Şimdi Ara

Kaza Geçirdim foto da koydum, kendinize dikkat edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugünkü kız konularından bitanesi de benim olsun dedim, anlatıyorum şimdi:)
    Bi tane kız var 2 gündür konuşsammı konuşmasammı diyorum işte bugün sıkıldım kızı çektim konuşucam, kızla konuşurken kızın kankasımıdır nedir gelmiş bizi dinliyo, ben de yalnız konuşabilirmiyiz dedim, tamam dedi kızla tam konuşucam yine geliyo, ya dedim özel bişey konuşucam bana sen Ceren in adını nerden biliyosun falan diyo, isim çokmu zor dedim, tamam dedi. Kıza Ceren yalnız konuşalım ya dedim, çat kız gene geldi ya kim söyledi diyo, tabi benim kafam attı yani 3-5 bişey daha söylese çekip gidicem yani, söyledim işte kimden bulduğumu Ceren e seninle tanışmak istiyorum dedim bu salak yine atladı çıkma mı teklif ediyosun diye, şimdilik hayır dedim. Ceren de biraz utangaç galiba kız tam bişey söyleyecek bu salak atlıyo yine sen çşimdi çıkma teklifimi ettin falan diye, en sonunda sinirlendim bende Ceren biz seninle sonra konuşalım dedim, kız da bence de dedi ama bu kız tam sopalık ya Kafamı attırdı durduk yere sizle paylaşayım dedim.

Bide kız benim Cerenin peşini bırakmayınca, koridordan arkadaşım geçiyodu bende Adem şu arkadaşla tanışsana dedim, arkadaşta kulaklarımı çınlattı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 15 Ekim 2008; 18:24:49 >

• Ağzına vur iki tane. Çarşamba pazarına çevir bak bir daha burnunu sokuyo mu öyle yerlere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ağzına vur iki tane. Çarşamba pazarına çevir bak bir daha burnunu sokuyo mu öyle yerlere.

Ya vurma değil de sövme işini yapardım ama diğer kız tehlikeye girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Ağzına vur iki tane. Çarşamba pazarına çevir bak bir daha burnunu sokuyo mu öyle yerlere.

O zaman eğil o kızın kulağına " ufak ufak yol al yoksa ağzını burnunu çarşafa çeviririm" de. O kendiliğinden uzaklaşma moduna geçer zaten. Başlar mırın kırın yapıp "ben şu arkadaşdan notları alayım" demeye.
  • :D:D yumruunla öldürseydinn
  • quote:

quote:

quote:

O zaman eğil o kızın kulağına " ufak ufak yol al yoksa ağzını burnunu çarşafa çeviririm" de. O kendiliğinden uzaklaşma moduna geçer zaten. Başlar mırın kırın yapıp "ben şu arkadaşdan notları alayım" demeye.

Ya ilk baş kötü bi şaka sandım zaten ama kız gayet ciddiydi:)

• quote:

bu modeller böyle
    avukatımıdır nedir o kızıda bana ayarlayalımda seni rahatsız etmesin siz rahat rahat konuşun ceren le
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

bu modeller böyle
    avukatımıdır nedir o kızıda bana ayarlayalımda seni rahatsız etmesin siz rahat rahat konuşun ceren le

Arkadaşa ayarlamaya çalıştım ama olmadı, ya bu kızla paso kesişiyorum ben, diğer kızda paso bana bakıyo ama ben o kızla ilgilenmediğim için kafaya takmadım, bence bu ben yanlış kızla konuştum, diğer hatunla konuşmam lazımdı ama diğer hatun tipim değil ondan konşmam diğeriyle yarın konuşmaya çalışıcam yine aynı şey olursa ikisine de söverim bırakırım
    @Etkisiz Eleman
    O da bi ihtimal

• Dediğim çıkmazsa bende birşey bilmiyom sonucu buraya yazarsın.(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Dediğim çıkmazsa bende birşey bilmiyom sonucu buraya yazarsın.(:

Yazarım tabi, kızlar bu belli olmaz ama, deneme yanılma yolunu kullanıp ona göre hareket etmek lazım
  • quote:

quote:

Yazarım tabi, kızlar bu belli olmaz ama, deneme yanılma yolunu kullanıp ona göre hareket etmek lazım

Maksat yeşillik olsun diye terslediklerini bile bilirim. Senden hoşlanır kur yapar. Teklif yapmanı bekler. Sen teklifini yaparsın seni tersler balta sapı gibi ortada kalırsın. Ondan sonra kıs kıs gülerler. Arkasından gelip özür dilerler. Kusura bakma yanlış tanımanı istemedim falan filan gibilerinden laflarla gelirler. Kafanı fazla takma. Baktın birşey olmayacak gibi bas ikisine de tokadı. otursunlar oturdukları yerde.

• quote:

quote:

quote:

Maksat yeşillik olsun diye terslediklerini bile bilirim. Senden hoşlanır kur yapar. Teklif yapmanı bekler. Sen teklifini yaparsın seni tersler balta sapı gibi ortada kalırsın. Ondan sonra kıs kıs gülerler. Arkasından gelip özür dilerler. Kusura bakma yanlış tanımanı istemedim falan filan gibilerinden laflarla gelirler. Kafanı fazla takma. Baktın birşey olmayacak gibi bas ikisine de tokadı. otursunlar oturdukları yerde.

Sen şiddete takmışsın kafayı
    Valla kız kabul etmedi diye üzülen tiplerden değilim, sevdiğim kız olsa üzülürüm ama sevmek nedir bilmediğim için ünlü kaynana gibi daldan dala hesabı

• Yok şiddete kafayı taktığımdan değil de bugün biraz sinirlerim bozuk böyle kafayı dağıtmak istiyorum. Bu tür ota çimene burnunu sokan tiplerede uyuz olurum. Ondan yani. Özel bi husumetim yok. AMa sen beni dinle çak ağzına iki tane hem sen rahatla hem onlar
  • quote:

Yok şiddete kafayı taktığımdan değil de bugün biraz sinirlerim bozuk böyle kafayı dağıtmak istiyorum. Bu tür ota çimene burnunu sokan tiplerede uyuz olurum. Ondan yani. Özel bi husumetim yok. AMa sen beni dinle çak ağzına iki tane hem sen rahatla hem onlar

Dediğim gibi bu kız şaka gibi ya, diğer kız da utangaç napıcaz bilmiyorum
  • tenhada kıstır kızı. Direk lafa gir. hızlı hızlı anlat. diğer kız gelmeden. İllaki tek dolaştığı bi an vardır.
  • quote:

tenhada kıstır kızı. Direk lafa gir. hızlı hızlı anlat. diğer kız gelmeden. İllaki tek dolaştığı bi an vardır.

2 gündür ben de öyle diyodum, illaki vardır diye ama yok
  • Öyle Kızlara Aynen Şöyle Yapacan..

Bi Daha Gelirsen Seni Okulda Kovalarım..
  • quote:

quote:

tenhada kıstır kızı. Direk lafa gir. hızlı hızlı anlat. diğer kız gelmeden. İllaki tek dolaştığı bi an vardır.

Sen oluşturacaksın o zaman. Bi arkadaşını yem olarak diğer kıza yolla. O birşeylerle oyalasın sen de 1-2 dakikada ya telefonunu al. Ya da derdini aç. Yoksa o kıza anca uzaktan bakarsın. Konuşamıyorsan telefonunu al. Gecede aynı yatakta yatmıyorlar ya
  • Valla bende birtane yazayım bugün ve dün kısacası 2 gündür benim yazmayı planladığım sıonra terstepen kızla sürekli muahbbet beraber voleybol oynama falan iyi gidiyor sonraaa bir kız var fişek gibi süper bişey arkadaşa sordum manitası varmış yani hem üzüldümm hem sevindim nötr bir durum ama dananın kyuruğu yaırn kopacak eğer konu devam ederse yazarım sonucunu buraya
  • quote:

quote:

quote:

Sen oluşturacaksın o zaman. Bi arkadaşını yem olarak diğer kıza yolla. O birşeylerle oyalasın sen de 1-2 dakikada ya telefonunu al. Ya da derdini aç. Yoksa o kıza anca uzaktan bakarsın. Konuşamıyorsan telefonunu al. Gecede aynı yatakta yatmıyorlar ya

ya telefondan falan kızla konuşulurmu abi:D Boşver yarın da gider konuşurum, o kız varsa yeltenmem zaten ben o kızlamı uğcaşıcam ayşe olmaz fatma olur fatma da olmazsa şadiye olur şadiye de olmazsa benden adam olmaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.