Arkadaşlar söylemesi ayıptır benim bir arkadaşın yaptığı bir site var yanlız bana kodunu vermek istemediği sağ tuşa tıklayınca kaynağı gösteren link açılmıyor daha doğrusu ne tür bir programla yaptığını merak ediyorum siz bu kouda yardımcı olurmusunuz?
Sağ tuşla tıklıyamıyorum.Mesela logo filan farklı kaydette yapamıyorum.Bunun bir yolu varmı? Sitesiwww.ye-an.com.tr reklam amacı için buraya koymadım sadece böyle bir kodun nereden bulunacağını merak ettim. Fotoğrafda kaydedemiyorum sayfanın özelliğinide göremiyorum.Gösteren bir program varmı?
Etik olmadığı için bunu açıklayamayacağım ama sadece arka plan image ının path ini yazıyorum... Bu tarz şeylerle html dökümünü saklanamaz...
Dostum pmden bana atarmısın nasıl gördüğünü?Bir kaç şey daha istiyorumda iddaya girmiştim bana bu siteden bir şey çal sana beleş server verecem dedi.Acil onun için birşey yürütmem gerek Bu yeterli değil x files daha başka şeylerde görebiliyormusun mesela hangi programla yaptığını merak ediyorum yazarmı?
şahsen bende bütün sayfa kodları gözüküyor
quote:
Orjinalden alıntı: Cunopi
Dostum pmden bana atarmısın nasıl gördüğünü?Bir kaç şey daha istiyorumda iddaya girmiştim bana bu siteden bir şey çal sana beleş server verecem dedi.Acil onun için birşey yürütmem gerek Bu yeterli değil x files daha başka şeylerde görebiliyormusun mesela hangi programla yaptığını merak ediyorum yazarmı?
web page maker..
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
Orjinalden alıntı: Cunopi
web page maker..
Siz görüyorsunuz ama benimde görmem gerek yapan arkadaşa nasıl ispat edeceğim sen bunu yaptın ettin tutun diye.Mesela bir foto yürütmek istiyorum maksatım o yani... Kaynak görüntülemeyi bana kim pmden atabilir en azından içeriğini screenleyip ona gösterirsem iyi olacak
Mozilla Firefox da siteyi aç CTRL+U ya basman yeterli, tüm kaynak kodları elinde...
İE de siteyi aç Yukarıdaki menüden Görünüm / Kaynak tıklaman yeterli...
Mozilla Firefox da siteyi aç CTRL+U ya basman yeterli, tüm kaynak kodları elinde...
İE de siteyi aç Yukarıdaki menüden Görünüm / Kaynak tıklaman yeterli...
Harikasın hates süpersin hahahaha yandım olm ye-an tasarımcısı yaktım çıranı.... Sayenizde beleş server kazanmış bulunuyorum dostlar... Çok teşekkür ederim sizlere. Bir kişinin mat oluunu öğrendik ve gördük gözlerimle hahaha süperdiii
bedavadan server daha nolsun
öncelikle kafadan scriptblockerlar varken js ile bişeler gizlemek saçma.
kafadan şifrele js kapalı siteye girilmesin, kaynağın görülmesin.
<body oncontextmenu="return false" ile sağtuşu yada onselectstart="return false" ondragstart="return false" ile taramayı ya da ...>
yapmak varken, ie 4 mü kaldı yahu ? bence şu kodlar çok gereksiz kaçmış.
<script type="text/javascript">
<!--
function reddet(e){
return false
}
function IE4tikla(){
if (event.button==2){
//hata mesajı;
return false;
}
}
function NS4tikla(e){