Şimdi Ara

>>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
3
Favori
220.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyeden alındıgını söylesek sıkıntı cıkabilir diytosun ok isivreden teyzem almış deriz işlah sorun cıkmaz dua edelim
  • Arkadaşlar yurt dışından yanımda kaç telefon getirebilir gümrükte kayıt falan ettirebilirim ve sorunsuz kullanabilirim yani bir kişinin sadece bir hakkı mı var ya da birini kullanıyormuş gibi getirip birini de yanında getirme hakkı falan mı var kaç tane getirebiliriz???

Buradan
    quote:

Orjinalden alıntı: ikentane

Arkadaşlar yurt dışından yanımda kaç telefon getirebilir gümrükte kayıt falan ettirebilirim ve sorunsuz kullanabilirim yani bir kişinin sadece bir hakkı mı var ya da birini kullanıyormuş gibi getirip birini de yanında getirme hakkı falan mı var kaç tane getirebiliriz???

• quote:

Orjinalden alıntı: aktasarim

kardeş zaten faturası yoksa hiçbiyerde bi işlem yapmazlar senin faturaya ihtiyacın var önce :)

13.2.2006 den sonra yurda girersen faturaya gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: aktasarim

kardeş zaten faturası yoksa hiçbiyerde bi işlem yapmazlar senin faturaya ihtiyacın var önce :)

13.2.2006 den sonra yurda girersen faturaya gerek yok.

kardeş eminmisin faturaya gerek olmadıgına ?
  • fatura yoksa hic bisey yapamazsiniz arkadaslar.

Orjinalden alıntı: lloyd

gerek yok dedim ya birader kaç kere. sana gümrük yazısnı da verdim...

Faturasız Hiç Bir işlem yapamazsın ki .
  • arkadaslar benimde bir sorunum var 15 gun once kardesim hollanda dan bana bir adet 8800 nokia cep telefonu gondermis arkadasindan kayit islemini bilmediginden kayit ettirmemis bugune kadar sorunsuz kullandim (15 gun) bugun msj geldi telefonunuz kapatilacaktir diye elimde fatura var . ne yapmam gerekiyor kisa yoldan. tk oturdugum yere cok yakin ....tesekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retornn -- 28 Ağustos 2006; 21:20:13 >

• yukarıda verdiğim linkten lazım olan belgerle TK'ya elden başvur.
  • _____________________________
  • geçen perşembe(24ağustos)Almanya'dan Türkiye'ye geldim.Yanımda eniştemin bana hediye aldığı nokia 6280 tel vardı.İstanbul'da Atatürk havaalanında kayıt için oluşturulmuş masaya gittim ve tel.i kaydetmek için ne yapmam gerektiğini sordum.Tel,radyolu olduğu için bandrol(trt)parası olan 20 ytl.yi yatırıp makbuzu tekrar kendilerine getirmesi istediler.İlgili yeri sora sora bulup 20 ytl.yi yatırıp tekrar kayıt yerine geldim.Bir form doldurup mühürleyerek bana verdiler.Fatura istemediler.Zaten fatura ile ilgili herhangi bir işlem yapmadılar.Memlekete dönümce hemen pasaportumun 2,3 ve 59(giriş ve çıkış mühürlerinin olduğu sayfa) ile 60.sayfalarının fotokopisini çektim.Havaalanında kayıt yerinde verilen kağıt,pasaportun fotokopileri ve aslı ile telekominikasyon kurumu genel müdürlüğüne maşvurdum.yoğunluk olduğu için 7-10 gün içinde kayıtlı olacağını söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

arkadaşım sen fatura lazım değil diyosun biri lazım diyor cok pis arada kaldım ya delirecem valla

fatura yoksa tk islem yapmaz. eksik belge vardır diyerek evraklari geri gonderirler.
  • yurtdisindan bi sekilde halletmen lazim. tanidik falan varsa yalandan bi fatura kessin. naylon fatura
  • Beyler bir sorum olacak arkadaş yurt dışından 2 tane cep telefonu almış. Bu telefonlar hediye edilecek. Bu telefonlardan sadece bir tanesini mi kaydettirebiliyoruz. Yani yanımızda hediye telefon getirme sayısında bir kısıtlama var mı?
  • NOKIA 6100 kayıt dışı idi zamanında turkcell kayıdını yaptırdı,dün yeni tlf aldım,bu telefonu kızıma verdim,calışmadı,turkcell le görüştüğümde kayıt sadece sizin adınıza(numaranıza) yapılmış,bu cihazı sizden başkası kullamaz dediler (benim hattım) yapabileceğim bir şey varmı,teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.