Şimdi Ara

KAVGA ETMEYİ BİLMEK BİR ERKEK İÇİN ŞART MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

KAVGA ETMEYİ BİLMEK BİR ERKEK İÇİN ŞART MI?

(En Son Oy Tarihi: 1.08.2013)
Giriş
  • HERGÜN BİRİLERİNİ BİRİLERİ DÖVÜYOR. KARDEŞİM MİLLET YOLDA YÜRÜMEYE KORKMAYA BAŞLADI ETRAF SERSERİ DOLU NE DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR KENDİMİZİ NASIL KORUMALIYIZ.

HERKES OY VERDİĞİ SEÇENEĞİ NEDEN SEÇTİĞİNİ YAZSIN LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalso -- 20 Mart 2005, 20:21:27 >

• Kavga etmeyi hiçmi hiç doğru bulmuyorum.Ama etkiye tepki meselside var tabii durup dururken sana biri dokunuyorsa sende ona dokunmalısın diye düşünüyorum.Bununda herhangi bir dövüş sporunu öğrenmenin yeterli olduğu kanaatindeyim.Genede şiddete HAYIR
    Asus Tusl2-c (Vdimm moded, Bios moded)
    Leadtek A6200TD 300/550@550/800 8x1pp

_ 2k5 = 2969 _ 2k3 = 5866 _ 2k1 = 9436 _
  • Savunma amaçlı olarak.Kimse kızların önünde perişan olmak istemez

• Erkeğin kavga etmeyi bilip bilmemesi önemli değil önemli olan yürekli olup olmamasıdır.Eğer yürek varsa zaten gerisi gelir.İlk yumruğu atanın dayak yediği kavga nadir görülür.

quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

Erkeğin kavga etmeyi bilip bilmemesi önemli değil önemli olan yürekli olup olmamasıdır.Eğer yürek varsa zaten gerisi gelir.İlk yumruğu atanın dayak yediği kavga nadir görülür.

Orjinalden alıntı: bilalso

ben sana katılmıyorum 1,95 100 kg hayvan gibi bi adama ilk yumruğu atsan ne atmasan ne

quote:

Erkeğin kavga etmeyi bilip bilmemesi önemli değil önemli olan yürekli olup olmamasıdır.Eğer yürek varsa zaten gerisi gelir.İlk yumruğu atanın dayak yediği kavga nadir görülür.

_ 2k5 = 2969 _ 2k3 = 5866 _ 2k1 = 9436 _
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kavga etmeyi bilmek şart ama kavka etmemeli

We are all just prisoners here, of our own device.
  • kavga güzel diil tabi ama 60 kiloluk birisi 100 kiloluk birini dövebilir.. boy kilo vs vs. hiç ama hiç önemli değil..
    quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

ben sana katılmıyorum 1,95 100 kg hayvan gibi bi adama ilk yumruğu atsan ne atmasan ne

quote:

TARİH BÖYLE BİR HADİSEYİ KAYDETMEMİŞTİR...

• dövüş bilmek şartmı degilmi okuyun
    yıllar önce ben 12 yaşınsdayken buraya bir kar yağmıştı hemen dayım oglu ve arkadaşlarla kyamaya gittik

o sırada bizim bir arkadaş bizim yaşlarda biriyle itartışıyodu
    bende hemen müdahale ediym dedim, (keşkem keşkem keşkem karışmasaydım erkeklik elden gitti )
    la daha bismillah demeden adam gözümün üstüne bir depik goymadımı? ve ben bunun neticesinde birkaç dombalak aştım (kayak sahası olan yokuş bi yerde vüşüşüyoduk adam yukarı taraftaydı ben aşşagıdaydım yanı o avantajlıydı )
    valla dünyam şaştı sersemledim
    aynı oldum bir sarhoş ayakta zor duruyom ve sinirlendim zumzugumu eyicene sıktım desteklice bir salladım adam egilince oldugum yerde 360 derece bir tur attım, yav sallıyom salııyom adama isabet ettiremiyom
    sallafıgım her sumsuk bana o adam tarafından daha bir destekli olarak elektirk, hava, su, yol ve hastane olarak geri döndü

bizim şeresizler bana heç yarf-dım etmiyo içimden lan adam şindi beni öldürecek niye bunlar yardım etmiyo diye düşünürken adam ban tekme tokat son hız devam ediyo (eger orda arkadaşlarım olmayaydı baktım güç yetmiyo hemen tabanlaru yaglardım ,
    yav çünkü adamın beni öldürecegini sanıyom
    anlayacagınız beni böyle birisi hayvan gibi dövü gözlerim doldu
    la bide dayı birisiyim göya
    adam beni aglattı yav
    karizma kalmadı hava klamadı gözüm mor olarak 10 gün geezdim
    bunlar başıma hayıırsız ve anlayışsız satıcı arkadaşlarımın yüzündemn oldu yani beni sattılar hemde ölesiye sattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 20 Mart 2005, 21:04:53 >

• Ben sunu soylerim kava etmeyi bileme ama paran warsa guclusundur

Yani wer 100 doalrı istediğini dowdurt wer 1000 doalrı istediğini wurdurt....
    bu bir işaret...
  • ŞU ÜÇ SEÇENEĞİ EKLEYEBİLİRSİN:

- KONUŞMAK

- BİBER SPREYİ

-MOLOTOF KOKTEYL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napalmstrike98 -- 20 Mart 2005, 21:38:09 >

Orjinalden alıntı: cLk

yaw kavgadan daha etkili şeyler var, ters bi mahallede oturuyorsanız, yada geceleri dışarda iseniz alın bi sprey, koyun cebinize en sağlam yol... bu arada ben sprey taşımam döverim

tabi gorkudan ellerin titremeden isabet ettirmek lazım yoksa adam daha çok sinirlenip senin felegini şaştırır
    hele birde iki kişiyse beni tutabilene aşk olsun

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

yaw kavgadan daha etkili şeyler var, ters bi mahallede oturuyorsanız, yada geceleri dışarda iseniz alın bi sprey, koyun cebinize en sağlam yol... bu arada ben sprey taşımam döverim

tabi gorkudan ellerin titremeden isabet ettirmek lazım yoksa adam daha çok sinirlenip senin felegini şaştırır

urfalı yakışmamış sana dayak yemek çekip topuklara sıksaydın iki el fazla cezasıda yok topuktan vurmanın

• quote:

quote:

quote:

urfalı yakışmamış sana dayak yemek çekip topuklara sıksaydın iki el fazla cezasıda yok topuktan vurmanın

quote:

dövüş bilmek şartmı degilmi okuyun
    yıllar önce ben 12 yaşınsdayken buraya bir kar yağmıştı hemen dayım oglu ve arkadaşlarla kyamaya gittik

o sırada bizim bir arkadaş bizim yaşlarda biriyle itartışıyodu
    bende hemen müdahale ediym dedim, (keşkem keşkem keşkem karışmasaydım erkeklik elden gitti )
    la daha bismillah demeden adam gözümün üstüne bir depik goymadımı? ve ben bunun neticesinde birkaç dombalak aştım (kayak sahası olan yokuş bi yerde vüşüşüyoduk adam yukarı taraftaydı ben aşşagıdaydım yanı o avantajlıydı )
    valla dünyam şaştı sersemledim
    aynı oldum bir sarhoş ayakta zor duruyom ve sinirlendim zumzugumu eyicene sıktım desteklice bir salladım adam egilince oldugum yerde 360 derece bir tur attım, yav sallıyom salııyom adama isabet ettiremiyom
    sallafıgım her sumsuk bana o adam tarafından daha bir destekli olarak elektirk, hava, su, yol ve hastane olarak geri döndü

bizim şeresizler bana heç yarf-dım etmiyo içimden lan adam şindi beni öldürecek niye bunlar yardım etmiyo diye düşünürken adam ban tekme tokat son hız devam ediyo (eger orda arkadaşlarım olmayaydı baktım güç yetmiyo hemen tabanlaru yaglardım ,
    yav çünkü adamın beni öldürecegini sanıyom
    anlayacagınız beni böyle birisi hayvan gibi dövü gözlerim doldu
    la bide dayı birisiyim göya
    adam beni aglattı yav
    karizma kalmadı hava klamadı gözüm mor olarak 10 gün geezdim
    bunlar başıma hayıırsız ve anlayışsız satıcı arkadaşlarımın yüzündemn oldu yani beni sattılar hemde ölesiye sattılar

sen böyle bir vicdansız, insan müfettesi, kaba insan bozması, piskoljik manyak deliden dayak yeseydin silahı bilem tutarken ellerin tirerdi

• _____________________________
    Toca race driver
  • En güçLü siLAh insanın kendien Güvenidir...

e birada yürekLi ise ve biLeğine güveniyosa iski ye biLE gider yapar:)))

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • Bilmek şart.Sadece savunma amaçlı olması kaydıyla.Aikido ve kickbox.Birbirlerine zıt görüseler de bilinmesi gereken savunma araçları bence.

sen böyle bir vicdansız, insan müfettesi, kaba insan bozması, piskoljik manyak deliden dayak yeseydin silahı bilem tutarken ellerin tirerdi

sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.