< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 20 Kasım 2021; 14:23:29 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 20 Kasım 2021; 14:23:29 > |
|
Konu basligini gorunce kafayi tirlattiniz sandim
konumuza gelirsek V kayisinin pistonla filan ilgisi yok arkadaslar triger ile karistiriyor. kayisi en son ne zaman degistiniz? eger eskimekten koptuysa sadece kayis masrafi var 100-150 |
|
kayış ucuz 2 haneli rakamdan yukarı çıkmaz max 100 tl olur işçiliği de zorlamaz |
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece v kayışı ise pek bir şey tutmaz alternatör ve komprosörü de kontrol ettirin , gergi bilyasında değiştirin. Geçmiş olsun |
|
Mesele kayışı yeniden takmak değil neden koptuğunu tespit edip ona göre tamirini yapmak. Yoksa kayış değişir, 2 gün sonra yine kopar. Yanık dediğinize göre kayışın çevirdiği elemanlardan birinin kasnağı dağılmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 18 Şubat 2021; 9:23:4 > |
|
Babamın clio aracındada V kayışı koptu. Koparken kayışın bir kısmı kranktan gelen kasnağı sıkıştırmış. Sıkışıncada triger sente atlamış. (tabi bu küçük bir ihtimal, her kayış kopanın başına gelecek bir durum değil) Böyle oluncada üst kapak açıldı tornalandı, Eğilen pistonlar, triger, Kasnak, V kayışı değişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 18 Şubat 2021; 9:24:20 > |
|
|
Geçmiş olsun geçen sene yazın kaputa giren bir kedi yüzünden benim de v kayışım yerinden çıkmış ve düşmüştü, sabah araç marş almayınca farketmiştim ne yazık ki. 50 tl kayış 50 tl işçilik ile evimin önüne usta çağırarak halletmiştim. |
|