Şimdi Ara

kavga ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi hikaye.
    Dövüş sporlarıyla uğraşmayan, bu hareketleri refleks haline getirmemiş birisi kavga sırasında adrenalin pompalandığında bildiğimiz amele kavgasına başlayacaktır.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi bir tespit katiliyorum bugun 2 saat oncesi benim basima bir olay geldi. Kucuklugumden beri kendimi savunmaya yönelik amatörce dövüş teknikleri üzerine çalışırım. Zorla benden para almak isteyen roman vatandaşa ucan tekme atarken yere ilk inen ayağımi diz kismindan incittim her zaman her detayi planlamak gerek. nekadar pratik içinde olsak ta kum torbasina vurmakla hareketli bir rakibe vurmak bir olmuyor. Insallah capraz baglarda bir sorun yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Hepsi hikaye.
    Dövüş sporlarıyla uğraşmayan, bu hareketleri refleks haline getirmemiş birisi kavga sırasında adrenalin pompalandığında bildiğimiz amele kavgasına başlayacaktır.

aynen,sabah akşam torba yumruklayan boksörler gibi
  • Paddon34 kullanıcısına yanıt
    Valla yapacak bişey yok gözünden anlaşılıyo ne mal olduğu zaten onda o göt yoktu anladim onlardan hersey beklenir ama o an en doğrusu o geldi bana buralarda para dileniyo halen ama dikiş atılmadık yeri kalmamis dayak yemekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    3 ay önce açıldı
    siber suclar ile ilgili bir soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.