Şimdi Ara

katliamı böyle kutladılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu İsrail gerçek değil.

• Gerçek israil değil

• Dünyanın her yerinde masum insanların ölümüne geçtim çocukların ölümüne bile sevinebilen ruh hastası faşistler var maalesef.
  • Hitler ne buyuk adammış az bile yapmış bu insan görünümlü yaratıklara
  • gerçek katliam bu değil

Bknz >>http://tr.wikipedia.org/wiki/Holokost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Temmuz 2014; 14:25:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  katliamı böyle kutladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu israil değil gerçek
  • İyi de çocuk ölse de ölmese de israili etkilemez ki bu, çocuğun zaten israilin aleyhinde bir yaptırımı yok, çocuk ölünce sevinmesi bu yüzden saçma. Aksine çocukları öldürmek için harcadığı bombalara üzülmesi lazım israil gibi ben merkezli bir toplumun, neticede bırak filistini, yer yüzündeki bütün çocukları toplasan yine israile bi zararları olmaz zaten.

Dolayısıyla, olaya israilin gözünden baksam bile ölü çocuğa sevinmenin mantığını çözemiyorum. Baya enteresan bi durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Hitler ne buyuk adammış az bile yapmış bu insan görünümlü yaratıklara

Katile sövmek için katili övmek. ASIL YARATIK SENSİN, SİZSİNİZ, SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERDİR.

Ayrıca bunlar da insanlık duygusundan nasibini alamamış şeyler, yaratıklar tabii doğru o da.

• Forumdaki çocuk katillerine gelsin. İsraillilere gelsin.
  • bu nasıl bir kafa anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

bu nasıl bir kafa anlamadım

ironi kafası

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Forumdaki çocuk katillerine gelsin. İsraillilere gelsin.

Helal olsun izlerken ben duygulandim

• katliamın hasosu burada millet işidin yeni videosu, kamyonlar dolusu adam katlediyorlar, israil israil filistin filistin diyenler bunuda görsün

http://www.liveleak.com/view?i=7fd_1406604477

kaldıramayacaklar açmasın hiç baştan söyliyeyim
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Bi git işine . Dünya biliyo bunların ne halt olduğunu.Kendi peygamberlerini bile kesip yakmışlar.Allah hepsini kahretsin
  • quote:

Bi git işine . Dünya biliyo bunların ne halt olduğunu.Kendi peygamberlerini bile kesip yakmışlar.Allah hepsini kahretsin

Ben seviyorum mu dedim? Milyonların katili hitleri övüyorsun sen. Müslümansan eğer sen , ben bir şey bilmiyorum din hakkında. Müslüman katili savunmaz. Kendinize müslüman demeyin siz cidden demeyin bak. İslam asla katili savunmaz. Her ne olursa olsun yahudiler müslüman ülkelerin gelişmesinde çok katkıda bulundular, belki müslümanlardan daha çok . Osmanlı kaç bin tane yahudiyi kurtardı mesela. Sen İsrail yani yahudilerin bile kabul etmek istemediği israil yüzünden yahudilerin katilini övüyorsan helal olsun sana. Çok iyi müslümansın. Harikasın. Bir tanesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Ben seviyorum mu dedim? Milyonların katili hitleri övüyorsun sen. Müslümansan eğer sen , ben bir şey bilmiyorum din hakkında. Müslüman katili savunmaz. Kendinize müslüman demeyin siz cidden demeyin bak. İslam asla katili savunmaz. Her ne olursa olsun yahudiler müslüman ülkelerin gelişmesinde çok katkıda bulundular, belki müslümanlardan daha çok . Osmanlı kaç bin tane yahudiyi kurtardı mesela. Sen İsrail yani yahudilerin bile kabul etmek istemediği israil yüzünden yahudilerin katilini övüyorsan helal olsun sana. Çok iyi müslümansın. Harikasın. Bir tanesin.

Ben sana seviyorsun falan demedim cevabımda öyle bir şey yazmıyo. Gelmiş bana yahudilerin müslüman ülkeleri geliştirdiğinden bahsediyon güler ler adama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.