Şimdi Ara

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Fold resmen tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah Samsung'un da bundan haberi vardır XD

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genis ekrana geçtiğimizdeki ekran formati nedir ?
    O ekranda pubg mobile oynanmaz gibi duruyor mesela.
    Katli haldeyken ki govde orani çok kotu ustune de kalin olunca daha bu teknoloji bu haldeyken alinmaz gibi duruyor. Geliştirilene kadar bu süreçler yaşanacak tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beğenmedim, mevcut ekran boyutu ihtiyaçlarımı görüyor zaten. Nadir kullanacağım geniş ekran için o cihaz kalınlığı çekilmez.
  • burda ki mantıksız durum su, bu buyuk cihazi tek ekran kullanmaya kalkarsanız ekran 4,6 inche dusuyor o zaman anlamı kalmıyor.
    pek olmamis bu ilerki yillarda duzeltirler ama rakip firmalar daha iyi cozumler tanitmasi olasi.

• adamlar bizim hayalini kurduğumuz, tartıştığımız ama sonunda alıp kullandığımız teknolojileri üretiyorlar. Eleştirmek kolay, eleştirilere muhatap olacak ürünü ortaya koymak zor. Adamlar ürünü ortaya koyup eleştrilere göğüs gerip hep daha iyisini yapıyorlar.

• Güzel gelişme de cep telefonunu çanta telefonuna çevirip sonra katlayarak tekrar cep telefonuna dönüştürmek garip.

• 7000 TL S pen li versiyona çalışır.

• Vay be sonunda

Yeni bir devrin başlangıcı

Boyle bir teknolojiyi pislik samsungun baslatmasi utanc verici ama yine de helal olsun adamlar ugrasmis yapmış

Yalniz o fiyatla tutmama gibi bir durum yaşanırsa katlanabilir ekran olayi rafa kalkabilir

Ama sanmiyorum bence kesinlikle cok tutulacak fiyati da olmazsa kirparlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon katlaniyor diye fiyati niye katlamislar !!

• infinity display ya da centikli bastan sona ekran olayi tam bir yenilik degildi fakat bu foldable olayinda cok ciddi bir sorun cikmazsa (ekranin kisa surede bozulmasi gibi) gercek bir yenilik olabilir itiraf etmek gerekirse uzun suredir beklenen bir yenilikti katlanabilen ekranlar mobil sektor icin... desktop bilgisayarlari laptoplar ve konsollar (oyun anlaminda), laptoplari da tabletler tarihe gommustu ev kullanicilari acisindan konusursak... eger basarili olursa tabletleri de katlanabilir ekranli cihazlar tarihe gomebilir koca bir teknolojiyi cok kisa zamanda cebimizde tasiyacagiz bu gidisle

• Telefon tutarsa alternatifleri çıkar. Değişik bir teknoloji.

• çöp

katlanabilir ekran olmamış ki bu sadece telefonu 2 ye katlayıp 2 yüzüne de ekran koymuşlar.
  • Telefon halindeken çentikli yapsalarmış ya? Yada yukarıdan açılır kapanır kamera olabilirmiş. Tablet modundaki çentik hoşuma gitmedi :( Sanki alabilecekmişim gibi yorum yapıyorum :)

• Metrobüste ayakta gittiğinizi düşünün ve whatsappta mesaj yazacaksınız diyelim.

On ekran rahat mesaj yazabilmek icin çok küçük. Hatta normal seyler yazabilmek icin bile.

Arka ekran ise tek elle kullanım icin imkansız.

Bence bunu düşünerek alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

İlk katlanır ekranlı ürünler zaten alınmaz. Yine başa döndük. Bir teknolojinin ilk ürünlerini hiçbir zaman almayın derim. Bknz parmak izi okuyucu, Bknz Android ilk sürümleri, rezistif ekranlar ilk amoledler. Bu hep böyleydi. Yine böyle. 1-2 yıl bekleyin hem ucuzu hemde daha iyisi çıkacak elbet. Şuan eleştiri yapamayacak kadar eşsiz bir teknoloji bu bence. Dünyada 1 elin parmağı kadar çeşidi olan bir üründen bahsediyoruz burda.
    Zamanında millet,yakın çevrem 3.5 inç ekran İphone lar kullanırken, İlk Note serisi 5.2 inçlik N7000 i almıştım.
    Dalga geçiyordu hepsi,kulağına dayadığın tabletmi diye.
    Şimdi O dalga geçenlerin hepsinin elinde 6.0 - 6.5 inçlik Samsung ,Apple vb. telefonlar var.Hatırladıkça şimdi ben onlarla dalga geçiyorum.

Ayrıca hiçbirşeyin ilk i alınmaz demişsin de,

İlk Note serisi modelini bahsettiğim gibi dalga geçilse de, utana sıkala da olsa 2 yıl sorunsuz seve seve kullandım.
    Misal s10 çıktı, ilk üretim,ilk parti S10 ları almamaya katılırım,sonraki 2.3. parti s10 lar da , olası sorunlar giderilmesi adına oke.
    Ama komple birşey tamamen yeni diye ,pas geçme taraftarı değilim.

Şimdi den bazıları bahane bulmaya başlamış ama,

İmkanı olan ,ilk fırsat da bir tane edinecektir.Sırf çevresine sihirbaz numarası gibi katladığı telefonu ,çevresin de ki,fiyatlardan dolayı teknoloji engellilere göstermek için bile olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Şubat 2019; 0:46:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Metrobüste ayakta gittiğinizi düşünün ve whatsappta mesaj yazacaksınız diyelim.

On ekran rahat mesaj yazabilmek icin çok küçük. Hatta normal seyler yazabilmek icin bile.

Arka ekran ise tek elle kullanım icin imkansız.

Bence bunu düşünerek alın.
    TR ye gelmez bile gelsede alan cok az kisi olur.Eskiden 4.6 incle mesaj yazardik simdi ufak geliyor :)
    Cihaz devrimsel sonucta on yuz degisir ileride S10 gibi cercevesiz olur zamanla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence guzel, su katlandiginda biraz daha ince olabilecek bir hale getirirlerse mukemmel olur

• Fiyat benim için korkunç! Bir şey merak ediyorum bu arada. Bu telefonlardaki Ram'ler DDR sınıfına mı dahil ve eğer böyleyse hangi sınıfa dahiller, bilen var mı? DDR 2, 3?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Sen rulo yapmak istiyordun heralde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.