Şimdi Ara

katı meyve sıkacağı için hangisini tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya katı meyve sıkacağı alcazda sizce philips mi blue house mi

• Emre kardeşim her iki modelinde özelliklerini yazarsan ona göre yorum yapabiliriz.
  • Arkadaşlar şu model gözüme çarptı ürün beko

kullanan bilen varmı acaba ?

almayı planlıyorumda

http://www.hepsiburada.com/beko-bkk-2144-inox-kati-meyve-sikacagi/productDetails.aspx?categoryid=22020&productid=mtbekobkk2144

BEKO 2144

Özellikleri

# Estetik tasarım
    # Inox
    # Elma gibi meyvelerin bütün olarak parçalamadan kolayca atmanız için 75 mm geniş besleme ağzı
    # Paslanmaz çelik süzgeç ve parçalayıcı bıçaklar
    # 800 Watt
    # 2 kademeli hız kontrolü
    # Özel sürahi ile servis imkanı
    # 2 lt ayrılabilir posa haznesi ile kolay kullanım
    # Emniyet kilit sistemi:(Emniyet kilidi sayesinde ürün çalışırken, posa haznesi ve/veya şeffaf kapağı kilitlenir, ürün çalışmaz. Aksi halde ürün kapaksız çalışarak yaralanmalara yol açabilir. Posa haznesi yerinde değilken çalıştırılırsa da posalar etrafa yayılarak etrafı kirletir. Emniyet kilidi bu tür talihsiz durumların oluşmasını engeller)
    # Kolay temizlik için rahatça ayrılabilen parçalar
    # Temizlik fırçası:(Kolay temizlik için sıkma işlemi sonrası bekletilmeden ve aşındırıcı kimyasal kullanılmadan ılık su ile elde yıkamanız tavsiye edilir)

arkadaşlar yardımcı olabilirlseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: byurt

Arkadaşlar şu model gözüme çarptı ürün beko

kullanan bilen varmı acaba ?

almayı planlıyorumda

http://www.hepsiburada.com/beko-bkk-2144-inox-kati-meyve-sikacagi/productDetails.aspx?categoryid=22020&productid=mtbekobkk2144

BEKO 2144

Özellikleri

# Estetik tasarım
    # Inox
    # Elma gibi meyvelerin bütün olarak parçalamadan kolayca atmanız için 75 mm geniş besleme ağzı
    # Paslanmaz çelik süzgeç ve parçalayıcı bıçaklar
    # 800 Watt
    # 2 kademeli hız kontrolü
    # Özel sürahi ile servis imkanı
    # 2 lt ayrılabilir posa haznesi ile kolay kullanım
    # Emniyet kilit sistemi:(Emniyet kilidi sayesinde ürün çalışırken, posa haznesi ve/veya şeffaf kapağı kilitlenir, ürün çalışmaz. Aksi halde ürün kapaksız çalışarak yaralanmalara yol açabilir. Posa haznesi yerinde değilken çalıştırılırsa da posalar etrafa yayılarak etrafı kirletir. Emniyet kilidi bu tür talihsiz durumların oluşmasını engeller)
    # Kolay temizlik için rahatça ayrılabilen parçalar
    # Temizlik fırçası:(Kolay temizlik için sıkma işlemi sonrası bekletilmeden ve aşındırıcı kimyasal kullanılmadan ılık su ile elde yıkamanız tavsiye edilir)

arkadaşlar yardımcı olabilirlseniz sevinirim

Hocam bekoyu bilmiyorum ama biz phılıps kullanıyoruz 6-7 ay oldu anneannemler ise arzum kullanıyor ama bizim phılıps arzum'u çıkardığı posasıyla ezer.Phılıps %70 daha fazla su çıkarıyor posayı azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 16 Mayıs 2009; 23:10:33 >

• Evet evet bu aynısını kullanıyorlar.Ama ben hiç beğenmedim ne tadını nede suyunu.
  • hocam neden beğenmedin

arkadaş yazmış performansını falanda kaç elmadan ,kaç portakaldan su çıkardığını , ne kadar fark var arada tam olarak.
    yazdığı kadarıyla philips 2 elmadan su çıkarıyor demiş bu arzumda 2.5 elmadan demiş... örnek olarak

senin tam beğenmediğin yönleri neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

hocam neden beğenmedin

arkadaş yazmış performansını falanda kaç elmadan ,kaç portakaldan su çıkardığını , ne kadar fark var arada tam olarak.
    yazdığı kadarıyla philips 2 elmadan su çıkarıyor demiş bu arzumda 2.5 elmadan demiş... örnek olarak

senin tam beğenmediğin yönleri neler ?

Hocam beğenmedim şöyle ki posayı çok çıkartıyor motoru bence biraz yavaş, kendi makinemizi övmek için söylemiyorum ama gerçekten bizim ki ona göre daha iyi 5havucla 1su bardağı havuç suyu içiyorum.
  • konuyla ilgili bir topic var çok detaylı onu incele derim...
  • o topici inceledim ama beko ile ilgili bir yorum bulamadım

ürün 800w ve bayağı güçlü belki forumda bilgi sahibi olan birileri vardır
  • Mert Emre kardeşim,

Ben Alu kullanıyorum bu sene aldım. Çooook memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.Tabi ki fiyatı kesenize uyarsa. Dikkat ederseniz bir çok meyvesuyu satan dükkanda da alu vardır.

Saygılar..
  • 1 yılı geçti Philips alu 1861 kullanıyorum. Çok güzel, çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim, yabi bütçeniz yeterliyse. Ben kampanyalı 205 liraya almıştım Geçen sene Mart'ta.
  • su bekoyu hala alipta kullanan bir arkadas yokmu acaba ?
  • quote:

su bekoyu hala alipta kullanan bir arkadas yokmu acaba ?

Yok demek ki hocam.:)
  • Phılıps en iyi markalardan bir tanesi hele bir ütü beğendim hafta sonu alıcam inşallah harika birşey evimde ki aletleri servis yüzü görmedi en son ütümde phılıps di düşürmesem daha kullanıyor olurdum.
  • arkadasım eger ımkanın varsa kesınlıkle brevılle al

kucuk ev aletlerının kralıdır turkıyede pek bılınmesede

evet bunun yerıne 2 tane katı meyve presı alabılırsın ama bu aletıde tek bır omurde tuketemeyecegıne emın ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.