Şimdi Ara

Kayıp Pilotların Cenazeleri Bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriye tarafından düşürülen uçaktaki pilotların naaşları deniz dibinde tespit edildi.

Uluslararası hava sahasında Suriye tarafından düşürülen uçağımızı ve pilotlarımızı arama kurtarma faaliyetleri ile ilgili TSK'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklama şöyle:

1. 22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz'de, uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan ERTAN ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin AKSOY'un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir.

2. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Kayıp Pilotların Cenazeleri Bulundu

• Allah rahmet eylesin... Ama ne işleri vardı orada o emri veren kimdi asıl sorun burada...
  • Bu şehitlerimizde unutulacak,

Dh de tutması imkansız bir konu daha, Konu başlığını tipim nasıl ss yada saçma sapan bir başlık yaparsan insanlar konuya girip bu 2 şehidimizi hatırlayabilir.

Edit :
    Bu konudaki kullanıcılar: yyusa, Alcatraz Katili, 911
    3 kayıtlı üye, 2 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 4 Temmuz 2012; 23:38:54 >
  • yok yere şehit oldular,e suriyeden ne bi tazminat var ne bi özür nasıl iş bu?
  • ne pahasına olursa olsun Suriye ile savaşmalıydık.
    bizim uçağımızı düşürmenin bedelini ağır ödemeleri gerekirdi.
  • yazık günah...bedeli bu olmamalıydı. işte ordusunu seven yöneticiler..buyrun.
  • abd ve batı politikaları uğruna müslüman ülkeye karşı diklenme politikamızın geldiği son noktadır bu iki şehidimiz.

Toprakları bol olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Polis Adayının Hikayesi...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senaryolar yazan yok onlar şehit olmadı savaş açma bahanesiyle uçak bilerek düşürüldü diyen ergenleri merak ediyorum

Allah rahmet eylesim mekanları cennet olsun

Heryanı pislik içindeki ülkemizden hiç uğruna giden onlarca vatandaşımızdan
  • Anlamadığım şey şu: postalları bulundu denildi. Peki bu adamlar neyin kafasıyla uçak düşerken postalı çıkardı da kendini fırlatmadı? Bu olayda var bir şeyler ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

ne pahasına olursa olsun Suriye ile savaşmalıydık.
    bizim uçağımızı düşürmenin bedelini ağır ödemeleri gerekirdi.

kardeşim haklısın ama daha fazla kan dökülmemeli 2tarafta zararlı çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Anlamadığım şey şu: postalları bulundu denildi. Peki bu adamlar neyin kafasıyla uçak düşerken postalı çıkardı da kendini fırlatmadı? Bu olayda var bir şeyler ama...

bu işin uzmanları da böyle diyor. yani fırlatma koltuğundan önce kaskını ya da postalını çıkarması mümkün değilmiş. bu adamlar enkazın içinde bulundular. diyelim ki çıkarmadılar vakit bulamadılar o eşyalar nasıl başka yerlerde bulunuyo anlamadım...
  • quote:

Anlamadığım şey şu: postalları bulundu denildi. Peki bu adamlar neyin kafasıyla uçak düşerken postalı çıkardı da kendini fırlatmadı? Bu olayda var bir şeyler ama...

bencede bieşyler dönüyor
  • bir hiç uğruna öldüler çok yazık...

Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eğlesin
  • İnanılmaz bir oyunun içindeyiz. Resmen Suriye'ye askeri çıkarma yapmamız için üzerimizde oyunlar oynanıyor. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
  • Allahım ben kime ne desem ne yapsam bilemiyorum. Bu adam yıllarca okumuş, kim bilir orduya hizmet edebilmek için ne mülakatlardan geçmiş ve bu konuma gelebilmiş. Şimdi ise bir hiç uğruna evet bir hiç uğruna şehit oldular. Ruhları şu an cennette onu biliyorum ve kendimi rahatlatabilmek için sadece bunu düşünebiliyorum ama ne mümkün. Amerikanın rusyanın kim bilir ne amaçları vardı da bu insanları şehit ettiler, ettirdiler. Bu işin içinde kesinlikle bir bit yeniği var ama ne mümkün ki ortaya çıkabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Allah rahmet eylesin... Ama ne işleri vardı orada o emri veren kimdi asıl sorun burada...

İşte bu konu dışı bölümünün durumunu açıklıyor herkes buraya makara yapmaya geliyor.
  • Allah rahmet eğlesin.Ateş düştüğü yeri yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-003104E32 -- 5 Temmuz 2012; 0:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirya

quote:

bu işin uzmanları da böyle diyor. yani fırlatma koltuğundan önce kaskını ya da postalını çıkarması mümkün değilmiş. bu adamlar enkazın içinde bulundular. diyelim ki çıkarmadılar vakit bulamadılar o eşyalar nasıl başka yerlerde bulunuyo anlamadım...

Haydi kaska tamam da postalı kendisi çıkartmadan başka bir şekilde çıkması mümkün değil. Umarım gerçekten ''şehit'' olmuşlardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kirya

quote:

Haydi kaska tamam da postalı kendisi çıkartmadan başka bir şekilde çıkması mümkün değil. Umarım gerçekten ''şehit'' olmuşlardır.

uçaksavar mermisi yüzünden öldükleri uçağın bu yüzden düştüğü söyleniyor.
    ya da uçak darbe aldı düştü ne olursa olsun kask dediğin gibi neyse ama postalın çıkması mümkün değil. Allah bildiği gibi yapsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.