Bildirim
kayıp paso kayıt sildirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çıkmaz çıkartmaya kalkarlarsada itiraz et kaybedebilirsin insanlık hali. ayrıca ben de sildircem bu sene ve kartımı vermeyi düşünmüyorum en azından şenliklere katılmak için diğer üni.mde :D 
_____________________________ If you take a chance sometimes happen good things, sometimes happen bad things.
But ıf you don't take a chance, nothing happens. -
valla içime bi kurt düştü tırsıyorum böyle bişeyden sildirmede sorun çıkarsa diye.. _____________________________ -
arkadaşlar net bir bilgisi olan var mı..okul istanbul üniversitesi.. _____________________________ -
tamam endişeleniyosun anladım ama sence kaybedince yenisi çıkartılan bişey için senin kaydını sildirememe korkun saçma değilmi??????????? _____________________________ If you take a chance sometimes happen good things, sometimes happen bad things.
But ıf you don't take a chance, nothing happens. -
ya orası mantıklı eyvallah ben zaten korkmamıştım da simdi az önce bi yerde pasoyu da vermek gerekiyor diyor da ondan bi kafam karıştı normalde okul kartını verince biter diye düşünüyordum _____________________________ -
b) Öğrenci kimliği, öğrenci pasosu ve sağlık karnesi teslim edilecek. (eğer bunlardan birisi kayıp ise günlük bir gazeteye kayıp ilanı verilerek gazetenin tamamı teslim edilecek)
bu sorun olur mu diye soruyordum_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler