Şimdi Ara

>>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
3
Favori
220.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 4 agustos 2006 da samsung D600 getirdim ve aynı gun ıcerısınde gumrukte kayıt yaptırdım..7 agustos tarıhındede telsim e kaydimi yaptirdim..ama 15 agustos gıbı telefon kılıtlendı..ve hala da acılmadı..ankaraya 3-4 kere telefon actım ama hep beklemem gerektıgını ve yogunluk oldugunu soledıler..telsım e gıttıgımde belgelerın ulastıgını soledıler bızım yapabılcegımız bısey yok dedıler..bende belgelerı tekrar yollamaya karar verdım..sanırım telsım belgelerı ulastıramadı..ben tekrar yollayınca acılcagını soledıler arkadaslar..sızce acılır mı telefon..ve ne zaman surer telefonun acılması belgelerı gonderdıkten sonra? yardimci olursanız sewinirim..

-Lenovo Y570-
    -Iphone4 16 Gb Siyah-
    -Ipod Nano 6.Nesil-
  • sen eminmisin butun telefonları actıklarına bendede bi tane 6100 var elimde kaldı napcem yardımcı olurmusun :((((((
    quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

hocam su anda butun telefonları acıyorlar. turkcell extralarda daha uzun oluyor ama telekominikasyon kurumunda 1 ayda falan acıyorlar(kendımden bılıyorum). tk ya vermenızı onerırım.
    • ASUS NOCTUA RTX 3070 8 GB
    • SAMSUNG PRO 980 2 TB M.2 SSD
    • BE QUİT 850 Watt POWER SUPPLY 80 GOLD
    • CORSAİR 4000D CASE
    • COUGAR VORTEX PWM 120MM FAN x 4 ADET
    • ANKER Soundcore pro 25W Speaker
    • ASUS ZENBOOK UX5401ZA ULTRABOOK İ5-12500H - 16 GB DDRL5 4800Mhz - 512 GB PM9A1 1 TB NVME SSD - 2.8K OLED EKRAN
    • NİKON D750 FX - NİKON 85mm F1.8G - SİGMA 50mm F1.4 ART - SİGMA 24-35mm F2 ART - NİKON SB910 FLAŞ
    • SAMSUNG NX500 - SAMSUNG 45mm F1.8 LENS - SAMSUNG 30mm F2 LENS - SAMSUNG 16mm F2.4 LENS
    • İPHONE X 64GB SİLVER - AİRPOD 1
    • NOKİA 8800 SİROCCO EDİTİON
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummer_987

arkadaslar 4 agustos 2006 da samsung D600 getirdim ve aynı gun ıcerısınde gumrukte kayıt yaptırdım..7 agustos tarıhındede telsim e kaydimi yaptirdim..ama 15 agustos gıbı telefon kılıtlendı..ve hala da acılmadı..ankaraya 3-4 kere telefon actım ama hep beklemem gerektıgını ve yogunluk oldugunu soledıler..telsım e gıttıgımde belgelerın ulastıgını soledıler bızım yapabılcegımız bısey yok dedıler..bende belgelerı tekrar yollamaya karar verdım..sanırım telsım belgelerı ulastıramadı..ben tekrar yollayınca acılcagını soledıler arkadaslar..sızce acılır mı telefon..ve ne zaman surer telefonun acılması belgelerı gonderdıkten sonra? yardimci olursanız sewinirim..

sen elden de ver hocam evraklarını daha garantılısı olur yanı

@flexii_87: hocam bana tk da ki evrak memuru ole soledı yanı su anda acılıyo hepsı falan dedi ama ne kadarı dogru bılmem. 6100 için değer mi acaba diyorum hanı yeni telefon alman daha mantıklı bütcende sıkıntı yoksa.

• quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

şimdi beyler haftaya arkadaşım geliyo isvicreden. yenimahahledeki gümrük müdürlügümü ne var oraya gitsem arkadaşım telefonu isvicreden almış gibi yada ordan biri ona hediye etmiş gibi göstersek ucak bileti var pasaportta girdigine cıktıgına dair muhur var telefonu o sekilde kayt ederlermi faturası yok ama telin. olur gibi geliyo bana görüşleriniz nelerdir..beyanname falan kurtarırmıyız bu sekilde sizce

• unal.korkmaz arkadasim kucuk bir ilcede bulundugum ıcın tk ya gıtme gıbı bı sansım yok..o yuzden kargoyla gondercem tekrar dırek tk ya..acaba bı problem olur mu?

-Lenovo Y570-
    -Iphone4 16 Gb Siyah-
    -Ipod Nano 6.Nesil-
  • sanmam bi problem olacagını yanlıs hatırlamıyorsam ve yanlıs bılmıyorsam kabul edılıyor

-Lenovo Y570-
    -Iphone4 16 Gb Siyah-
    -Ipod Nano 6.Nesil-
  • yaw arkadaslar ben, telin imei kaydi var biliyordm, bu zmna kdr herhangi msj neyin gelmemsti
    bi bakiim dedim kaydi yok görünüyo!
    bi sorun olur mu ?

bir de,
    yurtdisindan postayla tel getirtmek istyrm
    kisaca asamalari yazarmsnz

bu arada ,çok basarili bi forum
    emegi geçen herkesi kutlarim..
    asi bir irmagim bu gece
  • ya arkadaslar kimlik fotokopisi derken, pasaportun arkasindaki nufus cuzdani orneginimi mi cektircez yoksa normal tc kimligimizi mi cektircez? tk nin sitesinde okudugum ve anladigim kadariyla pasaportun arkasindaki kimlik bilgisini cektirmek gerekiyo sanirim tam olarak anlayamadim arkadaslar..yapanlar bi yardimci olsalar...

-Lenovo Y570-
    -Iphone4 16 Gb Siyah-
    -Ipod Nano 6.Nesil-
  • telimde bu sabah itibariyle sim aktif degil yaziyor acaba kapanmıs olabilirmi yardimlarinizi bekliyorum ....tsk'ler

quote:

Orjinalden alıntı: WeBAmcA

telimde bu sabah itibariyle sim aktif degil yaziyor acaba kapanmıs olabilirmi yardimlarinizi bekliyorum ....tsk'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloyd -- 14 Eylül 2006; 10:01:34 >
  • kardeş 6100 icin degmez bende n73 var bide 6100 var onu ikinci hattım icin kullanıyom sajda bay gidiyo konusamk icin telsimin 5dakkası 1 kontorya simdi ben bunu tam olarak nerden actırttırabilirim yadrımcı olursan sevinirimmmm
    quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: drummer_987

arkadaslar 4 agustos 2006 da samsung D600 getirdim ve aynı gun ıcerısınde gumrukte kayıt yaptırdım..7 agustos tarıhındede telsim e kaydimi yaptirdim..ama 15 agustos gıbı telefon kılıtlendı..ve hala da acılmadı..ankaraya 3-4 kere telefon actım ama hep beklemem gerektıgını ve yogunluk oldugunu soledıler..telsım e gıttıgımde belgelerın ulastıgını soledıler bızım yapabılcegımız bısey yok dedıler..bende belgelerı tekrar yollamaya karar verdım..sanırım telsım belgelerı ulastıramadı..ben tekrar yollayınca acılcagını soledıler arkadaslar..sızce acılır mı telefon..ve ne zaman surer telefonun acılması belgelerı gonderdıkten sonra? yardimci olursanız sewinirim..

sen elden de ver hocam evraklarını daha garantılısı olur yanı

@flexii_87: hocam bana tk da ki evrak memuru ole soledı yanı su anda acılıyo hepsı falan dedi ama ne kadarı dogru bılmem. 6100 için değer mi acaba diyorum hanı yeni telefon alman daha mantıklı bütcende sıkıntı yoksa.
    • ASUS NOCTUA RTX 3070 8 GB
    • SAMSUNG PRO 980 2 TB M.2 SSD
    • BE QUİT 850 Watt POWER SUPPLY 80 GOLD
    • CORSAİR 4000D CASE
    • COUGAR VORTEX PWM 120MM FAN x 4 ADET
    • ANKER Soundcore pro 25W Speaker
    • ASUS ZENBOOK UX5401ZA ULTRABOOK İ5-12500H - 16 GB DDRL5 4800Mhz - 512 GB PM9A1 1 TB NVME SSD - 2.8K OLED EKRAN
    • NİKON D750 FX - NİKON 85mm F1.8G - SİGMA 50mm F1.4 ART - SİGMA 24-35mm F2 ART - NİKON SB910 FLAŞ
    • SAMSUNG NX500 - SAMSUNG 45mm F1.8 LENS - SAMSUNG 30mm F2 LENS - SAMSUNG 16mm F2.4 LENS
    • İPHONE X 64GB SİLVER - AİRPOD 1
    • NOKİA 8800 SİROCCO EDİTİON

• msn den goruselım. radyo.vatsilla@gmail.com

Arkadaşlar bir telefon almak istiyorum fakat cihaz genelde ülkemizde spot olarak satılıyor ve 2.el almayı düşünüyorum ve kayıtlı diye alınıp yüklü miktarda para verip aldıkları telefonları kapanan bir çok arkadaş oldu bu yüzden şimdi soruyorum eğer telefonun imei numarası telekominikasyon kurumunun imei sorgulama sitesinde sorgulandığı zaman ''kayıtlı'' gözüküyorsa bundan sonra herhangi bir problem olabilir mi kapanma gibi vs. ya da gönül rahatlı ile kulannılabilir mi telefon yani kısacası orda kayıtlı yazıpta telefonu kapanan oldu mu hiç?Şimdiden teşekkürler...

Rahat olmak için Telekom'un ihbar merkezine telefon edip IMEI'yi verin ve durumunu sorun. Internet sitesindeki bilgiler periyodik güncellenen bir ayna. Gerçek veritabanı telefon ettiğinizde sorgulanıyor.

Ben bu durumu yaşadım. Almak istediğim bir i-mate'i siteden sorguladım, hiçbir bir bilgi bulunamadı dedi. Arkadaşa teşekkür edip gönderdim. Ertesi gün telefonla sorduğumda kayıtlı olduğunu ve tüm hatlarla kullanabileceğimi söylediler (?!!).

Telefon edin nitekim.
  • bi tanıdığım motorola v3i aldı. Almanya'dan telefon getiren birisinden. Faturası falan vardı. Telsime gidip kayıt ettirdi. Ama kendisi Turkcell kullanıyordu. Geçenlerde telefon Turkcell ve Aycell tarafından kayıt dışı olarak görünmeye başladı.
    Telsim hatta ise hala çalışıyor !!!!
    Telsim, Turkcell ve Aycell bizi bağlamıyor diyorlar. Telekom mu ne ilgileniyormuş.
    Ne yapılması gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?

Orjinalden alıntı: Dave_Bowman

Sitede kayıtlı olduğu görülen cihazın sonradan kapanması çok düşük ihtimal.

Rahat olmak için Telekom'un ihbar merkezine telefon edip IMEI'yi verin ve durumunu sorun. Internet sitesindeki bilgiler periyodik güncellenen bir ayna. Gerçek veritabanı telefon ettiğinizde sorgulanıyor.

Ben bu durumu yaşadım. Almak istediğim bir i-mate'i siteden sorguladım, hiçbir bir bilgi bulunamadı dedi. Arkadaşa teşekkür edip gönderdim. Ertesi gün telefonla sorduğumda kayıtlı olduğunu ve tüm hatlarla kullanabileceğimi söylediler (?!!).

Telefon edin nitekim.

Birkaç meşgulle cesaretinizi kaybetmeyin ve ısrarla tekrar arayın. Mesai saatleri dışında düşürme ihtimali daha fazla.

Arkadaşlar pek bir müşterisever olduğu için yamuk yapmayın onlara. Oyalamayın onları çünkü çok yoğun onlar. Havaaalanında 156YTL alırken gayet hızlılar ama...

Önce isminizi söyleyin. Ardından IMEI veriyorum deyip okuyun. Muhabbet etmeyin çünkü çok yoğun onlar. Kapatacak bir sürü cihaz var daha sırada, ondan...

Açarken 2 ay. Kapatırken 2 gün. Niçin kapatırken 2 ay, kaydederken 2 gün değil ?????

Evrakları kayıt için kendi ellerinde sırada bekleyen cihazları kapatan bu zihniyeti tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

• Muzy'ye cevap:

Operatörlerden kaydedilen cihazlarla ilgili bilgi bunlardan Türk Telekom'a gidiyor. Türk Telekom gelen bilgileri incelemeye alıyor. Bu inceleme önce 3 gün denilen, sonra 1 hafta, daha sonra 1 ay, şu günlerde ise 2 ayı aşan bir zaman alıyor.

İnceleme sonucunda Türk Telekom ikna oldu ise cihazın IMEI'sini beyaz listeye alıyor. Sonra bu beyaz listeyi ve kara listeyi (kapatılması gerekenler) operatörlere dağıtıyor. Operatörler de kapatıyor veya açıyor.

İnceleme sürecinde operatörünüzden sorgularsanız cihazınız kayıtlı görünür ama cesaretiniz varsa kullanın görelim durumu var. Kapanırsa tekrar açılır deniyorsa da tam bela durum. Ortada kalabilirsiniz.

Sizin durumunuzda cihaz Telsim'den kaydedilmiş. Telekom incelemiş veya hala incelemekte. Bir sürü ihtimal var ve hangisi geçerli bilen çıkacağını sanmam:
    A- Telekom cihazı kara listeye koydu ve operatörlere döndü. Turkcell ve Aria hemen kapadı. Telsim bekliyor.
    B- Telekom hala inceliyor. Telsim açtı ve bekliyor. Turkcell ve Aria beyaz listede olmadığı için şebeke vermiyor. >> Turkcell 2447'ye IMEI'yi herhangi bir telefondan 15 karakter olarak SMS atın. Ne cevap geliyor buna ???
    C- Cihaz ilk olarak hepsine kapatıldı. Daha sonra Telsim kayda sokup TK'ya döndü. TK onayladı ve operatörlere döndü ama Turkcell ve Aria birşey yapmamış daha.
    D- Kafayı yiyoruz artık bunlarla...

Bol sabırlar. Üstteki mesajımda geçen Ankara numarasından başlayın işe. Turkcell'e de SMS atın. Durumu buraya yazın gene.

• arkadaslar bende faturasız 6630 var..şimdi bunu fatura olmadan acdıramammı?tam olarak cevap bulamadım
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.