Şimdi Ara

Kaygısızlar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

"abi bu adam hostes yengeye bisey yapmasin.. cunku hostes yengem ilik gibi masallah.."

ismail

"memnun araba calmis.. arabanin dikiz aynasinda yilmaz morgul cd'si asiliymis.."

turk televizyon tarihinin uc noktasidir be bu dizi..

dvd box set cikmasi icin her turlu fedakarliga hazirim.. gerekirse kendimi gemiye bile zincirlerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

kultiginin adamlari

"abi bu adam hostes yengeye bisey yapmasin.. cunku hostes yengem ilik gibi masallah.."

ismail

"memnun araba calmis.. arabanin dikiz aynasinda yilmaz morgul cd'si asiliymis.."

turk televizyon tarihinin uc noktasidir be bu dizi..

dvd box set cikmasi icin her turlu fedakarliga hazirim.. gerekirse kendimi gemiye bile zincirlerim..

gelin mail bombardımanı yapalım Gani Müjde'ye veya StarTv Ye ....

• ya esas hacı gaffur, memnun konuşmaları manyakdı.memnun hacının karşısına bakkal açmıştı.
    he bide ''kasap berber'' ismail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 29 Mayıs 2006; 14:10:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

ya esas hacı gaffur, memnun konuşmaları manyakdı.

nerde o memnun denen mendebur
  • "Tatlı Hayat" ve "Kaygısızlar" bana göre Türk televizyon tarihinin en komik iki yapımıdır.

Bu diziyi sevmeyenler problemi kendilerinde arasınlar bence.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

"Tatlı Hayat" ve "Kaygısızlar" bana göre Türk televizyon tarihinin en komik iki yapımıdır.

Bu diziyi sevmeyenler problemi kendilerinde arasınlar bence.

Zaten Tatlı Hayat da Haluk Bilginer Müptelesı Oldum.

Ve Anladım Ki Gerçeten Çok İyi Rolünü Yapıyor..
  • Elemanla Burcu köse basında bulusacaklar tabi bizim eleman cok heyecanlı.. cok oncesınden gıtmıs beklemeye..burcu gelır cok bekletmedım ya eleman..Eleman:yok cnm bende yenı geldım.. ordan gecen anne we cocuktan cocugun lafı:Anne bak bu abi sabahta burda beklıyodu hala burda burcu:???? eleman:........
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

http://forum.donanimhaber.com/m_5885682/mpage_1/key_kaygysyzlar/tm.htm

Arama ne de güzel bir icat.

sen benim yazdığım her konuda çıkıntı yapıp muhalefet olmaya çalışmasan olmazmı..

ne kadar sinirsin..

konu dışında bulunan birçok insanın şiirinin yazdığı yerde de aynı şeyi yaptın..amacın ne anlayamadım..

Kaygısızlar..

Arkadaş seviyor seni, takılıyor sana herhalde

Kendisi inanmak istemese de tamamen tesadüf bunlar.

Bu yüzden içim rahat.

• diyalogları okuyunca bile güldüm be 3-4 yıldır izlemiyorum özledim.Bu diziyi ilk defa 1997 bahar aylarında izlemiştim star tvde hiç kaçırmıyodum 4-5 gibi her gün yayınlanıyordu... zaten ilk yayınıydı o.
  • bikeresindede eleman ile burcu parkta kaydırak biniyorlardı,o sıradada kültekin ve adamları bu olayı görür ve kültekinin adamlarında biri:

-abi burcu ablaya kaydırakta kayıyorlar...demişti koptum yaaaa...
  • memnun: sabriye nasıl çalıştıracaksın arabayı?
    sabriye: düz kontak yapıcam
    m: düz kontak ne?
    s: ters kontağın tersi.

Yine başka bi bölümde,Kurban bayramıdır,İsmail dükkanında bayram traşı yapıyodur.O sırada kapıda,kucağında gözleri bağlı bi koçla bi adam görünür:
    Adam:Şu koçu bi traş ediver
    İsmail:Ne diyosun sen be??
    Adam:Ben bu koçu kurbanlık aldım,dedilerki onu berber İsmail'e götür,traş ettir,kurban parasından kurtulursun:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 30 Mayıs 2006; 13:33:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.