Şimdi Ara

Kaza - Haklı olduğumuz halde %50 verildi - İtiraz için Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düz şeridinde ilerlerken beyaz otomobil otobüsün önüne kırarak kaza oluşuyor -

Otomobildeki hasar ÖN ÇAMURLUKTA . burası çok önemli .

Biz %100 karşı beklerken bugün %50 olarak açıklandı hayretler içerisinde kaldık.

şirketler prim yükseltmek için %50 vermeye çalışıyor herkese diye duymuştuk işin içinde çakallık dönüyor muhtemelen.

itiraz yada düzeltme için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
     Kaza - Haklı olduğumuz halde %50 verildi - İtiraz için Destek Kaza - Haklı olduğumuz halde %50 verildi - İtiraz için Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 21 Nisan 2016; 20:05:28 >

• otobüs kendi şeridinden taşmış gibi geldi bana ?
  • Toplam hasar bu mu?

Bu hasar icin ugrasmaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Toplam hasar bu mu?

Bu hasar icin ugrasmaya degmez.

evet haklı olduğumuz halde karşılayalım dedik karşı taraf kabul etmedi kendi poliçesini de deldirdi.

işin kötü yanı otobüse 8bin sigorta çıkarken 12-14 çıkacak şimdi bu kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

otobüs kendi şeridinden taşmış gibi geldi bana ?

:) lütfen .
  • otobüsler niçin yol vermez anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

otobüsler niçin yol vermez anlamıyorum

Durma mesafesi uzun,sıkışık trafikte dur-kalk yüzünden balatalar ısınıyor.Motor freni de bir yere kadar yavaşlatıyor,şoförde acemi ise yürüyen bomba oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

Otobüs bizim -

Düz şeridinde ilerlerken beyaz otomobil otobüsün önüne kırarak kaza oluşuyor -

Otomobildeki hasar ÖN ÇAMURLUKTA . burası çok önemli .

Biz %100 karşı beklerken bugün %50 olarak açıklandı hayretler içerisinde kaldık.

şirketler prim yükseltmek için %50 vermeye çalışıyor herkese diye duymuştuk işin içinde çakallık dönüyor muhtemelen.

itiraz yada düzeltme için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
     Kaza - Haklı olduğumuz halde %50 verildi - İtiraz için Destek Kaza - Haklı olduğumuz halde %50 verildi - İtiraz için Destek

Otobüste araç kamerası yok mu? Toplu taşıma araçları için zorunlu oldu diye biliyorum.

kart sisteminin kamerası var onu da tahmin edebileceğin kişiler izliyor :)

sonuc kamera yok

• anlayan kimse yok mu? itiraz konusu

• Şerit çizgisi düz gibi gözüküyor. Öyle ise hiçbir şekilde beyaz aracın sola geçmeye hakkı olmaması lazım. Kafadan suç onda olur. Fotoda öyle gözüküyor diye söyledim. Ne yazık ki eğer şerit çizgisi bahsettiğim gibi düz değil de kesik kesik ise aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • bas baya otobüs haklı bilir kişi bu işleri pek bilmir ellam
  • Otibisçiler çuvalla para kazanıyor bişey olmaz heri

• Sigorta tahkim komisyonuna başvuracaksınız. İstanbul altunizadede yeri. Kısa sürede düzeltiyorlar. Zaman kaybetmeden dilekçenizi yazıp diğer tüm dellilerle, tutanak, sigorta poliçeleri fotoğraf vs başvurun.
  • Hocam geçmiş olsun merakımdan dayanamayıp soracağım güleryüz istanbul öho çıkması mı?

• Serit cizgisi duz cizgi. O serit donus seridi mi yoksa araba girisinin olmadigi emniyet seridi gibi yer mi. Eger orasi girilmeyecek bir yer ise ikinizde suclusunuz 50 50 mantikli ama donus seridi ise zaten adam suclj cunku serit cizgisi duz olduktan sonra serit degistirilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Serit cizgisi duz cizgi. O serit donus seridi mi yoksa araba girisinin olmadigi emniyet seridi gibi yer mi. Eger orasi girilmeyecek bir yer ise ikinizde suclusunuz 50 50 mantikli ama donus seridi ise zaten adam suclj cunku serit cizgisi duz olduktan sonra serit degistirilmez.

Karar dogru devamli cizgi var serit degistirilmez.Agir vasitalarin kor noktalari sag taraflaridir ehliyet egitimi verilirken bas bas soyleniyor.Ayrica beyaz arac otobusun onune kirmis fotograftan gorulen otobus duz vektorde giderken beyaz arac onune gecmis,otobus direksiyonunu kirmadigi muddetce carpmaktan kacinamaz ivmelenmesini korumus.

• Hocam yolu biliyor musunuz? O serit neden diger seritlerden farkli? Onu soruyorum ben. Eger ki orasi emniyet seridiyse emniyet seridinde arac suremezsiniz otobus kamyon farketmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.