Şimdi Ara

Kayn Türkçe Seslendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ARKADASLAR BENDE YASUO VAR AMA SU ULTI OLAYINI FALAN YAPAMIYOM SIZCE YASUO MU KULLANSAMMI YANI ULTI OLAYINA ALISABILIRMIYIM BIDE SU YASUO NUN ESYALARINI SOYLERSENIZ SEVINIRIM BİDE BU NE YASOUNUN KOSTÜMÜ FİLANMI şaka maka kayn yüzde 80 ban rate gelmezse malım 1 hafta içinde yüzde 80 banrate garanti oyunun en op herosu olcak net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizzop -- 4 Temmuz 2017; 0:48:11 >
  • cool çara cool seslendirme yapmışlar beğendim, daha diğer dillerde duymadım ama çok kötü olmamış türkçesi
  • ok

-rammus
  • ayyy tan anime seslendirmesi içim kıpır kıpır oldu

tut bini sibistiin
  • Lolde harun can neden seslendirme yapmadı adam herşeyi seslendiriyor bi lolde duyamadık bu karakteri seslendirir belki diyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

Lolde harun can neden seslendirme yapmadı adam herşeyi seslendiriyor bi lolde duyamadık bu karakteri seslendirir belki diyodum

Bu karaktere iyi ki olmamış sesinin karakterle uyumu da önemli çünkü. Ama sanki rakanı seslendirene benziyor harun can ?
  • Gayet güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Lolde harun can neden seslendirme yapmadı adam herşeyi seslendiriyor bi lolde duyamadık bu karakteri seslendirir belki diyodum

Bu karaktere iyi ki olmamış sesinin karakterle uyumu da önemli çünkü. Ama sanki rakanı seslendirene benziyor harun can ?

Ne alaka hocam rakanı yekta kopan seslendiriyor. Ben de harun candan bekliyorum ama bu çara olmazdı, krank seslendirmiş galiba bunu, çok da güzel olmuş. Gerçi karakter seslendiren riotçuların hepsi ayrılıyor krank da gidici mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Ne alaka hocam rakanı yekta kopan seslendiriyor. Ben de harun candan bekliyorum ama bu çara olmazdı, krank seslendirmiş galiba bunu, çok da güzel olmuş. Gerçi karakter seslendiren riotçuların hepsi ayrılıyor krank da gidici mi acaba

hocam birde ingilizceleriyle karşılaştırın kayn benzer seste ve ikisi de güzel fakat rhast türkçe kötü olmuş bence kod adı yasuo seslendirmesi gibi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.