Şimdi Ara

kavrama noktası aşağıda araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar trafikte durum belli. sarı ışık yandığı anda kornaya asılan tipler mevcut trafikte...acemi olduğum için şöyle kavrama aralığı dar bir model söyleyebilir misiniz ? opel , renault , peugeot ya da bunların dışında hangi marka bahsettiğim özelliktedir ?

beyler cevaplarınız için teşekkür ederim yalnız bir sorun var ya ben yanlış anlattım ya da biri yanlış anladı herkes onu takip etti... seri kalkışlı derken bende bilirim ferrari falan ben onu demek istemedim. anlatmaya çalıştığım şu kavrama noktası biraz aşağıda olacak yani debriyajdan biraz kaldırıp gaz verdin mi otomobil hemen kalkacak...acemi olduğum için biraz fazla kaldırıyorum stop ediyor. seri kalkıştan kastım buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dr -- 26 Mart 2008; 20:35:59 >

• mevcut aracınızda bu yönden dolayı şikayetçi iseniz iyi bir motorcu debraj ayarı ile aracınızın kavramasını istediginiz gibi yapar... ama kastınız kalkıs seriliğiyse 2,0 motor opelin peugeot un ve renonun aracları mevcut...
  • Hidrolik debriyajlarda ne yazik ki kavrama ayari yapilamiyor.
  • clio veya palio olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 24 Mart 2008; 20:20:55 >
  • Vectra GT 2.0 tavsiye ederim 150 beygir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 24 Mart 2008; 20:53:32 >
  • Marea... benzini içer ama çok seri kalkar koltuğa yapıştırıyor insanı.
  • arkadaş marea demiş ama aynı motor ve 150 kilo daha haif olan palio yu önerrirm..ben de var bitane...kalkıslarda yanına kimse yanasmaz...vites kolu kısa oldugundan gecişleri de rahattır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea için fren tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir deneyeyim dedim iki ışık arasında radara yakalandım. Tavsiye etmem böyle bir iddialaşmayı ama TSI motorlular tam aradığın araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 24 Mart 2008; 22:24:15 >
  • genelde siz normal kalkarsınız aslında arkanızdakilerin araçlarının sizden pek fark olmaz ama genelde parasının hesabını bilmeyen heyacanı seven benzinini kendisi koymayan şirket arabası sürenler felan sever bu işi gazı köklerler aslında gazı köklesen sende onlarla aynı kalkabilirsin ama aracında yol bilgisayarı varsa göstergede ne kadar çok yaktığını görebilirsin
  • Sırf trafikte sarı ışıkta korna basanlar var diye hızlı ivmelenen araba alınmaz.
    Ben acemi olmadığım halde bırak sarıyı kırmızı ışık sönmesine 3 sn kala başlıyolar korna basmaya ama ısrarla yeşil yanmasını bekliyorum ve mecburen arkamdaki trafik canavarıda beklemek durumunda kalıyor.
    Demek istediğim kriterin bu olmasın (en azından bu sebepden dolayı)
    Yok sen ne karışıyon bana dersende 106 veya 206gti alabilirsin seri araçtır
  • sarı ışıkta kalkmak çok tehlikelidir nedenmi,
    siz sarı ışıkta kalktığınızda kırmızı yanar yanmaz geçen ve yandıktan 1 sn sonra felan geçenler olur ve bu durum kazalara sebep oluyor yeşilin yanmasını beklemek lazım arkadaki istediği kadar korna çalsın
  • konuyu açan arkadaş biraz daha açıklama yaparsa
    bütçesi ne kadar
    bakım masrafları vs nasıl istiyor diye bence açıklama yapmalısınız
    yoksa bende size kalkış ara hızlanma son hız hertürlü farklı arabalar öneririm
    mesela 335i derim
    535d derim
    astra gtc turbo derim
    golf gti derim
    derimde derim
    ama açıklama gerekli sanırım biraz daha
    ucuz birşey istiyosan
    bravo hgt derim yada marea hlxmiydi neydi şu 2.0 motor 155 beygir olanlardan
  • TSI lar derim.

Bu arada birde yeşil ışık yandığında gecmeyenler ve kırmızıda sağa kacma alıskanlığı olanlar vardır ki akıllara zarardırlar.
  • size vtec lazım bence:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: niger21
    ....sarı ışık yandığı anda kornaya asılan tipler mevcut trafikte...

bu tiplere göre mi arabanı seçeceksin?

kendin demişsin sarı ışıkta bile kornaya basıyolar diye
    altında ferrari olsa o tipler yine basacak kornacıklarına öyle değil mi?

bence pek takma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 24 Mart 2008; 21:37:08 >
  • al otomatik bir araç...
    ışık yandığı anda frenden kaldırırken gazı kökle...

drag mı istiyorsunuz?
    yoksa sadece debriyaj mı dert?
  • benim palionun kalkışı çok iyi. 1.6 16V motor.çoğu kompakt sınıf aracı alt eder yani.
  • Bence TSI lar cok iyidir o yönden.ben TSI derdim.
  • sen bi kia cerato veya rio kullan ya da hyundai bak..bu araclar serilikleriyle ünlüdür.en azından dene bakalım bi haksızmıyım..
  • fiyat/performans olarak 2. el tsi al

kalkıştaki arabaların %90'ını kafadan elersin

ardından nal toplarlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.