Şimdi Ara

Kayıt dondurunca yatay geçiş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir üniversitede hemşirelik 2.sınıfım ama bazı sebeplerden dolayı şuan dondurdum okulu. Bu sene yani 2.sınıf için memleketimdeki devlet üniversitesine kurumlar arası yatay geçiş başvurusunda bulundum ama olmadı. 1 kişi kalmıştı bana sıra gelmesine. Puanım yetmediği için de merkezi yatay geçiş yapma hakkım yoktu.
    Geleyim asıl konuya
    1. Kayıt dondurmak yatay geçişe engel değil bunu biliyorum. Ama ben aynı bu seneki gibi tekrardan seneye de 2.sınıf için kurumlar arası yatay geçiş başvurusunda bulunabilir miyim?

2.Lisanstan ön lisansa da geçiş olabiliyormuş yeni öğrendim. YÖK'ün sayfasında da yazıyor bu.Ben de her ihtimale karşı merkezi puanımla memleketimdeki üniversiteye hemşireliğe dgs ile geçişi olan 2 yıllık bir bölüme geçip oradan tekrar hemşireliğe tamamlamayı düşünüyorum.
    Peki üniversite bunların ikisini de kabul eder mi? Yoksa sadece birini yapabilirsin mi derler?

• YANLIŞ YERDE KONU AÇMIŞSINIZ
    MERKEZİ YER. YA.GEÇ. KONUŞU DEVLET ÜN.ANA BAŞLIĞININ ALTINDA TAM 350 SAYFA İNSANLAR TECRUBELERİNİ ANLATIYOR.
    1.SORUNUZU ÇEVAPLIYIM KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜN.BAĞLI OLARAK 3,50 VE ÜSTÜ ORTALAMANIZ VARSA KURUMLAR ARASI Y. G.YAPABİLİRSİNİZ.
    2.SORUNUZ MERKEZİ EK 1 İLE PUAN YETTİĞİ SÜRECE LİSANS TAN ÖNLİSANSA GEÇEBİLİRSİNİZ.
    AYNI ANDA ÖRGÜN BİR TANE BÖLÜM BİR TANE AÇIKÖĞRETİM BİR BÖLÜM OKUNABİLİR.
    HATTA SİSTEM TEKNİK OLARAK 3 TANE AÖF(ANADOLU İSTANBUL AUZEF ATATÜRK AÖF) BİR UZAKTAN BİR ÖRGÜN OKUMAYA İZİN VERİYOR - PRATİK OLARAK BİRAZ ZOR SINAVLAR 1 HAFTA ARAYLA OLUYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş nasıl oluyor?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.