Bildirim
kavga ile ilgili
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hepsi hikaye.
Dövüş sporlarıyla uğraşmayan, bu hareketleri refleks haline getirmemiş birisi kavga sırasında adrenalin pompalandığında bildiğimiz amele kavgasına başlayacaktır. -
Cok iyi bir tespit katiliyorum bugun 2 saat oncesi benim basima bir olay geldi. Kucuklugumden beri kendimi savunmaya yönelik amatörce dövüş teknikleri üzerine çalışırım. Zorla benden para almak isteyen roman vatandaşa ucan tekme atarken yere ilk inen ayağımi diz kismindan incittim her zaman her detayi planlamak gerek. nekadar pratik içinde olsak ta kum torbasina vurmakla hareketli bir rakibe vurmak bir olmuyor. Insallah capraz baglarda bir sorun yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
Hepsi hikaye.
Dövüş sporlarıyla uğraşmayan, bu hareketleri refleks haline getirmemiş birisi kavga sırasında adrenalin pompalandığında bildiğimiz amele kavgasına başlayacaktır.
aynen,sabah akşam torba yumruklayan boksörler gibi -
Valla yapacak bişey yok gözünden anlaşılıyo ne mal olduğu zaten onda o göt yoktu anladim onlardan hersey beklenir ama o an en doğrusu o geldi bana buralarda para dileniyo halen ama dikiş atılmadık yeri kalmamis dayak yemekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X