah Daha beterinden korusun inşallah..
6 Ekim 2024 de ben normal şeridimde giderken yanında geçtiğim araç U dönüşü yapacakmış emniyet şeridinden birden hareket edip arka kapıya vurdu. Trafik ışıklarının altındaydı. Hatayı %100 ona verdiler..
Servise gittim ve kapıda 230mikron PPF kaplama olduğunu " Boyasız göçük düzeltme" yaptırmak istediğimi söyledim. Onlarda
"bizim böyle bir hizmetimiz yok siz istediğiniz yere yaptırın faturayı bize getirin kasko'dan parayı alalım" dediler.
Benim kapı 5 güne yapıldı. Kaplamayı söktüğümüzde çizik dahi yoktu. Sadece göçük düzeltme yapan bir yere gittim.
Neyse 12 Ekimde dosyayı açtırdım hala bekliyorum Güya dün para hesabıma yatırılacaktı ama hala gelen giden yok.
Sonrasında yeğenim avukattır değer kaybı davası açmayı düşünüyorum. Vekalet vereceğim ona. Vekalet ücretini bile karşıdan alıyor. Daha önce arkadaşının arabasına almış.
Servisde sigorta da çalışan bayan değer kaybı alamazsınız diyor değişen boyanan bir yer yokmuş
Bende " iyi ama kasko ya tramer girdiniz nasıl olmaz" dedim.
Siz aldıysanız bende kesin alırım o zaman..
Not : Aracım Kaza anında henüz 3 aylıktı.. :((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 26 Ekim 2024; 23:20:41 >
-
Arkadaşlar
Değer kaybı için avukat hasar ve exper raporu istedi.
Servise sordum e devletten takip et dedi.
Hasar olalı 1 ayı geçti fakat e devletten baktığımda Dosya daha kapanmamış görünüyor.
Ne yapmam lazım değer kaybı için suan başvuramazmıyım
-
Sigortacınıza sorsanız daha detay bilgi verebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X