Şimdi Ara

Yağlı radyatör hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 m2 kuzey cephe odam için yağlı radyatör düşünüyorum izmirde kullanıcam sadece bu yıl kullanıp seneye kaloriferli eve taşınmak istediğim için delonghi gibi çok pahalı bişey düşünmüyorum ama donmak da istemiyorum. Fakir 7 dilimle Vestel 9 dilim arasında kaldım ikisini de 200 liraya buldum. Hangisini önerirsiniz? 7 dilim yeterli mi yoksa küçük mü gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yağlı Radyatör Tavsiyesi: Evini Isıtmanın Etkili Yolu

Yağlı radyatörler, evini ısıtmak için uygun fiyatlı ve etkili bir çözümdür. Yağ içeren kapalı bir sistem sayesinde çalışırlar ve ısıyı eşit bir şekilde yayarlar. Eğer evine uygun bir yağlı radyatör arıyorsan, bu kılavuz sana en iyi seçimleri yapmanda yardımcı olacaktır.

En İyi Yağlı Radyatör Seçimi İçin İpuçları

• Güç: Yağlı radyatörlerin gücü, odanın büyüklüğüne göre seçilmelidir. Daha büyük odalar için daha güçlü bir radyatöre ihtiyacın olacaktır.
    • Fanlı Radyatörler: Fanlı yağlı radyatörler, ısıyı daha hızlı ve verimli bir şekilde dağıtırlar. Ancak, fanlar biraz gürültü üretebilir.
    • Termostat: Bir termostat, odanın sıcaklığını ayarlamana olanak tanır ve böylece enerji tasarrufu sağlar.
    • Güvenlik Özellikleri: Devrilme ve aşırı ısınma koruması gibi güvenlik özellikleri, evindeki herkesin güvenliği için önemlidir.
    • Tasarım: Yağlı radyatörler çeşitli şekil ve boyutlarda gelirler. Evinin dekoruna uygun bir model seçebilirsin.

Önerilen Yağlı Radyatörler

Yağlı radyatör tavsiye ederken kişisel görüş belirtemeyiz, ancak en iyi modellerden bazıları şunlardır:

• Tristar Kaz2089 2000W Yağlı Radyatör: 20 metrekareye kadar odalar için uygundur ve fanlı bir tasarıma sahiptir.
    • Arzum AR3319 2500W Yağlı Radyatör: Büyük odalar için idealdir, dijital termostat ve devrilme koruması gibi özellikler sunar.
    • Fakir BKY 2510 2500W Yağlı Radyatör: Kompakt bir tasarıma sahiptir ve 15 metrekareye kadar odaları ısıtabilir.
    • Vestel VY 2210 2200W Yağlı Radyatör: Fanlı bir modeldir ve 20 metrekareye kadar odalar için uygundur.
    • Kumtel KIK 2500 2500W Yağlı Radyatör: Güçlü ve verimli bir modeldir, 25 metrekareye kadar odaları ısıtabilir.

Sonuç

Yağlı radyatörler, evini ısıtmanın uygun maliyetli ve etkili bir yoludur. İhtiyaçlarına ve tercihlerine göre bir seçim yapmak için bu kılavuzda yer alan ipuçlarını göz önünde bulundurabilirsin. Yukarıda tavsiye edilen modeller, piyasada bulunan en iyi yağlı radyatörlerden bazılarıdır ve sana sıcak ve konforlu bir ev sağlama konusunda yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunlar ısıtma olarak ev ortamında pek tavsiye etmiyorum ya devamlı yakacaksın oda külfet az yaksan ısınamazsın eve geldiğinde kemiklerine varan bir ısı olamayacak

bunun yerine tavsiyem veito nun carbon olan dik konumdaki ısıtıcı alın rahat edin evimde var hala kullanıyorum dilimli olanı inanın çok az kullandım birisine verdim..
  • Ondan bende var alf marka ama kullanasım gelmiyor solumda duruyor solum yanarken sağım buz gibi kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 11 dilim yağlı radyatörü tavsiye edebilirim. Fiyatı uygun, devrilme ve aşırı ısınma emniyeti var. Enerji tasarrufu hakkında bilgim yok ancak Vestel'in yeni ürettiği tüm ürünlerde yüksek enerji tasarrufu ile üretiliyor. Ürün şu an kampanyada. buradan bakabilirsiniz.
  • Ozgeerk kullanıcısına yanıt
    @Ozgeerk ben vigo 2000W dijital olandan aldım 290 TL'ye. Antalya'da kullanıyorum. Gayet de yeterli. İzmir için de yeterli olur diye düşünüyorum. Bahsettiğim ürün linki Vigo Konvektör Isıtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanasrav

Vestel 11 dilim yağlı radyatörü tavsiye edebilirim. Fiyatı uygun, devrilme ve aşırı ısınma emniyeti var. Enerji tasarrufu hakkında bilgim yok ancak Vestel'in yeni ürettiği tüm ürünlerde yüksek enerji tasarrufu ile üretiliyor. Ürün şu an kampanyada. buradan bakabilirsiniz.

Tüm radyatörlerde FAN olmasına rağmen Vestel'de olmaması büyük bir eksiklik.
    FAN'sız ısıtmak ve verim çok zor olsa gerek. Çok da maliyetli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.