Şimdi Ara

Kayra Online - Yerli MMORPG Oyunumuz Yakında. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
16
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ingilizceturkcekelime Okçu sınıfı savaş mekanikleri yönünden diğer sınıflara göre biraz daha titiz bir programlama gerektirdi, fakat ortaya bence tatmin edici bir görüntü çıktı. Yakında yayınlamayı düşündüğümüz tanıtım videolarımızda bunları görebileceksiniz.

    @CeradeTairin Merhaba. Desteğiniz için çok teşekkürler, tanıtım videomuz için biz de çok heyecanlıyız.
  • Sevindirici bir haber lütfen oyun p2w olmasın gerekirse belli bir kitleye ulaştıktan sonra aylık 20-25tl ödene yapıp oynayalım
  • -pcdelisi- - kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Oyunumuzu bağımsız oyun geliştiriciler olarak geliştirdiğimiz için yoğun bir maddi amaç edinmeyecektir. Haliyle P2W konusunda titiz olduğumuz için bunun oyunumuzda yer almasına izin vermeyiz. Aylık abonelik sistemini düşündük fakat bu duruma pek ısınamadık. Herkesin oynamasını istediğimiz için hem ücretsiz bir oyun olacak, hem de oyun içi ödeme sistemi oyunun kaderini değiştirecek ürünlerden oluşmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenzyTR58 -- 18 Nisan 2020; 21:51:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrenzyTR58

    Merhaba. Oyunumuzu bağımsız oyun geliştiriciler olarak geliştirdiğimiz için yoğun bir maddi amaç edinmeyecektir. Haliyle P2W konusunda titiz olduğumuz için bunun oyunumuzda yer almasına izin vermeyiz. Aylık abonelik sistemini düşündük fakat bu duruma pek ısınamadık. Herkesin oynamasını istediğimiz için hem ücretsiz bir oyun olacak, hem de oyun içi ödeme sistemi oyunun kaderini değiştirecek ürünlerden oluşmayacak.
    Merakla Bekliyoruz Konudaya Abone olurum güzele benziyor
  • +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67E984F0C -- 9 Ocak 2021; 20:19:51 >
  • @Mustafa Akyüz @The Kahar Merhaba. Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. İlk ön tanıtım videomuzu artık izleyebilirsiniz ve ayrıca youtube sayfamızdan bizi daha iyi takip edebilirsiniz.




  • Hayırlı olsun baya güzel gözüküyor.Yalnız karakter hasar alınca hiçbir tepki vermiyor ? Okçu kızın içinden sopa geçip gidiyor.Ufak bir sarsılma felan olması lazım.Kılıç kalkanlı adamla örümceğe benzeyen mobun olduğu kısımda ise vuruş hissiyatı zayıf kalmış.Nasıl desem çok yavan duruyor.Tabi daha yolun başı ama belirteyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 28 Nisan 2020; 23:6:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir son destan oyuncusu olarak uzun süredir oyununuzu bekliyordum, açıkçası oyun nasıl olursa olsun oynayacağım. Ancak tanıtım videosundan anladığım kadarıyla vuruşlar üzerinde durulabilirse çok iyi olur. Örneğin okçuya saldırılınca vuruşlar okçunun çok göze batarcasına içinden geçiyor, birde büyücü galiba saldırısında vuruşu sanki roket atmış gibi süzülerek gidiyor. Kısacası her şey güzel dahada güzel olacaktır, ama vuruşların üzerinde durulması lazım, son destan benzeri vuruşlar iyi bir örnek olabilir bence
  • Öncelikle elinize sağlık. Vuruş hissiyatı olarak sanırım bazı sıkıntılar var yada bana yavan geldi. İsim konusunu da tekrar düşünmenizde yarar var diye düşünüyorum. Betayı merakla bekliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay nedir ? açıldı mı ?
  • @CeradeTairin Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler. Savaş mekaniği olarak efektlerle daha fazla iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Hatta videodan sonra savaş mekaniği daha çekici hale gelmiş durumda.

    @Efendi48 Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler. Savaş mekaniğinde geliştirmelerimiz devam ediyor, bu yüzden hala nihai bir görüntü yayınlama fırsatımız olmadı. Fakat dediğiniz gibi daha da iyi hale gelecektir.

    @ingilizceturkcekelime Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler. Vuruş hissiyatı konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Daha çekici hale gelecek şekilde savaş mekaniğini iyileştireceğiz.

    @fromhellhound Oyunumuz hala geliştirme aşamasında fakat bu yıl içerisinde açık beta sürecine gireceğiz. Şuanda ilk ön tanıtım videomuzu yayınlamış bulunmaktayız. Projemizin birçok önemli noktası tamamlanmış durumda.




  • Hocam bu arada tanıtıma yardımcı olmak için forum imzası hazırlarsanız seve seve kullanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginize çok teşekkür ederim. Aslında çok güzel olurdu fakat oyun ismi konusunda bazı sebeplerden hala tereddütte kaldığımız için tanıtım ve reklam çalışmalarına geçmek istemiyoruz. Muhtemelen bu ay web sitemizi yayınlamadan önce isim konusunda son kararımızı verip gerekli değişim yapılacaksa yapıldıktan sonra yavaştan reklam ve tanıtım çalışmalarına başlayacağız. Bu yüzden şuanda sadece bizi takip edip çalışmalarımızı merak eden arkadaşlar arasında paylaşım yapmaya devam ediyoruz.
  • Hocam bazı tavsiyelerim olacak
    Öncelikle bir discord sunucusu açmalısınız, oyun ismi ingilizce ya da daha akılda kalıcı pvp server tadında olmayan bir isim secilebilir.
    Oyun kısmına gelince binek fazla sekiyor gibime geldi , ayrıca uzaktan atak yapan karakterlere yavaşlatma skilli eklenebilir yada slotlar aşırı hızlı,karakterin uzaktan vurmasınin bir avantajı kalmadan slot karakterin dibine giriyor.
    Oyun combat bakımından daha akıcı olmalı ,skill vs. hantal olması oyuncuyu cekmeyecektir. Zamanla animasyonlar iyileştirilebilir ama pvp kısmı iyi olursa emin olun oyun tutacaktır . Kapalı beta yaparak bazı oyunculara test ettirebilirseniz hızlı yol alabilirsiniz .(kendi görüş ve tavsiyelerim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğe saygı. Umarım tutar.
  • Karantina döneminden yararlanma için erken çıkarmanızı istiyorum, bitmemiş oyun görmek istemiyorum. En azından ilk 20 seviye değişmeyecek şekilde oturtulmalıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @NeoBlack Merhaba. İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. İsim konusunda bu içerisinde son kararı vermiş olacağız ve bu şekilde resmi web sayfamızı açacağız. Discord kanalı da aynı şekilde uygulayacağımız işlemlerden. Fakat şuanda siz de fark etmişsiniz ki ön tanıtım videosunda dahi birçok eksik mevcut. Tüm bunları ve daha fazlasını iyileştirdikten sonra reklam ve tanıtım işlemlerine daha rahat başlayabiliriz. PVP konusunda biz de akıcı bir oyun istiyoruz ve aslında odaklanacağımız nokta bu olacaktır. O yüzden savaş mekanikleri daha her açıdan geliştirilmeye müsait durumda. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

    @okeykirmizialti Merhaba. Umarız ki her şey oyuncularımızın dilediği gibi olur ve keyifli bir oyun sunabiliriz. Desteğiniz için çok teşekkürler.

    @Perioisis Merhaba. Malesef mmorpg oyun türü geliştirilmesi en zor ve karışık oyun türlerinden. Yaklaşık 8 aylık hızlı bir işleyişi olan bu süreçte gayet iyi yol aldık. Ve tahminlerimize göre toplamda 1.5 yıl gibi bir sürede bu oyunu tamamlayıp beta sürecine girmeyi planlıyoruz. Daha erken bitirilmesi zaten neredeyse bir rekor olmuş olur. Fakat olabildiğince hızlı ilerlemeye devam ediyoruz. Karantina döneminden faydalanmaktan ziyade aslında yıllarca oyunumuzun kalıcılığını sağlamak bizim için daha önemli durumda. Ortaya hem hızlı yapılmış bir proje hem de hatasız bir oyun çıkarmış olmak istiyoruz. Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler.




  • Yakın zamanda oyunumuzun NPC'leri ve oturtulmuş savaş mekaniklerini de içeren yeni bir tanıtım videosu yayınlamayı düşünüyoruz. Aynı zamanda resmi web sayfamız ve forum sayfamız yayınlanacaktır. Yakında ön tanıtım videosu adımını geçiyoruz ve artık tamamlanmış tanıtım videoları bölümüne geçiyoruz. Aynı zamanda reklam çalışmaları da aynı şekilde web sitemizle beraber başlayacaktır. Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler.
  • Sunucular dedicated server sadece Türkiye'de lokasyonlu bu oyun? Oyun güzel başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.