Şimdi Ara

Kayişdagında Yaşanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu sene yeditepe üniversitesini kazandım okula yakın ev arıyordum fiyat olarak kayısdagindaki evler okula yakınlıgı ve fıyatı olarak iyi geldi kayısdagı nasıl bı yerdır gecelerı sokakta rahatca dolasabılırmıyım karısanı edenı tınercısı varmıdır ıstanbulun yabancısıyım yorumlarınızı beklıyorum



  • kayisdagi ve geceleri sokakta dolasmak?

    kardesim cok umut kirici bir yazi olacak ama acikca yazayim bil oyle git sonra bir dhli kardesimiz oralarda harap olmasin.

    geceleri disariya cikacaksan: bobregi dolaba koy oyle cik disariya.

    istanbullu degil misin? veya en azindan anadolu yakasi? soyle soyluyeyim, kayisdagi cok berbat bir yerdir. cok fazla cingene ve cahil dogulu var. kars digorlulara dikkat. pazarci koyuncu tayfa cirit atiyor. eger elit bir yerden geliyorsan, semtten dolayi cok cekecegini simdiden soyleyebilirim.

    sirf geceleri disariya cikmak da degil olay, komsularin esnaflar vs de asiri cahil 10 cocuklu tayfadan. ayrica gercekten yokus hep. dogdu duzgun eglenecegin bir yer yok. belki bilardo salonu bulursun ama orda da dayak yersin bence, adim atmaya deymez.

    nerden mi biliyorum? mevlana lisesi mezunuyum. 320 ile bir iki durak otedeki bir lise. o 4 yilini silseler, bir halt kaybetmem.

    esnaf duzgun halki iyi olsun istersen icerenkoyun merkezlerine bak. para bolsa da bostanci veya kozyatagi der bu umut kiriciyaziyA noktayi koyarim.

    edit: profilinde adana yaziyor sen koyunculari gargara yapar tukurursun kardesim, sana koymaz sokak pesmergeleri vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 13 Ağustos 2014; 18:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeditepe üniversitesinde okuyorum kayışdağında oturuyorum gece dışarı çıkıp gezilmez ama kadıköy e 30 45 dk arasında gidersin orada gezersin kayışdağında oturmak mantıklı trafik çekmezsin en azından ama çok ucuz değil üniversite çevresi bizi çok zengin zannediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İnönü Mahallesinde otur oralar nezihtir güzeldir moderndir eski bir oturan olarak hatta su deposu durağında evine gidersin yeditepe ünivde 319 ile basarsın aynı duraktan yolda sıkıntı olmaz veya tam o ana cadde üzerinde 1+1 ve studyo daireler var ama baya tuzludur şimdiden söylüyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.