Şimdi Ara

Kavlak zeytin ve zeytinyağı kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kavlak in zeytinyağı ni begenirim. 2 li alimlarda indirim yapmislar. Bugun son gun.


    https://www.kavlak.com.tr/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sızma zeytinyağı hakkında diye bir kpnu var hocam, orda çok daha detaylı bilgileri paylaşıyor uzman arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla anlatayım.

    Taş baskı denilen olay, zeytinlerin eski usul bir değirmen taşı altında ezilerek hamur haline getirilmesi ve ondan sonra torbaya vs doldurularak yağının aktılması şeklinde elde ediliyor. Dolayısıyla hijyen eksikliği olabilir. Sürekli hava ile temas var ve oksitlenmeye yol açar. Dolayısıyla kusursuz bir yağ olamıyor. Modern sıkım yönteminde ise hava ile temas minimum olacak şekilde ve hijyenik olarak soğuk sıkım ise 27 dereceyi geçmeden sıkım yapılıyor. Tüm aşamalara dikkat edilirse kusursuz bir zeytinyağı olmuş oluyor.

  • Taş baskı yazısını görünce hiçbir şey alasım gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Ne demek oluyor acaba taş baskı
  • Google Maps'ta yorumlar hiç iyi değil. Kalitesi şüpheli.

  • Kavlak'ın ne numarası var bilginiz var mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emresraozel E kullanıcısına yanıt

    Sızma zeytinyağı hakkında diye bir kpnu var hocam, orda çok daha detaylı bilgileri paylaşıyor uzman arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla anlatayım.

    Taş baskı denilen olay, zeytinlerin eski usul bir değirmen taşı altında ezilerek hamur haline getirilmesi ve ondan sonra torbaya vs doldurularak yağının aktılması şeklinde elde ediliyor. Dolayısıyla hijyen eksikliği olabilir. Sürekli hava ile temas var ve oksitlenmeye yol açar. Dolayısıyla kusursuz bir yağ olamıyor. Modern sıkım yönteminde ise hava ile temas minimum olacak şekilde ve hijyenik olarak soğuk sıkım ise 27 dereceyi geçmeden sıkım yapılıyor. Tüm aşamalara dikkat edilirse kusursuz bir zeytinyağı olmuş oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık hocam teşekkür ederim
  • Niye 1 tane alamıyoruz.

  • Emresraozel E kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tağşiş listesinde ismi vardı bu markanın dikkat edin.


    Uyardılar, tağşiş olan Hüseyin kavlak imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Şubat 2021; 14:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin bahsettiğiniz "hüseyin kavlak". Ayrı firmalar. Bu firma tağşiş listesine girmedi.
  • Taş baskıda aynı çuval yüzlerce kere sıkım için kullanılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde taş baskı yapan kaldı mı acaba?...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    Bu devirde taş baskı yapan kaldı mı acaba?...

    Evet taşla ezip hamur yapıyorlar. Teknoloji geliştiği için artık çuvalın içine koyup sıkmıyorlar. Hamuru hidroliğe koyup sıkıyorlar. Göz boyama taktiği yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah... 

  • Kavlak’in zeytinleri ve zeytinyaglari guzeldir.tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.