Şimdi Ara

KAVURGA DERLER BİZİM ORALARDA SİZDE YAPIN AFİYETLE YİYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce bakkaldan aldım buğdayı kavurdum tuz ve yağ ile yanınada bir bardak spirte açtım yiyorum sizde yapın çok güzel oluyor..



  • Ögrenci mod :)

    Afiyet olsun
  • kavurma o
  • pahalı birşey olsa yazmam zaten her bütçeye uygun buğday kavurması süper oluyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Ekim 2010; 17:05:47 >
  • lezzetlidir o ama dikkat et fazla yeme cırcır yapar.
  • ss isterik ... Nasıl birşey yahu ilk defa duydum ...
  • sert olmazmi o yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar kuruyemiş yenmeli
    8 yıl önce açıldı
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EngiN_

    ss isterik ... Nasıl birşey yahu ilk defa duydum ...



    dostum buğdayı al teflon tavada kavurmaya başla hafiften kararmaya başladımı tamamdır..


    isteğe göre yağlı veya yağsız


    isteğe göre çok tuzlu az tuzlu
  • __BadblooD__


    tam yencek kıvamda oluyor dostum..
  • Deniyorum hemen, yemiştim sanırım bikere. Hafif fırınlanmış erişte gibi oluyo di mi kıvamı?
  • Onların hepsini yersen 1 hafta yemek yemene gerek kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

    Onların hepsini yersen 1 hafta yemek yemene gerek kalmaz.



    resim alıntıdır.
  • İrmik helvasıda çok iyi bir tatlı olur yanına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    />




    ben bunu yaparım, yerim aga

    edit: tam buğday olması şart mı? bulgur falan da olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 27 Ekim 2010; 17:41:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    />


    bu ne fakir misiniz
  • Malatya civarındanmısın kardeş? malatyalıyım ve kavurga bizim burdada meşhurdur.Bizim burda bunun yanına kuru dut ve kayısı çekirdeğide karıştırılır.
  • Memleket Malatya'mı kardeş??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efendibey


    quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    />


    bu ne fakir misiniz


    bunun fakirlikle alakası yok kardeş.Bir nevi çerez gibi tüketilir kavurga.

    Kavurganın özellikleri

    Oldukça lezzetlidir. Vucudu uzun süre tok tutar. Anlık yorgunlukları engeller. Kilo ya da Kalori sorunu olanlar için ideal bir besindir. Özellikle 1960 yıllarda Sivas ve çevre bölgelerde çalışan çobanların yoğun iş temposuna dayanmak ,gün boyu aktikf kalabilmek ve özellikle kış şartlarında soğuğa daha fazla direnç gösterebilmek için bu yemişi hazırladıkları sanılmaktadır. Yine halk arasında kavurganın vucudu çok sağlıklı tuttuğuna ve hastalıklara karşı koruduğuna inanılmaktadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 27 Ekim 2010; 17:52:23 >




  • nerelisen gadaş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.