Bildirim
Kayseri LPG ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yeni sanayinin girişi dsi karşısı yavuz otogaz lt:1.39 -
evet güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi 0571 -- 16 Mayıs 2009; 20:42:03 > -
hyavuz ve asi 0571 teşekkürler merkeze yakın yokmuydu biraz uzak kaçtı banada
-
maalesef -
Peki kayserideki en iyi lpg montaj ustası kim arkadaşlar? Brc yada atiker -
arkadaşlar öncelikle forumlarda kayseride iyi bir lpg ustası çok aradım ama kayda değer birşey bulamadım. en sonunda bir arkdaşım çelik grup lpg dönüşüm sistemlerine kia sportage lpg taktırmış memnun olduğunu söyledi. tabii onun memnun olması benimde memnun olacağım anlamına gelmez değil mi bende hiç bilmedğim biryere gitmektense oraya arayıp bilgi aldım fiyat ve model konusunda . doğrusu telefonda ikna oldum ama gidip bakmamda lazımdı. lpg de kötü montaj arabayı parçalattırır insana biliyorsuz. lafı daha fazla uzatmayayım. 2011 model i30 uma atiker gold dijital yağlamalı sistem taktırmaya karar verdim. işcilik ve müşteri memnuniyeti konusunda beni gerçekten tatmin ettiklerini söylemeyeliyim. 2 tane montaj ustası var benimkini sakallı esmer olan usta yaptı doğrusu regulatör gaz kesicisi yağlama sistemi sanki arabanın farkia çıkışından beri ordaymış gibi duruyor.
bu benim için önemli bir kriter. nereye denk geldiyse takılmadan özenle yapıldığını gösteriyor. 300 km yaptım suanda geçişerde ve arabanın çekişinde torkunda bi değişiklik hissedemedim. zaten arabanızın hangi model lpg hangi kiti taktırmanız konusunda size tatmin edici bilgiyi veriyor sizde gitmeden araştırırsınız. tüm lpg sistemlerini elinde var fakat lavato ve atikerin yetkili servisi. herhangi olumsuz bir durumda buradan yazarım yine . 1000 km sonra kontrol bakımına gittiğim zaman izlenimlerimi yine yazarım. en azındandan elinizde bi fikri olan müşteri olsun.
nereye taktırırsanız taktırın beklentilerinizi açık açık söyleyin ben öyle yaptım doğrusu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X