Şimdi Ara

Kavraması değişen golf7'den Sonra v40?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.Kuzende golf7 comfortline+sürüş paketli 1.4 tsi dsg mavi aracı vardı.Henüz 39 bin kmdeydi.Vites geçişlerinde titreme olduğu için kavraması değişti.Kuzenimin çok severek aldığı aracını dün itibari ile satmış bulunmaktayız.Garantisini uzatmamıştı.Fazla bir bilgisi yoktu araçlar konusunda ben alma dedim ama ne fayda dsg saatli bomba gibi bir şey her an bir şey olacak korkusuyla arabaya binilmez.Bütçe 95 bin lira.Ankara'da ikamet ediyoruz.Yine otomatik vites bir araç düşünüyor.Artık ben ilgileniyorum bir daha başı yanmasın araç konusunda tabi ki siz forumdaşlarımın sayesinde iyi bir tercihi yaparız inş.Volvo v40 1.6 t4 r-desing + mavi aracı gösterdim internetten bayıldı.Çok beğendiğim bir araç.Dışarıda görsem 3-4 defa dönüp bakıyorum:D .Tabi fazla göremiyorum yollarda .Şuan kokpit içi olsun dış görünüş olsun hiç bir c sınıfı aracı v40 a değişmem saten değişilmezde.Tasarım çizgileri bakımından çok özgün bir araba.Çok uğraşılmış cidden volvo çok güzel bir iş başarmış bu araçta.A3 lere baktık kokpit içi çok berbat.Guiletta'lara baktık.Ds4 lere baktık.Ama v40 cidden kendine aşık edecek bir araba.Şuan volvo nun sitesinden baktığımda t4 motor seçeneğini göremiyorum.Kalktımı bu motor.Dizel istemiyor.T4 1.6 180 bg lik motor ile çok iyi bir seçenek yakıt konusunda sıkıntı yok.Ama sitede göremedim nedense en yakın zamanda volvo 'ya uğrayacağız inş.Üzerinde powershift var.Sizce nasıl bir şanzuman powershift kullanan eden var mı?En az 8-10 sene binilecek.Uzun ömürlü nasıldır bu şanzuman.Vites geçişleri felan.İnternetten test sürüşlerini izlediğimizde hiç kötü bir düşünceye kapılmadık.İzledikçe tekrar açıp izledik.Cidden çok başarılı bir araç.Evet sizin bu konu hakkında ki görüşleriniz neler?V40 harici önerebileceğiniz araç var mı ?
     Kavraması değişen golf7'den Sonra v40?

• Doğru seçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün birisi diyordu, volvo artık ford üretimi ecoboost motorlardan kurtulacak kendi üretimi motorlara geçecek yakında diye. o nedenle t4 motor artık volvo motor gamında yok deniyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

geçen gün birisi diyordu, volvo artık ford üretimi ecoboost motorlardan kurtulacak kendi üretimi motorlara geçecek yakında diye. o nedenle t4 motor artık volvo motor gamında yok deniyordu..

Peh bu kötü oldu bizim için.Şuan t5 motor seçeneği var birde d2 dizel seçenekler.2.el istemiyor gidip konuşmak lazım eğer böyleyse v40 hayal olur.
  • En çok merak ettiğim

Kavraması değişen golfü kaça sattığınız .

O riske giren kişiyi tebrik etmek istedim.
  • V40 doğru tercih, gerçekten mükemmel bir araba.
  • Powershift Ford'da da kullanılan çift kavramalı sistem. DSG gibi kronik sorunu yok.

V40 şuan sınıfında en kaliteli araçlardan biri. Özellikle R-Design paketi ile mükemmel olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem o kadar parası vardı neden golfü alırken garanti uzatmadı,

• Yeni cikan makyajli 1 serisinede bakabilirsiniz. 1.5 dizel otomatk veya 1.6 benzinli otomatik 136 beygir bi bakin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Madem o kadar parası vardı neden golfü alırken garanti uzatmadı,

Zaten golf alırken 9 - 10 bin lira dsg bombasına para vermiş bir de 2bin lira da garantisine mi versin?

Konuya dönersek volvo v40 bence de bu sınıfın en iyi aracı ama powershift şanzuman bana pek başarılı gelmiyor.

Peugeot 308 e 1.6 165hp eat6 seçeneği gelecek diyorlardı, eğer gelirse çok güzel seçim olur. Gelmezse de 1.2 thp 130hp olanı düşünebilirsiniz. Motor ve şanzuman olarak şu an c segment araçlar içerisinde en başarılısı peugeot bence.(yeni bmw 1 serisini bilmiyorum)

308 yoksa da 508 1.6 thp eat6 düşünürdüm o fiyatlara.
  • E powershift hırlı değil dizel Otomatik bmw 1 diyorum

• golf 7 nin kavraması değiştini gösteren belge koyarmısın

• Bence de makyajlı 1 serisini kesinlikle değerlendirin.
  • T2 1.5 Turbo 120hp

T3 1.5 turbo 150hp

Volvo'nun yeni motorları bunlar. Otomatik şanzıman yine powershift mi olacak bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Powershift Ford'da da kullanılan çift kavramalı sistem. DSG gibi kronik sorunu yok.

V40 şuan sınıfında en kaliteli araçlardan biri. Özellikle R-Design paketi ile mükemmel olacaktır.

Aynen öyle düşündük fakat t4 motor kalkmış heralde.O biraz kötü oldu gidip konuşacağız.
  • yakında DSG si değişmeyen bozulmayan vw kalmayacak. öve öve bitiremedikleri dsg araçlar daha 50 bini geçmeden sorunlar çıkarıyor. önümüzdeki 5 yıl içinde tüm dsg ler bir kaç kez tamir görmüş olacak. vw nin ikinci el piyasası batacak. bu da vw nin dünyada olmayan türkiyede var olna karizmasını yırtacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

yakında DSG si değişmeyen bozulmayan vw kalmayacak. öve öve bitiremedikleri dsg araçlar daha 50 bini geçmeden sorunlar çıkarıyor. önümüzdeki 5 yıl içinde tüm dsg ler bir kaç kez tamir görmüş olacak. vw nin ikinci el piyasası batacak. bu da vw nin dünyada olmayan türkiyede var olna karizmasını yırtacak.

zaten 2. elde batmış durumda , 2. elde satılan vw araçların coğunluğu dsg, manuel vites daha az, herkez biliyor başına ne geleceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

yakında DSG si değişmeyen bozulmayan vw kalmayacak. öve öve bitiremedikleri dsg araçlar daha 50 bini geçmeden sorunlar çıkarıyor. önümüzdeki 5 yıl içinde tüm dsg ler bir kaç kez tamir görmüş olacak. vw nin ikinci el piyasası batacak. bu da vw nin dünyada olmayan türkiyede var olna karizmasını yırtacak.

Yakında her ile bir tane DSG ustası kampanyası çıkarırlar.
  • A180'i falan da değerlendirin ancak v40 daha kaliteli daha çalışılmış bir araç imkan varsa kaçırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 116d, a180,v40 üçünden birisi ben olsam az kmde yeni s60 alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.