Şimdi Ara

Katillerin Başkenti 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yaklaşık bir sene evvel yazdığım konunun 2. verisyonunu kaleme alıyorum.Aradan fazla bir zaman geçmedi ama Fury de neler oldu ve neler değişti bunları analata bildiğim ölçüde kaleme almaya çalışacağım:

Fury (pvp) EU ( Katillerin Başkenti )

Bu server tam anlamıyla kurdu kuzuya boğduran bir yerdir.Bu server a gelmek isteyenler veya oyuna yeni başlıyacaklar inşallah bu konuyu okumadan gelmezler.Fury server pvp in en ihtişamlı yaşndığı bir server dır.Burada 5 dakika evvel bir grupla pve yaparken 5 dakika sonra grubunuz da bulunan insanlar sizi gruptan atıp sizi kesebiliyorlar.En güveneceğiniz dostunuz Guildinizde bulunan arkadaşlarınızdan başkası değildir.

Diğer serverlardan pvp serverlarını ayıran en büyük özellikte burada ortaya çıkıyor.Oyunda hem pvp hemde pve iç içe yaşanmakta.Yani ben 80 oldum alemin Kralıyım kimse bana dokunamaz türü bir şey söz konusu değil,en ummadığınız yada saldırmaz dediğiniz anda belkide sizden 30 level düşük 3-5 kişilik bir çetenin kurbanı oluvermişiniz.Her an tetikte ve her an koruma vaziyetinde dolaşmanız gerekmektedir.Tek nefes alabildiğiniz yerler Başkentelr ve belli haritalardır okadar.Tabiki buda oyuna ayrı bir heyecan katmaktadır,Riad bitince raid takımında olupta raidden çıkanları bekleyip kesenleri inanınki çok gördüm.Öyle ne saatlerce bir Minigame takımının toplanmasını bekliyorsunuz nede gidip Kingdomlarda oyuncu bekliyorsunuz.Kazandığınız itemların veya kastığınız pvp levelın hakkını vererek oynuyorsunuz oyunu.

Bir zindana adam toplayıp gidebilirsiniz ama o zindana kaç tane sağlam oyuncu girer orası inanınki bir mechul.Raid takımları kurulup raide giderken yollardaki pusulardan kurtulmanız gerekmekte.Öyle lay lay lom şeklinde heidi edasıyla sarkılar söyliyerek bir zindana gidemezsiniz

Yok ben duel yaparım dersenizde adresiniz Epic Keshatta dır ki orasıda benim gördüğüm en iyi pvp cilerin mekanından başka bir yer değildir.Buradaki insaların işi 7/24 Duel yapmak ve inanın gece gündüz ana baba günü oluyor.Bileğine güvenen ve ben pvp yapıyorum diyenlerin kendilerini deniye bileceği bazen ders alacağı bazende sızlanıp duracağı nadirde olsa sevineceği yerlerden biridir.

Pvp server ı olmasından dolayı nerdeyse her gün bir Kale kuşatması yaşanmakta.Sansınız varsa o savaşlarada katılabilirsiniz.Tabiki şuanda Lag sorunu yüzünden tam ağız tadıyla bir savaş yapılamasa bile yakında buda düzeltilecektir.
    Raid anlamında ise haftanın her günü ve her saaiti her yöne Raidler düzenlenmektedir.Şansınız varsa 1 saatte sansınız yoksa saatlercede bekleye bilirsiniz.Bu tamamen katıldığınız raidin oyuncularının tecrübesine bağlı bir şeydir.Birde buna yollardaki yaşayabileceğiniz durmuları eklersek hesabını siz yapın.

Server da genel anlamda ve diğer servarlarda olduğu gibi bir oyuncu düşmesi yaşanmakta.Serverda bulunan onca Guild ya kapandı yada diğer Guildlerle iş birliği içerisine girip bir leştiler.Her ne kadarda olsa oyunun en fazla oyuncu popülasyonu olan serverı şüphesizki Fury dir.
    Gelecekte oyunun ayakta kalacak sayılı serverları üzerine basarak söylüyorum 3 server dan bir tanesi Fury dir.Yakında öyle gözüküyorki oyunda 3 adet server tipi kalacaktır.Ve bunların içerisinde mevcut olana ve ayakta kalabilen 2 adet Türk Guild bulunmaktadır ,Bunlar :

Pve Server = Crom

Burada PVE duyduğum anlamıyla son sürat devam etmekte.Orada bulunan ayrıyetten çok güzel bir yapılanmada mevcuttur.Tamamen türklerden oluşan yapısıyla KaNije Guildi bulunmaktadır.Pve yapacak oyuncuların bu güzel yapılanma içerisinde bulunmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
    Daha detaylı bilgileri bu guilde katılmak isteyen arkadaşlar bu başlıktan veya Guildin orjinal forumlarından takip edebilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_36899765/tm.htm

Rp Server da = Bunu tahmin edemiyorum Boşuna vaktinizi ve zamanınızı harcamayın derim.

Konuyu fazla uzatmadan oyuna yeni başlıyacak arkadaşların bunları göz önüne alarak bir seçim yapmaları oyunlarının selameti açısından güzel olacaktır.Yukarıda ben Fury servında gördüklerimi anlata bildiğim ölçüde kaleme almaya çalıştım.Yazımda bulunan imla hatalarından dolayıda szilerden özür diliyorum.

Katillerin Başkentinden tüm Hyboria ya selam olsun....
    Dostum olmayan düşmanımdır,Türkün de Türkten başka dostu yoktur. ( Ben oyun içerisinde bunu gördüm ve bir okadarda Türk düşmanı )

• Ben oyuna başlarken PvP yapmam sevmiyorum deyip adını bile hatırlamadığım bir pvp serverinda bir barbar açtım archeronian ruinste bad demonu öldürmek için bi grup bulamayınca tek başımada beceremeyince kızdım ve araştırmaya başladım o zaman türklerin en bol olduğu server battlescar serverıydı bende orda bi char açtım ve 5 lvl olup Tortage kapısına geldiğimde tepesinde TURKS yazan biriyle karşılaştım kişi Horus tu tanıştık biraz muhabbetten sonra beni guilde davet etti guilde girdiğimde Horustan başka kimse yoktu guild yeni kuruluyordu oyunda biraz ilerdiğimde gördümde o bol olan türklerin guildleri dağılmış bütün türkler başka yerlere dağılmış, o zamanlar TURKS 5 kişi falandık ama inanın okadar çok üyesi olan yabancı bir guildden daha çok zevk alıyordu guildden çünkü o 5 kişi hep beraber oynuyorduk birbirimizi kolluyorduk yardım ediyorduk şu anda 200 üye falan var günlük online sayısı 20 yi geçmiyor ama inanın ben hala 1000 lerce üyesi olan o yabancı guildlerden daha çok zevk alıyorum ABYSSUS ta olmaktan, evet adı değişti malesef ama içindeki üyeler arkadaşlık kardeşlik hala var, nese sadete gelicem Alabandes inde dediği gibi fury katiller başkenti çok gang yedim oynarken özellikle yalnızken hep arkamı kollamaktan bazen yapmam gerekeni nasıl yapacağımı unutuyorum yapacağım şeyi yavaş yapıorum ama bu guildde olmasaydım ben furyde kendimi geliştiremez oynayamazdım yani dicem şuki kendinizi iyi bi yapılandırmaya sokamazsanız bu serverde pek şansınız yok.

Bu arada ben hala fazla pvp yapmıyorum pvp serverinde pve yapıyorum

Bu yazıyı okumayı ihmal etmeesinler furyde başlıyacaklar.

• Geri dönme planları yaparken askerliğim cıkdı ve şimdi de karakterimi başkasına devredicem betadan beri takip edip oynadıgım oyun da buldugum ve başkasınında bulabilicegi en güzel ortamdı abyssus gerçekden cok güzel işler başardık yeri geldi kanlı çarpışmalarda bazende raidlerde güzel işler cıkardık ama en önemlisi sevgi saygı çercevesinde cok güzel muhabbetlerimiz oldu askerliğimi iptal edip 1 yıl daha oynamayı düşündüm ama beceremedim tecilim kalmadı dönünce inşallah eski dostları aynı oyunda aynı guildde bulabilirim ne zaman gidiceğim belli deil ama zamanım olursa tekrar aranızda olmaya çalışıcam yeni başlayanlara ve server seciminde zornalanlara şiddetle önericegim tek server pvp pve popilasyon ve türkler daha iyi bi server bulamazsınız kan gövediği götürdüğünde başı dik ayakda duranlar hep türkler olsun herkeze selam olsun..
    Hail Abyssus (sefa)
  • Bir AoC oyuncusunun Fury'den Crom'a geçiş yaptığını nasıl anlarsınız?

a) Hide modunda duruyordur.
    b) Silahı elinde saldırmak üzeredir.
    c) Etrafında kendisine "çıldırmış mı?" diye bakan tipler mevcuttur.
    d) PvP ile alakası olmayan bölgelerde telaşla koşuşturuyordur.
    e) Diğer karakterlerin etrafında "bana ne zaman saldıracaklar?" diye dört dönüyordur.

Yukarıda saydıklarım, gözlemlediğim, PvP'de oynayan karakterlerin Crom Server'ına ilk geldiklerinde yaşadıklarından bazıları. Alışmak zor tabi Fury'de oynarken ister istemez bu hale geçiş oluyor demek ki...

Alabandes, yazdığın yazıyla Fury Server'ını çok iyi anlatmışsın. Eminim yeni başlayacak arkadaşlar, yazını okuyunca daha iyi karar verebilirler. Yalnız Crom'da oynayan biri olarak, şunu söylemeliyim ki, gerçekten zor bir server'da savaştasınız. Takım oyunu oynamayı bilmeyen, arkadaşını koruyamayan, yeri gelip kendisinden küçük level karaktere kesilmeyi hazmedemeyen PvP Server'larına geçmesin derim. Eğer bir guilde üye değilseniz, tek başınıza kurda kuşa yem olursunuz ya da sıkılıp oyundan çıkarsınız. Yani solo takılmanız pek mümkün değil.

Tabi bunların yanında, PvP Server'larında sınırsız eğlence ve sürekli hareketlilik fazlasıyla cezbedici olabiliyor. (2 karakterim Fury'de)

AoC dünyasında, eski adı TURKS yeni adı ABYSSUS olan guildinizin, hep bir arada, keyifle bu oyunu oynamaya devam etmesini dilerim. Yazında KaNije guild'i ile ilgili yazdıkların ve jestin için ayrıca teşekkürler.

Crom'dan selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsisu -- 26 Ocak 2010; 17:52:50 >

• şu oyun funcom degilde başka bir firmanın elinde olsaydı iddia ediyorum bugun mature kitle X bir oyunu degil AOC yi hala oynuyor olurdu!

bende ilk fury de başladım gercek ten ilk zamanlar muthişti , wow un kendini surekli tekrar eden pvp sindne sonra low lvl da bile world pvp nin tadına vardık. ancak hardcore pvp bana gore olmadıgı için bende solugu crom pve serverında alanlardanım ,crom ve fury aoc nin vazgeçilmezidir.
  • Bat Demon u barbar la tek başına da alırdın. Heralde düşük level gittin yanına. Benim de barbar karakterim var o görevin group görevi olduğunu bilmeden gittim tek başıma öldürdüm. Oyunda acemiyidim daha. Group görevi nedir bilmiyordum :D
    Devamlı pvp bana göre birşey değil. PVE crom server ı daha iyi. İstediğinde gidip pvp yapabiliyorsun zaten. Raid yapmak bana daha zevkli geliyor. 24 kişi ile organize olup boss kesmek daha heyecan verici. Sonunda ödül çıkma olasılığı da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Ben oyuna başlarken PvP yapmam sevmiyorum deyip adını bile hatırlamadığım bir pvp serverinda bir barbar açtım archeronian ruinste bad demonu öldürmek için bi grup bulamayınca tek başımada beceremeyince kızdım ve araştırmaya başladım o zaman türklerin en bol olduğu server battlescar serverıydı bende orda bi char açtım ve 5 lvl olup Tortage kapısına geldiğimde tepesinde TURKS yazan biriyle karşılaştım kişi Horus tu tanıştık biraz muhabbetten sonra beni guilde davet etti guilde girdiğimde Horustan başka kimse yoktu guild yeni kuruluyordu oyunda biraz ilerdiğimde gördümde o bol olan türklerin guildleri dağılmış bütün türkler başka yerlere dağılmış, o zamanlar TURKS 5 kişi falandık ama inanın okadar çok üyesi olan yabancı bir guildden daha çok zevk alıyordu guildden çünkü o 5 kişi hep beraber oynuyorduk birbirimizi kolluyorduk yardım ediyorduk şu anda 200 üye falan var günlük online sayısı 20 yi geçmiyor ama inanın ben hala 1000 lerce üyesi olan o yabancı guildlerden daha çok zevk alıyorum ABYSSUS ta olmaktan, evet adı değişti malesef ama içindeki üyeler arkadaşlık kardeşlik hala var, nese sadete gelicem Alabandes inde dediği gibi fury katiller başkenti çok gang yedim oynarken özellikle yalnızken hep arkamı kollamaktan bazen yapmam gerekeni nasıl yapacağımı unutuyorum yapacağım şeyi yavaş yapıorum ama bu guildde olmasaydım ben furyde kendimi geliştiremez oynayamazdım yani dicem şuki kendinizi iyi bi yapılandırmaya sokamazsanız bu serverde pek şansınız yok.

Kanka öle acıklı anlatmışsınki valla Gözyaşlarıma hakim olamadım sen çok yaşa kardeşim :)))) bu arada seni dövenler olursa hemen tell attt gelirim kırarım kafalarını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsisu

Bir AoC oyuncusunun Fury'den Crom'a geçiş yaptığını nasıl anlarsınız?

a) Hide modunda duruyordur.
    b) Silahı elinde saldırmak üzeredir.
    c) Etrafında kendisine "çıldırmış mı?" diye bakan tipler mevcuttur.
    d) PvP ile alakası olmayan bölgelerde telaşla koşuşturuyordur.
    e) Diğer karakterlerin etrafında "bana ne zaman saldıracaklar?" diye dört dönüyordur.

Yukarıda saydıklarım, gözlemlediğim, PvP'de oynayan karakterlerin Crom Server'ına ilk geldiklerinde yaşadıklarından bazıları. Alışmak zor tabi Fury'de oynarken ister istemez bu hale geçiş oluyor demek ki...

Alabandes, yazdığın yazıyla Fury Server'ını çok iyi anlatmışsın. Eminim yeni başlayacak arkadaşlar, yazını okuyunca daha iyi karar verebilirler. Yalnız Crom'da oynayan biri olarak, şunu söylemeliyim ki, gerçekten zor bir server'da savaştasınız. Takım oyunu oynamayı bilmeyen, arkadaşını koruyamayan, yeri gelip kendisinden küçük level karaktere kesilmeyi hazmedemeyen PvP Server'larına geçmesin derim. Eğer bir guilde üye değilseniz, tek başınıza kurda kuşa yem olursunuz ya da sıkılıp oyundan çıkarsınız. Yani solo takılmanız pek mümkün değil.

Tabi bunların yanında, PvP Server'larında sınırsız eğlence ve sürekli hareketlilik fazlasıyla cezbedici olabiliyor. (2 karakterim Fury'de)

AoC dünyasında, eski adı TURKS yeni adı ABYSSUS olan guildinizin, hep bir arada, keyifle bu oyunu oynamaya devam etmesini dilerim. Yazında KaNije guild'i ile ilgili yazdıkların ve jestin için ayrıca teşekkürler.

Crom'dan selamlar...

Üstad doğru söylüyorsun Hide modda gezinmek bazen sıkıyor. olur olmadık yerde yanından bir mob geçiyor ve welcomee 30 kişinin arasında tek başına kalıyorsun sonrasını düşün kol bacak havada uçuşuyor ama Fury server'inin keyfi bir ayrı vede sağlam bir guilddeysen tadından yenmiyor... tek sorun şu Rus Corp adamlar asla tek gezmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Ben oyuna başlarken PvP yapmam sevmiyorum deyip adını bile hatırlamadığım bir pvp serverinda bir barbar açtım archeronian ruinste bad demonu öldürmek için bi grup bulamayınca tek başımada beceremeyince kızdım ve araştırmaya başladım o zaman türklerin en bol olduğu server battlescar serverıydı bende orda bi char açtım ve 5 lvl olup Tortage kapısına geldiğimde tepesinde TURKS yazan biriyle karşılaştım kişi Horus tu tanıştık biraz muhabbetten sonra beni guilde davet etti guilde girdiğimde Horustan başka kimse yoktu guild yeni kuruluyordu oyunda biraz ilerdiğimde gördümde o bol olan türklerin guildleri dağılmış bütün türkler başka yerlere dağılmış, o zamanlar TURKS 5 kişi falandık ama inanın okadar çok üyesi olan yabancı bir guildden daha çok zevk alıyordu guildden çünkü o 5 kişi hep beraber oynuyorduk birbirimizi kolluyorduk yardım ediyorduk şu anda 200 üye falan var günlük online sayısı 20 yi geçmiyor ama inanın ben hala 1000 lerce üyesi olan o yabancı guildlerden daha çok zevk alıyorum ABYSSUS ta olmaktan, evet adı değişti malesef ama içindeki üyeler arkadaşlık kardeşlik hala var, nese sadete gelicem Alabandes inde dediği gibi fury katiller başkenti çok gang yedim oynarken özellikle yalnızken hep arkamı kollamaktan bazen yapmam gerekeni nasıl yapacağımı unutuyorum yapacağım şeyi yavaş yapıorum ama bu guildde olmasaydım ben furyde kendimi geliştiremez oynayamazdım yani dicem şuki kendinizi iyi bi yapılandırmaya sokamazsanız bu serverde pek şansınız yok.

Kanka öle acıklı anlatmışsınki valla Gözyaşlarıma hakim olamadım sen çok yaşa kardeşim :)))) bu arada seni dövenler olursa hemen tell attt gelirim kırarım kafalarını

Hadi len oyuna bile girmionki gelcen yardıma nese artık bi ara denicem tell atmayı :D

• Bu server tam benlik gibi görünüyor
  • Yav dün akşam Crom bkda Pomun biri bizi şamar manyağı yaptı.Hernekadar üstüm başım iyi olmasada(Char conq) okadarda kısa sürede yatmamamız lazımdı.Test livede öyle harkulade pvp yapamasamda bukadarda acemi değildim.Pvp yapmaya yapmaya unuttum galiba.Neyse bi ara furrydeki rangerımla gelemde sizden varsa bi Conq arkadaştan dersler alam.
  • Sana en iyi ders vercek arkadaş selimsultandır oyunu karakter matematiğiyle oynar ve kolay kolay yatmaz.
  • valla zamanında barbar karakterimle fury'de oynamıştım. orda daha çok grup savaşları zevkli. onun dışında dedikleri gibi adamla beraber raid yapıyorsun ,raid bitiyor 2dk sonra sana saldırıyor haince. adil dovus en son epic kheste vardı onun dışında heryerde grup olmuş playerlar. 80 level adamlar sizi conan valley'de karakter kasarken defalarca kesebilir :)). güzel bir guildte cok zevk alınabilir bu serverda.

ben neden crom dayım ??

* burdada pvp yapmak istedigimde border kingdom'a gidip yapabiliyorum. belki open world pvp değil ama inanın yetiyor.
    kale savaşları ve minigame olayi burdada var.

* ruscorp guildinde hile yapan, program kullanan adam cok vardı bilmiyorum simdi ne yapıyorlar :)

* istedigim seyi yapmakta hürüm. karaker kasacaksam karakter kasıyorum , pvp yapacaksam yapılan yere gidiyorum 10vs1 degil adil ve saygılı sekilde pvp yapıyorum. oyundan zevk alabilmem icin yanımda illa birilerinin olmasına ihtiyacım yok.

* raid yapmak burda cok kolay. haftanın hergunu her zindan icin duzenlenen pug aidler mevcut. aoc.yg sitesinden crom ve fury'de bulunan oyuncularin itemlerine bir bakin. cromdakilerin yaninda fury'dekilerin item fukarasi oldugunu gorursunuz :) bu fury'de raid yapmanın zorlugundandır.raid yapılacak zindana gitmeden once raid bosslarından daha zor olan ganker gruplarını geçmek lazımdır. oyle hide modda geçerim demeyin özellikle bol sayıda ranger alıyorlar gruplarına (tracking rlz:)

bu arada pve server diye pvp yapmayı bilmiyor sanmayın burdaki playerları. crom best ile fury best classları şu an duel yapabilseler cromdaki playerlar daha başarılı olur. çok ilginç degil mi ? gunlerce bu oyunu test serverda oynadım zamanında , kheste yüzlerce duel izlemişimdir. ve hep defalarca duellerini izleyip kazandiklarini gordugum elemanlara sordugumda pve serverlarında oynadıkları bilgisini aldım. o zamanlar aquilonian serverinda idim ve cok şaşırmıştım bu duruma. hani derler ya karakterini en iyi kasarak tanırsın ilk kastıgın karakterse grind yapma diye. işte bu adamlarda durmadan karakter kasıyorlar ve raidlere girip çıkıyorlar. bir raidte başarılı olmak için oyuncunun karakterini iyi biliyor olması lazım denir ya.
    ne zaman burda bir raide katıldım ki raid lideri, raid esnasında 23 kişiye nerde neyi yapması gerekiyor ,hangi skillini kullanmasi gerekiyor hepsini söylüyordu o zaman daha iyi anladım bu ilginç gelen durumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.