Şimdi Ara

Kayış sistemiyle elde edilen free energy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi kaç bir video bu forumdan da çıkmalı artık.
    Yeni trend madem bu elin ejnebisi yapıyor bizim başımız kelmi.
    Hadi gençler çekin bir kaç video sizde, Türkler nasıl free enerji yaparmış görsün dünya. :)
  • Ejnebiler aldi basini gidiyor arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş enerjisinden başka free energy yoktur arkadaşlar..

videoyu seyredenin kotasına yazık.. kotasız olanın vaktine yazık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yaratıcı bişey beklerdim..
    https://store.donanimhaber.com/96/fd/ca/96fdca01eaaac90b24689684e93b8cc5.jpg
     Kayış sistemiyle elde edilen  free energy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowanda -- 7 Şubat 2014; 22:31:11 >

• 1- Neden hala bedava enerjinin peşindesiniz ? Ucuz ve temiz enerji için bu kadar çabalasak saniyede 321523415 terajoule enerji üreten santrallerimiz olurdu lan. Bir bizim millet mi bu kadar gerizekalı herkeste var mı merak ediyorum açıkçası.

2- Aylardır tartışılıyor bu. En azından ben aylardır görüyorum. Ancak şunu anlamıyorum ya gerizekalı gibi yanlış yazıp "fre enerji" diyorsunuz ya da "free enerji". Ancak bu harbiden eşeğin genital organına h2o kaçırmak oluyor. "free energy" nedir arkadaşım ?

-Hocam bedava enerji bulduk.
    -Bedava enerji ? Ahahaha abi gerizekalı mısın termodinamik de mi bilmiyorsunuz *elindeki viskiden bir yudum içer*

-Free energy kayışla yapmışlar
    -Gavur yapıyor abi. "EJNEBİLER" aldı başını gidiyor.

Ejnebi evet. Ecnebi yazamıyoruz fizik bilmiyoruz üstünlük kompleksi ve aşağılık kompleksinin doruklarını yaşıyoruz ancak "free energy" peşindeyiz.

Dilinizin de zihniyetinizin de bir an önce düzelmesi dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle birşey olsaydı inanın, kimse yapmamış olsa bile ben yapardım nowanda gerekli resmi yüklemiş zaten :) akıl akıl gel bize takıl
  • Konuyu nerden nereye cekiyosun egolarinimi tatmin etmeye mi calisiyosun anlamadim ben gordugumu bisey katmadan paylastim forumdakilerin cevaplarini , goruslerini almak istedim sen gelmissin ecnebinin yazilisini anlatiyosun . 1 maddede tek bi kismina katiliyorum temiz enerjiye ancak ucuz dedigin hikaye.. gunes panellerinin fiyatlarina bak bakalim ucuzmu degilmi ondan sonra yaz ... yazim yanlislarinida yazmana gerek yok herkes mukemmel degildir. konu zaten imla degil

Bedava enerjiye gelirsek bu sistemde verdiginden fazlasinin alinamayacagini bu isle ugrasan herkes bilir altin kural.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT MacTavisH -- 8 Şubat 2014; 3:29:12 >
  • bundan 100 yıl önce açıklamışlar verim 100%ü geçmez diye siz hala neyin derdindesiniz???
  • Bizmi onlarmi

• İşte size gerçek anlamda bir free enegy. Fakat güneş ışığı şart.

http://www.youtube.com/watch?v=5pdqDQwehlk
  • Toplanın Denizli'ye gidiyoruz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=GRTpUJC-eJY
  • Ya hala beleşin peşindeyiz...

Free "Serbest" anlamında da kullanılır , uyandırayım...
  • Durup durup hortluyor bu konu Yok böyle birşey, zamanınızı boşuna arcamayın
  • kayış kafalılar
  • kafaya bak adam elektrikle motor döndürüyor sonra döndürdüğü motordan elektrik üretiyorum diye vidyo yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Durup durup hortluyor bu konu Yok böyle birşey, zamanınızı boşuna arcamayın

Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.