Şimdi Ara

Kawasaki Relax 26 Jant 21 Vites Erkek Dağ Bisikleti (Kırmızı) 611,56 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

VİTES : SHIMANO TOURNEY ST-EF40 3X7

ARKA ATTIRICI : SHIMANO RD-TX35

kadronun aleminyum olmasına aldanmayın, bu parayı hak etmiyor

Salcano NG 650 nasıl sizce? yada bu fiyatlara (500 tl civarı) ne tavsiye edersiniz?

Şahsi görüşüm salcanoya bulaşmanızı hiç tavsiye etmem. Ng 650 aldım bende geçen yaz. Kutulu bi şekilde aldım, kutu içerisinden kurulum için fiş çıkıyo bunu herhangi bir servise veriyorsunuz bedava kuruyor. Ama ben sarıyer servisine götürdüm benden ücret talep ettiler. Ücreti verdim uğraşmadım fazla çünkü karşımdaki kişi oldukça iri vücuta sahip biriydi tırsmadım değil.. Daha sonra ön amortisörde sorun vardı ön freni sıkınca aşırı derecede titreme yapıyodu. Sancaktepede servise götürdüm. Servis dediğime bakmayın mahalle aralarında olan bisikletçilerden biri. Hiç bir bilgiye sahip değil. Neyse amortisör değişti ancak titreme sorunu bu aralar tekrar baş gösterdi. Ayrıca şöyle gıcık bir yanıda var salcanonun. Belli aralıklarla, tam hatırlamıyorum ancak 3 ayda bir olması lazım düzenli servise götürmelisiniz. yoksa 2 yıllık olan garanti iptal oluyor. Bu paralara ng 650 almak yerine üstüne çok az ekleyip kron almak çok daha mantıklı.

• http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700&SKU=SPORSAL352&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporsal352%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dng650%26fh_refview%3dsearch

linkteki ürünü(salcano ng650) gecen yaz basında almıstım ama bi kaza tehlikesi gecirince hanım binmemi istemiyor eğer ilgilenen varsa sıfırdan farksız(biraz tozlanmısdır sadece)300 tlye bırakırım(aksesuar setinide ayrıca topladım onlarda hediyedir çanta+suluk+pompa+kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 6 Mart 2014; 13:46:03 >

• _____________________________
    BAY VURAL

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700&SKU=SPORSAL352&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporsal352%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dng650%26fh_refview%3dsearch

linkteki ürünü(salcano ng650) gecen yaz basında almıstım ama bi kaza tehlikesi gecirince hanım binmemi istemiyor eğer ilgilenen varsa sıfırdan farksız(biraz tozlanmısdır sadece)300 tlye bırakırım(aksesuar setinide ayrıca topladım onlarda hediyedir çanta+suluk+pompa+kilit

şehir neresiydi? birde resimleri görebilseydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700&SKU=SPORSAL352&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporsal352%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dng650%26fh_refview%3dsearch

şehir neresiydi? birde resimleri görebilseydik.

ist sultangazi eğer ciddiyseniz akşam atarım resimleri ama inanın ben bu bisikleti almadan 2.el sıfırdan farksız hiç yoktu o kadararaştırdım gidip sıfırına boşuna para vermeyin diye yazdım aslında niyetim yoktu satmaya (öyle olsa 2.el ilana koyardım)

• selamivural kullanıcısına yanıt
    ana konudan devam edelim...

http://forum.donanimhaber.com/m_76218552/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.