Şimdi Ara

Kayseriler neden bu kada cimri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalestinianBoy -- 17 Mart 2012; 13:18:59 >

• genlerden geliyor yapacak birşey yok
    not:Kayseriliyim
  • Abdullah Gül'ün bi açıklamasını okumuştum ilk okul bittikten sonra çocuklarına ticareti öğretirlermiş genelde ticaretle uğraştıklarından kendi yanlarına yada eşin dostun yanlarına çolcuklarını verirler hesabı kitabı öğrenmesini sağlarlarmış küçük yaşta. Abdullah Gül ben ticaret için dedemin yanına gittim ama beceremedim okudum ve bugün Cumhurbaşkanıyım zamanında ticareti öğrenseydim sadece esnaf olacaktım diyo belkide bu yüzden olabilir çok ilginç bulmustum bu açıklamayı
  • Bildiğim kadarıyla kafası çalışana ticaret öğretirler, kafası çalışmayanı okula gönderirler.

Yalnız bi konu var ki çarşıya ya da okula bedava çok gittik, yanaşıp gençler nereye diye sorarlar, bırakırlar.

Özellikle Talas tarafının insanı çok hoşgörülü.

Hiçbir şeyinize ters bakmaz, yadırgamazlar.
  • Siz cimri görmemişsiniz.
    Hiç laz la tanıştınızmı :))

( Özellikle Rizeliler, yeminle kuruşun hesabını yapıyorlar. Tanıdığım çok rizeli zengin var. 1 kuruş, şaka değil 1 kurunu bile yedirmezler. Senden 10 kat zengin olanlar bile hesabı sana ödetirler :) )
  • Babam tam tersi saçar parayı biraz cimri ol diyorum adama.Ama ben "tutumlu"yumdur
  • Tutumlu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bildiğim kadarıyla kafası çalışana ticaret öğretirler, kafası çalışmayanı okula gönderirler.

Yalnız bi konu var ki çarşıya ya da okula bedava çok gittik, yanaşıp gençler nereye diye sorarlar, bırakırlar.

Özellikle Talas tarafının insanı çok hoşgörülü.

Hiçbir şeyinize ters bakmaz, yadırgamazlar.

Talas Kayseri'den çok farklı bir yer, o cimrilik genellikle Kayseri'nin yerlilerinde var yani (gayserinin yirlilerinde)

Not: Talas'ta oturuyorum.
  • Babam çok cimridir. Ben öyle değilim biraz tutumluyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.