Şimdi Ara

Kayıt Defterinde HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE Kısmında Bulunan Mozilla Klasörü Sistem Klasörü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC'me format attım ve ardıdan silinen programların kalıntılarını da silmeye karar verdim ve bunun üzerine %appdata% ve %programfiles% klasörlerine göz attım ardından ise HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE kısmında Mozillayı gördüm ve bu klasörü sildim. Ardından tekrar baktığımda ise bu klasörün tekrar oluştuğunu gördüm. Ben bu klasörü Mozilla Firefox'a ait olduğunu düşündüğüm için silmiştim ve ben Firefox'u sileli de bayağı olmuştu. Bu klasör şimdi tekrar geri geldi bu klasör bir sistem klasörü mü?

Kayıt Defterinde HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE Kısmında Bulunan Mozilla Klasörü Sistem Klasörü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 25 Aralık 2022; 22:4:59 >

• Yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 26 Aralık 2022; 20:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam deneyeceğim.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.