Şimdi Ara

Kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konuya giriyorum direk bugün işte son sınıf muhabbeti açıldı geçmişten bişeyler anlatıyoduk derste hocada vardı herkez anlatırken bende sınıfımızın keko köseli ayakkabı giyen kendini polat alemdar sanan keko arkadasımız hakkında bi espri yaptım samimi söylüyorum sinirli bi insanın bile kaldırabilcegi bi espri yani hergün defalarca birbirmize söyledigimiz seyler küfür bile yok içinde sonra cocuk derste biraz artislik yaptı ben kavgacı biri değilim cocuktan bu nedenden artislik yaptıgını düşünüyorum yemin ederim alttan aldım bişey söylemedim hatta orda karsılık verseydim kavga bile çıkmazdı

Neyse 2 ders sonra tenefüste ben sırada otururken sıranın önünce geçip ellerini sıraya sertçe yapıstırark sen bana derste ne diyodun felan dedi bende bişey yok espri yaptım felan dedim eline koluna sahip cık dedi cıkmassam nolacak felan muhabbet böyle gitti elini indirmiyonmu şimdi dedi ben zaten analadım kavga cıkacak cocukta tam kafa atma pozisyonunda 3 saniye sonra kafayı atarken kendimi sağa çektim ayaga kalkıp cocugu kolumun altına aldım yumruk atma pozisyonuna geçtim sonra bi karısıklık oldu beni felan cektiler ama o andan itibaren yemin ederim hafıza kaybı gibi hiçbirşey hatırlamıyorum sonra tüm sınıf felan ayırdı benim sinirden gözlerim doldu 1 damla felan göz yasım aktı ama ağlamamk için zor tutuyorum kendimi çok duygusalım sinirlenince hemen ağlarım rezil olmamak için zor durdum bende bişey yoktu vuramadı bile bende vurmadıgımı sanıyorum derste bi baktım cocugun gözü mosmor olmus yanakları şişte kıyafetindede tekme izleri vardı arkadaslar dedi dövmüşüm ama hatırlamıyorum

Şimdi bu tiplari anlatmama gerek yok mitoz bölünme gibi sürü gibi olurlar yarın arkadaslarını toplarsa ne yapayım sınıf benim arkamda hepsi delikanlı cocukları yenımda dururlar ama cidden hiç uğrasmak istemiyorum bu tiplerle polisi arayıpda korkak durumuna düşemem bu olaydan nasıl kurtulabilirim yardımlarınızı bekliyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who Feed Zed -- 11 Haziran 2016; 12:12:10 >

• bişe olmaz
  • Okumadım. Çok takılma. Çak geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

bişe olmaz

zaten olsada zararlı cıkan ben olmam gibi ama yinede sakin geçmesinden yanayım
  • Who Feed Zed kullanıcısına yanıt
    okumadım serin hikaye diyorum geçiyorum.

• Topla mahalleyi bir daha giriş.
  • Hiç bir şey olmaz merak etme, dersini vermişsin elemana işte bu insan içgüdüsü abi, aynısını senin gibi ben de çok yaşadım ettiğim kavgaları hatırlayamıyorum ve o an çok değişik bir hisle sarılıyor etrafım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda kavga ettinizmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışının vazgeçilmez konuları dayak yedim içeri buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Konu dışının vazgeçilmez konuları dayak yedim içeri buyrun

dayak yemedim dostum konuyu okumadnı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Konu dışının vazgeçilmez konuları dayak yedim içeri buyrun

Ve vazgeçilmez okumadan mesaj yazanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.erce

Öyle zaten,başka csblerde yazıyor
  • Sesli güldüm :D

• Özetle derste hocaya güvenip arkadaşına atar yapmış, o çocuktan kafayı yeyince de içi geçmiş, darbeden kaçtığını ve çocuğu dövdüğünü hayal etmiş. Şimdi mahalleden arkadaş toplama amacı var, bize soruyor acaba çocuğa bir şey yapabilir miyim diye?
  • O yapısal birşey oeta sonda bende kavgada çocuğu dovdukten sonra sakinleştirmek icin geldiklerinde hüngür hüngür değil ama hafiften aglamistim. Sinirlenince hala bile gözlerim kızarır ağlayacak gibi gozukurum ama bu bildigimiz uzuntuden korkudan ağlamak değil yapisal bi sıkıntı. Sinirlenince oluyor 4 senedir boks yapıyorum orada balyoz gibi yumruklar geliyor aglaminin ucundan bile geçmiyor sinirlenmiyosun çünkü karşındakine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Özetle derste hocaya güvenip arkadaşına atar yapmış, o çocuktan kafayı yeyince de içi geçmiş, darbeden kaçtığını ve çocuğu dövdüğünü hayal etmiş. Şimdi mahalleden arkadaş toplama amacı var, bize soruyor acaba çocuğa bir şey yapabilir miyim diye?

https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

O yapısal birşey oeta sonda bende kavgada çocuğu dovdukten sonra sakinleştirmek icin geldiklerinde hüngür hüngür değil ama hafiften aglamistim. Sinirlenince hala bile gözlerim kızarır ağlayacak gibi gozukurum ama bu bildigimiz uzuntuden korkudan ağlamak değil yapisal bi sıkıntı. Sinirlenince oluyor 4 senedir boks yapıyorum orada balyoz gibi yumruklar geliyor aglaminin ucundan bile geçmiyor sinirlenmiyosun çünkü karşındakine.

aynen dostum yetişkin bir insan acıdan ağlamaz çok acı duysa bile ağlamasını kontrol edebilir ama duygusal konuda cidden tutamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Öyle zaten,başka csblerde yazıyor

peki
  • Adres ver gelek gardaşım, başını yisinler. Hayır mı la ? Yeminleng orayı yıharız. [sm=ok.gif
  • ultiye geri dön
  • quote:

Serin hikaye ne la tobe est. Yeni yeni adetler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.