Şimdi Ara

yaz gelıyor arabada yatmalık yatak yapılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz gelıyor arabada yatmalık yatak yapılabilirmi,koltukları geri çekip yatırsamda koltuk modelinden dolayı rahat olmuyor,bu yuzden ustune ınce döşek tarzı bır yatak koysak düz zemin olsa olurmu,deneyen varmı
    ona göre ince döşek alayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabada Geceyi Geçirmek İçin Yatak Yapma İpuçları

Yaz ayları yaklaştıkça, doğanın tadını çıkarmak için araçla yolculuklara çıkmak daha cazip hale geliyor. Ancak, uzun yolculuklarda konforlu bir gece geçirmek için uygun bir yatağa sahip olmak çok önemlidir. Arabada yatak yapmak, konforu sağlamanın ve dinlendirici bir uyku çekmenin kolay bir yoludur.

Arabanın Arka Koltuğunu Yatak Yapma

Birçok araçta, arka koltukları yatırarak düz bir uyku alanı yaratılabilir. Bu, özellikle panelvan araçlar için ideal bir seçenektir. Arka koltukları yatırmadan önce, tüm gevşek eşyaları ve değerli eşyaları mutlaka çıkarın.

Arabaya Yatak Koyma

Araç içi şişme yataklar, arabada konforlu bir uyku deneyimi için başka bir seçenektir. Bu yataklar, araç tipine göre farklı boyutlarda mevcuttur. Şişme yatak kullanırken, aracın iç yüzeylerini çizmemek için dikkatli olun.

Panelvana Yatak Koymak

Panelvan araçlar, geniş iç mekanları sayesinde rahat bir yatak alanına dönüştürülebilir. Özel olarak tasarlanmış panelvan yatakları, aracın şekline göre uyacak şekilde yapılır ve ek depolama alanı sağlayabilir.

Araç İçi Şişme Yatak Kullananlar

Araç içi şişme yataklar, rahatlık ve taşınabilirlik açısından popüler bir tercihtir. Ancak, yatakların kalitesi ve dayanıklılığı değişebilir. Yorumları okuyarak ve farklı modelleri karşılaştırarak en uygun yatağı seçin.

Arabanın Arkasını Yatak Yapma

Bazı araçlarda, bagaj alanını genişleterek bir uyku alanı yaratmak mümkündür. Arka koltukları yatırın ve bagaj alanıyla birleştirin. Bu seçenek, daha büyük araçlar için uygundur.

Arabada Yatak Nasıl Yapılır

Araba yatağınızı yaparken şunları göz önünde bulundurun:

• Yastıklar ve battaniyelerle rahatlık sağlayın.
    • Aracın havalandırılmasını sağlayın.
    • Değerli eşyalarınızı güvenli bir yerde saklayın.
    • Yasal düzenlemelere ve park kurallarına uyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araç ne? Boyutları yatak sermek için uygunsa olur, hatta güzel olur. Ben geçen yaz Ford tourneo custom la arka koltukları söküp zemine çift kişilik yatak koydum bütün egeyi dolaştık karavan misali .Çok keyifli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçenlerde Ali abinin sitesinde gördüm bahsettiğiniz şeye yakın bir şey. Bir bakın derim.

• Hep merak etmişimdir. Geniş araçlarda suvlarda koltukları yatırınca baya geniş alan oluyor, bu şekilde yatan oluyormu? Yorgan serip üstüne yatılabilir bide yastık aldınmı.. Bu şekilde yatma yaygınmı? Açık arazide motor ve ısıtıcı çalışır vaziyette yatmak güvenlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: shikarikichi

Araç ne? Boyutları yatak sermek için uygunsa olur, hatta güzel olur. Ben geçen yaz Ford tourneo custom la arka koltukları söküp zemine çift kişilik yatak koydum bütün egeyi dolaştık karavan misali .Çok keyifli olur.

linea ama arka koltuk arkalıkları oturma yerıne doğru yatabılıyor,on koltuklarıda one cekıp dayarsak o zaman kafalık yastıkta konur ayaklar bagaja uzatılabılır
    çadır alsak heryere kurulmuyor ıssız yerdede kotu kısıler gelır yada kedı kopek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

Alix Araba Yatağı

300 tl pahalı hemde arka koltuga 1 metrelık adamlar sıgar.yatak boyu 1.30
    çocuk içinmiş çocuk resmı var uzun yolda cocuklara göre iyi ürünhttps://tr.aliexpress.com/item/DHL-Shipping-3-7day-Updated-version-car-accessories-Cushion-Air-bed-Inflatable-Travel-Mattress-Camping-Universal/32813300529.html?spm=a2g10.search0103.3.29.177f6f12dlzOqW&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10151_10065_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10307_5711220_10313_10059_10534_100031_10103_10624_10623_443_10622_10621_10620-10152_5711220,searchweb201603_25,ppcSwitch_2&algo_expid=f9e4d4e0-dc32-4a78-af61-14ab7b65b20c-4&algo_pvid=f9e4d4e0-dc32-4a78-af61-14ab7b65b20c&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=0
    aslında denız sısme yataklarıda olurmus 15 tl ustunede örtü.bu ürünü ön koltukları arkaya dayayp ona tasarım yapsalar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 20 Mart 2018; 16:33:16 >

• Sedanda falan zor olur. Ama şöyle bir arabada rahat olmaması için bir sebep yoktur herhalde. Gözümde canlandı şimdi arkaya yastık yorgan atıp çıkıcan yola offff hayırlısı artık

yaz gelıyor arabada yatmalık yatak yapılabilirmi
  • ben ürünü örnek olsun diye yazdım. yoksa size en uygun en kaliteli ürünü arama gibi bir derdim yok. detaylı araştırmayı kendiniz yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

ben ürünü örnek olsun diye yazdım. yoksa size en uygun en kaliteli ürünü arama gibi bir derdim yok. detaylı araştırmayı kendiniz yapabilirsiniz.

urun ıyı aslında,bu durumda çadır tek çare
  • 2018 Üst Satış Araba Arka Koltuk Örtüsü Araba Hava Yatak seyahat Yatağı Şişme Yatak, Hava Yatağı Kaliteli Şişme Araba yatak

http://s.aliexpress.com/aqQZnQ32?fromSns=Copy to Clipboard

İş yapar mı acaba :)

• bu yatağı dikine koyup ön koltukları geri yatırırsak belki ayaklarda uzatılır
  • Araçta ısı yalıtımı yapılmış ise ekstra ısıtıcı çalıştırmadan da -5 derecelere kadar yorgan battaniye ile SUV araçlarda yatarsınız sorun olmaz ( Jeep Grand Cherokee gibi ). Yalıtım 2 bin TL gibi rakamlara yapılır en fazla, yalıtım yoksa soğuk havada zor yatamazsınız. Webasto gibi harici ısıtıcı kurmak lazım biraz daha maliyet ve yakıt tüketimi çalşırken demek. Tabi bu yatmalar kısa tatillerde geçerli 7-10 gün gibi uzun süreli olacaksa SW araçlar çok daha iyi veya Transporter türü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Araçta ısı yalıtımı yapılmış ise ekstra ısıtıcı çalıştırmadan da -5 derecelere kadar yorgan battaniye ile SUV araçlarda yatarsınız sorun olmaz ( Jeep Grand Cherokee gibi ). Yalıtım 2 bin TL gibi rakamlara yapılır en fazla, yalıtım yoksa soğuk havada zor yatamazsınız. Webasto gibi harici ısıtıcı kurmak lazım biraz daha maliyet ve yakıt tüketimi çalşırken demek. Tabi bu yatmalar kısa tatillerde geçerli 7-10 gün gibi uzun süreli olacaksa SW araçlar çok daha iyi veya Transporter türü.

en ıyısı bu

https://tr.aliexpress.com/item/Yeni-190-130-16-CM-Araba-Hava-Yata-i-me-Yatak-Kamp-Yatak-Hava-Yata-i/32843949679.html?spm=a2g0s.9042311.cb0001.9.ZsL5OV&scm=1007.13441.76633.0&amp%3Bpvid=f73e9463-5b3e-4740-9c7d-8bf6966153a6&amp%3Btpp=1

https://tr.aliexpress.com/item/Portable-Inflatable-Travel-Holiday-Camping-Car-Seat-Sleep-Rest-Mattress-Air-Bed-with-Pump/32686157311.html?spm=a2g10.10010108.1000023.1.6167185fUWQAXD

https://tr.aliexpress.com/item/SUV-Inflatable-Mattress-Travel-Camping-Car-Back-Seat-Sleeping-Rest-Mattress-with-Air-Pump-car-sex/32465649878.html?spm=a2g0s.9042311.cb0001.7.ZsL5OV&scm=1007.13441.76633.0&amp%3Bpvid=f73e9463-5b3e-4740-9c7d-8bf6966153a6&amp%3Btpp=1

• bende cruze var valla ben direk koltuğu uzatıp yatıyorum araçta zaten uzatınca yatak gibi oluyor rahat koltuğu.Boyumda fazla uzun olmadığı için gayet rahat sığıyorum ve uyuyorum birr kaç kere arabada yattım.Tek sıkıntı sanruf yoksa camı hafif aralık bırakmak zorunda kalıyorsun o kötü işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.