Şimdi Ara

Kaybolan hat hakkında bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir kullandığım hattım kayboldu, fakat bir sorun var. O zamanlar ''açık hat'' olarak almıştım, yani benim üstüme kayıtlı değildi. Kimin üstüne kayıtlı olduğuna dair bir fikrim yok, hattımı tekrar çıkartma şansımın olmadığı görüşündeyim fakat sizdende bilgi almak istedim. Varmı bir şansım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saucerful

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir kullandığım hattım kayboldu, fakat bir sorun var. O zamanlar ''açık hat'' olarak almıştım, yani benim üstüme kayıtlı değildi. Kimin üstüne kayıtlı olduğuna dair bir fikrim yok, hattımı tekrar çıkartma şansımın olmadığı görüşündeyim fakat sizdende bilgi almak istedim. Varmı bir şansım?

TURCELL İ ARA OLUR DERLERSE İLETİŞİM MERKEZİNE GİDERSİN. BENCE MÜŞTERİ KAYBETMEMEK İÇİN BULURLAR BİŞEY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir kullandığım hattım kayboldu, fakat bir sorun var. O zamanlar ''açık hat'' olarak almıştım, yani benim üstüme kayıtlı değildi. Kimin üstüne kayıtlı olduğuna dair bir fikrim yok, hattımı tekrar çıkartma şansımın olmadığı görüşündeyim fakat sizdende bilgi almak istedim. Varmı bir şansım?

TURCELL İ ARA OLUR DERLERSE İLETİŞİM MERKEZİNE GİDERSİN. BENCE MÜŞTERİ KAYBETMEMEK İÇİN BULURLAR BİŞEY

turkcell??? avea demek istediniz sanırım

• Acık hat olarak ustune al 3+3 gunun sonunda hat adına olur yedek sım kart alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

quote:

Hat avea çıkışlıysa problem yok. Ama telefonla aveaya ulaşmak imkansız iletişim merkrzine git anlat cevabı yaz buraya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

quote:

Hat avea çıkışlıysa problem yok. Ama telefonla aveaya ulaşmak imkansız iletişim merkrzine git anlat cevabı yaz buraya

avea bölümündeyiz dolayısıyla bahsedilen hat avea'ya ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

Acık hat olarak ustune al 3+3 gunun sonunda hat adına olur yedek sım kart alırsın

Numaraya kod gönderiyorlar açık hattı üzerinize alırken.Arkadaş hattı kaybetmiş.Büyük bir ihtimalle hattı üzerine alamayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: juske

Acık hat olarak ustune al 3+3 gunun sonunda hat adına olur yedek sım kart alırsın

Numaraya kod gönderiyorlar açık hattı üzerinize alırken.Arkadaş hattı kaybetmiş.Büyük bir ihtimalle hattı üzerine alamayacaktır.

Aynen açık hattı üzerinize alabilmeniz için hattın kullanıcısı olmanız lazım. Yani hat yanınızda olmalı. Yoksa adam gıcık olduğu birinin numarasını gidip kendi üzerine alabilirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.