Şimdi Ara

Kaza hakkında kazanç kaybı davası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sözüm meclisten dışarı, bu %90'ı pislil taksici esnafı ile uğraşılır mı soru işareti.
    Yattığını ispatla desen mutlaka bir dümen bulur yattı evrağı getirir.
    Günlük cironu kanıtla desen ona da bir dümen uydurur, sonuçta çevresi var ve deneyimliler.

Bence pazarlık edip öde geç ama kayıtlı kuyutlu olsun. Sonradan başını ağrıtmasın. Kasko öder mi bilmiyorum onu araştır. Kasko da pahalanmış. Öderse Sana yansıması ne olur öğren.

Not: Ben bu arabanın çalışır, yürür durumdaysa yattığına inanmıyorum. Kapısı komple yamulmuş araba ile taksiye çıkanlar oluyor. Bagajı iple bağlanış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt
    Sigortacı kaskonun ödemeyeceğini söyledi bir avukata danışmış resmi günlük 900 tl ymiş onun üzerinden pazarlık yap diyo ver kurtul diyo bası avukatlarda da daha önce yazdığım gibi sigortaya dava açtır diyor. Bu araba kazadan sonra bastı gitti zaten yürüründe hiç bir sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • size arkadan taksi vurdu siz de gidip başka taksiye mi vurdunuz?

edit: geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 14 Ekim 2022; 10:29:27 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İlk bana taksi vurdu ben panikle sola kırdım direksiyonu sol şeritten gelen taksici değildi normal bir araçtı.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir avukat bulup danışmam gerekecek sanırım. Dediğiniz gibi hem benden para alıp hem de tekrar dava açabilir.

• Yargıya taşı uğraşma, bir de işini bile avukatla çalış. İşin sonunda avukatada 14 bine yakın para gidecek o da ayrı.

• Mahkemelik olsun bırakın. Sakın elden para vermeyin.

Mahkemede aracın yattığını ispat etmesi gerekecek.

Gelirini ispat etmesi gerekecek.

Zaten sırf o geliri ispat etse sağlam vergi mükellefi olması lazım, hepsi vergi kaçırıyor, 2 paket sigara parası vergi veriyorlar. Haliyle hikaye.

• styler. S kullanıcısına yanıt

taksi size vurduysa raporda hatalı çıkmadı mı?

neden yattı parasını siz ödeyecekmişsiniz.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Taralı alandan çıkıp yola girdiğim için %100 kusur ben de görünüyor.

• Elden istemek olmaz. İlamsız icra takibi gönderip istemesi lazım karşı tarafın. Siz de bununla birlikte vergi dairesine bu araç günlük bu kadar kazanıyormuş, vergisini eksik ödüyor diye şikayette bulunursunuz.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Anladım en mantıklısı bu görünüyor teşekkürler.

• tst- kullanıcısına yanıt
    Ararsa öyle yapacağım elden vermek bana da çok doğru gelmiyor

• Tek kuruş ödemeyin versin mahkemeye vergi falan ödedikleri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Bugün 30 yıldır bilirkişilik ve eksperlik yapmiş biriyle görüştüm mahkemeye versin uğraşma dedi arabanın fotoğrafını da gönderdim en fazla 3 ile 4 gün içerisinde araba yapılmıştır. Mahkemeye verse 7 gün yattığına dair belgesi olsa bile bilirkişi bunu inceler ona göre karar verilir. Benim söylediklerimi de ifade et kabul etmezse versin mahkemeye 7 günlük alamaz dedi.

• Bence siz direk para isteyin taksiciden. Arkadan vurduysa bilerek vurmuştur.

Tamam vericem parayı de. Bana ödediğin vergi makbuzlarını yolla de. Yollamazsa maliyeye şikayet et.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Daha da çirkinleşmesin sonra

• styler. S kullanıcısına yanıt

Ben hiç sanmıyorum günlük 2bin TL yani 30 günde 60bin TL kazanç gösterdiklerini. Eğer öyleyse mecbur ödeyeceksin zaten adam senden istemiş parayı ne kadar çirkinleşecek daha. Ama hiç sanmıyorum ayda 60 bin TL kazanç gösterip vergisini ödediklerini.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben de sanmiyorum fiş makbuz vs. Gibi şeyler başta aklıma gelmemişti bazı arkadaşlarda burada taksici ile yaşadığı kazalardan bahsedildiği mi gördüğümde yazılanları okumakla farkettim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.