Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI FIRSATLARI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
14.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende de tefal invents var alalı galiba 3 sene oldu hb dan 25 tl lik çekle 225 e almıştım bakıyorum fiyatlar aynı bi kampanya yakalanmadığı sürece fiyatı düşecek diye bakmayın moulinex xxl ta aynı fiyata idi şekli şemalı daha toplu duruyor diye tefal invents almıştım
    gelelim asıl meseleye eğer ege ya da akdeniz de yaşıyorsanız yada meyve sebzenin ucuz ve bol olduğu bir yerde ve bir sıkma da 2lt 3 lt meyve suyu sıkarım dolaba atarım 1-2 günde de içerim diyorsanız alın benim gibi meyve sebzenin pahalı olduğu bir yerde yaşıyor ve pazar kahvaltısında 2 portakal 1 havuç 1 elma 1 limon yapayım diyorsanız 1-2 bardak meyve suyu için çektiğiniz temizlik çilesi ve keşke sıkmak yerine yeseydim yine bitti havuçlar diyorsanız benim ki gibi süs olarak kalır bu sene çocuk yaşına girdi ona meyve alır sıkarız diyordum eşim tayin olunca çocukta gitti makina süs diye duruyor ama tabiki şöyle bir gerçek var içtiğiniz %100 meyve sularının bile katı meyve sıkacağından içtiğiniz meyve suyu ile uzaktan yakından alakası yok sakın o ne olduğu belli olmayan meyse sularına para vermeyin ben ilk elmayı sıkınca önceki içtiklerimin ne olduğunu anlayamadım
    sonuç olarak : meyven az ise boşuna para verme öylece ye bol ise sonuna kadar parasını hak eder sık suyunu iç

• quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

merhaba bende de tefal invents var alalı galiba 3 sene oldu hb dan 25 tl lik çekle 225 e almıştım bakıyorum fiyatlar aynı bi kampanya yakalanmadığı sürece fiyatı düşecek diye bakmayın moulinex xxl ta aynı fiyata idi şekli şemalı daha toplu duruyor diye tefal invents almıştım
    gelelim asıl meseleye eğer ege ya da akdeniz de yaşıyorsanız yada meyve sebzenin ucuz ve bol olduğu bir yerde ve bir sıkma da 2lt 3 lt meyve suyu sıkarım dolaba atarım 1-2 günde de içerim diyorsanız alın benim gibi meyve sebzenin pahalı olduğu bir yerde yaşıyor ve pazar kahvaltısında 2 portakal 1 havuç 1 elma 1 limon yapayım diyorsanız 1-2 bardak meyve suyu için çektiğiniz temizlik çilesi ve keşke sıkmak yerine yeseydim yine bitti havuçlar diyorsanız benim ki gibi süs olarak kalır bu sene çocuk yaşına girdi ona meyve alır sıkarız diyordum eşim tayin olunca çocukta gitti makina süs diye duruyor ama tabiki şöyle bir gerçek var içtiğiniz %100 meyve sularının bile katı meyve sıkacağından içtiğiniz meyve suyu ile uzaktan yakından alakası yok sakın o ne olduğu belli olmayan meyse sularına para vermeyin ben ilk elmayı sıkınca önceki içtiklerimin ne olduğunu anlayamadım
    sonuç olarak : meyven az ise boşuna para verme öylece ye bol ise sonuna kadar parasını hak eder sık suyunu iç

Çok fazla çeşitli meyva sebzeyi tek tek yemekle geçireceğin vakitte herhalde bulaşıkta geçireceğimiz süreye eşdeğer olurdu :)
    Suyunu çıkarmak ve bir köşeye atmak daha mantıklı ki meyva sebze pahalı olsada birşey farketmez ben istanbuldayım misal havuç 1 lira elma 1 lira ikisini karıştırsam en az 1.5 litreden fazla suyunu alırım buda marketten hem ucuza gelir hemde katkı maddesi olmayan ne idüğü belirsiz bir meyva suyu içmemiş olurum, bir kerede 3-4 litre suyunu sıkarsanda yerken kaybettiğin zamanı kat be kat telafi etmiş olursun, bu mantıkla bakarsak her eve şart :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Ben yukarıda alınabilecek ürünler yazdım ama sinbo ve king konusunda yazmadan edemeyeceğim:-)) evlendikden sonra bir arkadaşımız bize sinbo nun katı meyve sıkacağını hediye getirmişti ve ilk kullanımda meyvelerin suyunu sıkarken ne kadar zorlandığını gördüm ve ilerde yanar diye düşünmüştüm ve 1 ay sonra malesef ürün elimizde kaldı.bende gittim fiyatını uygun gördüğüm king markayı adese mağasından aldım oda aynısı gibi çıktı ..kendime bu katı meyve sıkacağı konusunda söz verdim ucuz etin yahnisi yavan olur sözününden yola çıkarak bu tarz markalardan (katı meyve sıkacağı sadece diğer ürünlerini bilmem )uzak durdum. Son çıkan modellerden haberim yok ama ben yine ucuz etin yahnisi olayına gireceğim :- )büyük ihtimal kaliteli ürünler kadar verim alınamaz kanısındayım. Ama bu kullanıcıdan kullanıcıya değişiklik gösterebilir tabiki.

Bilgiler için teşekkürler,
    Bu ürün/marka hakkımda bir bilgisi olan var mı?
    Kargo ücretsiz, 109 TL.

Cucinox
    JT7501B Katı Meyve Sıkacağı
     KATI MEYVE SIKACAĞI FIRSATLARI...
    http://www.morhipo.com/jt7501b-kati-meyve-sikacagi/934589/detay

NOT: Homend 2703 modeli 159 TL. Kliksada 2701 daha pahalı. Homend düşünenler morhipoya baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 29 Ekim 2012; 14:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Ben yukarıda alınabilecek ürünler yazdım ama sinbo ve king konusunda yazmadan edemeyeceğim:-)) evlendikden sonra bir arkadaşımız bize sinbo nun katı meyve sıkacağını hediye getirmişti ve ilk kullanımda meyvelerin suyunu sıkarken ne kadar zorlandığını gördüm ve ilerde yanar diye düşünmüştüm ve 1 ay sonra malesef ürün elimizde kaldı.bende gittim fiyatını uygun gördüğüm king markayı adese mağasından aldım oda aynısı gibi çıktı ..kendime bu katı meyve sıkacağı konusunda söz verdim ucuz etin yahnisi yavan olur sözününden yola çıkarak bu tarz markalardan (katı meyve sıkacağı sadece diğer ürünlerini bilmem )uzak durdum. Son çıkan modellerden haberim yok ama ben yine ucuz etin yahnisi olayına gireceğim :- )büyük ihtimal kaliteli ürünler kadar verim alınamaz kanısındayım. Ama bu kullanıcıdan kullanıcıya değişiklik gösterebilir tabiki.

Bilgiler için teşekkürler,
    Bu ürün/marka hakkımda bir bilgisi olan var mı?
    Kargo ücretsiz, 109 TL.

Cucinox
    JT7501B Katı Meyve Sıkacağı

NOT: Homend 2703 modeli 159 TL. Kliksada 2701 daha pahalı. Homend düşünenler morhipoya baksın.

Cucinox hakkında hiç bilgim yok sayın alperturgay. markayıda yeni duymuştum morhipo sayesinde. Tanımladıkları 50 tl hediye çeki ile alınabiliyor bildiğim kadarıyla.Kullanıp bakmak lazım çünkü bu markayı bir çok kişi belki ilk kez duyuyordur.Görüntü olarak ve özellikleri bakımından güzel bir katı meyve sıkacağına benziyor.Alacaksanız 50 tl hediye çekinin yanında, Avantajix'ten tıklayarak Morhipo'ya gider ve site genelinden herhangi bir alışveriş yaparsanız Avantajix Morhipo'da harcadığınız paranın %4,5 kadarını size iade edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 29 Ekim 2012; 16:27:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

merhaba bende de tefal invents var alalı galiba 3 sene oldu hb dan 25 tl lik çekle 225 e almıştım bakıyorum fiyatlar aynı bi kampanya yakalanmadığı sürece fiyatı düşecek diye bakmayın moulinex xxl ta aynı fiyata idi şekli şemalı daha toplu duruyor diye tefal invents almıştım

Çok fazla çeşitli meyva sebzeyi tek tek yemekle geçireceğin vakitte herhalde bulaşıkta geçireceğimiz süreye eşdeğer olurdu :)
    Suyunu çıkarmak ve bir köşeye atmak daha mantıklı ki meyva sebze pahalı olsada birşey farketmez ben istanbuldayım misal havuç 1 lira elma 1 lira ikisini karıştırsam en az 1.5 litreden fazla suyunu alırım buda marketten hem ucuza gelir hemde katkı maddesi olmayan ne idüğü belirsiz bir meyva suyu içmemiş olurum, bir kerede 3-4 litre suyunu sıkarsanda yerken kaybettiğin zamanı kat be kat telafi etmiş olursun, bu mantıkla bakarsak her eve şart :D

denemedim ama kavun ve karpuz sıkarsanız bu rakamı elde edersiniz çok fazla posa çıkıyor ben 2 portakal 4 mandalina 2 elma 1 limon 3-4 havuç 2 su bardağı falan çıkıyor
    öyle 1 kilo elma ile 1 kilo havuçtan 1.5 litre çıksa kesin bu işin ticaretini yaparlar ha gerçekten çıkıyorsa ben bu işin ticaretini yaparım

• Moulinex JU650 Xxl ankamall tefalde 199 tl kampanyasından almıştım. mağzaları gezmekte fayda var... kesin bir kampanyaya denk gelirsiniz. canavar gibi güçlü bu alet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben, dün (28.10.2012) media marktan King P1110 aldım. bütün parçaları makinada yıkanabiliyor. şimdilik hoş bir alet. en güzel özelliğide 4 yıl garantili. inşallah ilerleyen günlerde bizim başımızı ağrıtmaz...
  • evet arkadaşlar dün tesadüfen hanıma fakir in fön makinası için vatanbilgisayar'a gittim media mark ta 45 lira vatanda 35 liraya aldım. Bİrde ne göreyim moulinex marka easy fruit model meyve sıkacağına 1 gün öncesinde media markt da kampanya olarak 230 liraya satılıyordu. Fön makinasını alırken orada gördüm ve fiyat tam 178 lira. Her ikisini aldım birde kredi kartına 5 taksit ve indirim yaptılar toplam 202 lira ödedim. Anlıyacağınız media markt dan alsaydım 2 sini 70 lira zarar edecektim. İlk denememi yaptım sonuç süper. Sıktığı meyvelerin atığında su denen bişe kalmıyor kupkuru size şiddetle tavsiye ederim.

moulinex easy fruit modeli vatanda 178 lira dün akşam aldım.

hangi sıkacak olursa olsun nar ve portakalı sıkmakta çok zorlanır o nedenle 2 tane sıkacak kullanın.

temizliğini ise haznesine baştan poşet koyarsanız işin yarısı ortadan kalkıyor.süzgeci ise diş fırçası ile temizlerseniz çok pratik oalcaktır.

• quote:

cucinox markasını internetten hiç almadım ama Karaca mağazalarında da satılıyor.. Görüntüsü şık ve malzeme kalitesi sinbo-king vb. sınıfında değil, kesinlikle daha üst bir kalitede.. katı meyve sıkacağını bilemem ama blenderını aldım bir süredir bebek mamasında kullanıyoruz, daha önce kullandığımız marka matkap gibi ses çıkarıyordu, bu gayet sessiz ... buradan yola çıkarak katı meyve sıkacağı da başarılıdır diye tahmin ediyorum...
    bu arada morhipodaki kuponla cam kettle sipariş edilebilir, fiyat gayet iyi ama galiba kampanya bitti :(

quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

denemedim ama kavun ve karpuz sıkarsanız bu rakamı elde edersiniz çok fazla posa çıkıyor ben 2 portakal 4 mandalina 2 elma 1 limon 3-4 havuç 2 su bardağı falan çıkıyor
    öyle 1 kilo elma ile 1 kilo havuçtan 1.5 litre çıksa kesin bu işin ticaretini yaparlar ha gerçekten çıkıyorsa ben bu işin ticaretini yaparım

Denemedim dostum teorik olarak yazdım sen diyince düşündümde katı meyva sebzelerden kilo başında yarım litre su çıkması bile çok iyi birşey olurdu :D
    Ben tefalin ürününü kullanmıştım bi ara yoğun olarak çok memnundum tabi o sıralar sene 2007 doğrama haznesi küçük, mini meyvaları sebzeleri anca alıyor fakat makine dehşet, küçük bir portakalı kabukları ile at geriye çok az birşey kalıyordu o yıllardan bu yıllara bakıyorumda çok fazla birşey değişmemiş mutfak teknolojisi yerinde sayıyor diyebiliriz, mesela öyle bir sistem yapacaklar ki atıcan hemen suyunu alıcan posada gram su kalmayacak temizlemesi 1 dk bile sürmeyecek yok ama nerdeee :)

• Bizim evde PHILIPS HR 1861 var. Gayet memnunum

http://www.vatanbilgisayar.com/Mutfak%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/philips-hr-1861-hr-1861-kati-meyve-sikacagi-metal/productdetails.aspx?I_ID=22743

Bu yıl başında electroworld'den kampanyada 200 TL ye almıştım. Şimdi biraz pahalı görünüyor. Ama bu ürünlerde kampanyaların mutlaka takip edilmesinde fayda var. Vatan bazen küçük ev aletlerinde %30-40 indirim yapabiliyor.

Bende de zamanında epey araştırdım. Şöyle kaliteli bişi alabilmek için en az 150-200 tl gözden çıkarmak gerekiyor. 50-100 tl lik simbo premier vs. belki hemen bozulmaya bilir ama suyu da iyi sıkamayabilir.

Benim tavsiyelerim şöyle:

- Cihazın en az 700 - 800 w olması ve besleme ağzının yeterinde geniş olmasında (orta boy bir elma alacak kadar) fayda var. Yoksa birde meyveleri kesmekle uğraşacaksınız.
    - Hemen hemen her cihazın yapısı aynı olduğu için takma-sökme-yıkama arasında öyle aman aman fark olmuyor. Eğer sıkma işleminden sonra fazla bekletmeden yıkarsanız sadece birkaç dakikada temizlersiniz. Ayrıca posaların atıldığı kaba bir poşet koyarsanız posa doğrudan çöpe atılmaya hazır olur ve bir parçayı yıkamaktan kurtulursunuz.
    - Katı meyve sıkacakları adı gibi katı meyvelerde başarılıdır. Narenciye için kollu presli aletler çok daha iyi olur. Philips bu konuda da gayet iyi portakalın suyunu gayet güzel sıkıp posayı da epey kuru atıyor. Özellikle elma ve havuç sıktığımda posa macun gibi oluyor.
    - Sonuçta bu cihazda amaç her meyveden azami su çıkarmak olduğundan eğer mümkünse alırken deneyerek alın posası en kuru olan en verimli çalışandır.
    - Bunlar tembel insanlara göre değil. Öyle bir iki bardak su için biraz zahmetli geliyor. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi birkaç günde tüketebileceğinizi tek seferde sıkmak en verimlisi.
    - Cihazı 30-40 saniyede bir durdurmakta fayda var yoksa motoru yakabilirsiniz.
    - Bu cihazlar ile üzün, nar gibi meyveler iyi sıkılmıyor. Ayrıca narın içindeki beyaz kısımlar tadının acı olmasına neden oluyor.
    - Katı meyve sıkacaklarından hangisini alırsanız alın marketlerde %100 diye satılan meyve sularından daha sağlıklı meyve suyu içeceğiniz kesin. Marketteki gerçekten %100 meyve suyu olabilir ama rafta bozulmadan kalması için içine birçok koruyucu madde konuyor. Elma suyunu sıktığınızda birkaç dakikada rengi kararır ama nedense hazır aldığımız elma suyu her daim mükemmel görünür.
    - Cihaz pahalı geldi alamadınız ya da aldınız ama üşengeçlikten kullanmıyorsunuz. O zaman suyunu içmek yerine meyveyi yiyin en güzeli

• Valla ben kollu olanı kullanıyorum.
    Katı meyve sıkacakları köpük yapıyor, tat olarak hiç hoşuma gitmiyor.
    Belki kullananlar bilir yine de söyleyeyim.Katı meyve sıkacağı kullanırken Posanın döküldüğü kovaya küçük çöp poşeti koyun artık kovayı yıkamanıza gerek kalmaz.
    Marka olarak ben de araştırmıştım,tavsiyem Moulinex,Philips veya Bosch olabilir.

Orijinalden alıntı: teoman's

quote:

cucinox markasını internetten hiç almadım ama Karaca mağazalarında da satılıyor.. Görüntüsü şık ve malzeme kalitesi sinbo-king vb. sınıfında değil, kesinlikle daha üst bir kalitede.. katı meyve sıkacağını bilemem ama blenderını aldım bir süredir bebek mamasında kullanıyoruz, daha önce kullandığımız marka matkap gibi ses çıkarıyordu, bu gayet sessiz ... buradan yola çıkarak katı meyve sıkacağı da başarılıdır diye tahmin ediyorum...
    bu arada morhipodaki kuponla cam kettle sipariş edilebilir, fiyat gayet iyi ama galiba kampanya bitti :(

Bilgi için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende buğday çimi sıkacak bir makine arıyorum bilgisi olan var mı?
    100 tl

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22020&Productid=mtsinsj3128

Yorumlardan kötü olan dikkat çekici kısımlar;

Sıkılan meyvaların posasın büyük bölümü posa kabına gitmeden yukarıda biriktiği, sıkma esnasında arada bir üs tarafı boşaltmak getektiği.

Güçlü çalıştığı için fazladan köpük yaptığı, sıkımdan sonra meyva suyunu dinlendirmek gerektiği.

Makine son güçte çok çalışırsa makinenin zorlandığı ve motordan koku yaptığı.

Yani makine kısa süre olarak 1000w çalışması gerekiyor gibime geldi bir nevi anlık güç, tahminimcede o kısa süre aşılırsa zorlanıp koku yapıyormuş.

Bu son madde kendini pratikte senede 4 ay garantiye verip en sonunda garanti kapsamında yenisini aldırır gibime geliyor :D

• philips hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Malum kış geldi, özellikle bebekli aileler için katı meyve sıkacağı/narenciye sıkacağı arayışları başladı. Mesela ben.

Fırsatları başlık altında paylaşabilir ve değerlendirebilirsek faydalı olacağını değerlendiriyorum.

Ben 2 tane uygun ürün buldum.

Morhipo hesaplara bu markada geçerli olmak üzere 50 TL çek yüklemiş. Kargo bedava. Ürün 109 liraya maloluyor. Ürün kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok. Fiyat Akakçeye göre baya uygun ama...

http://www.kliksa.com/UrunDetay/elektrikli-ev-aletleri/meyve-sikacagi/900363039

Bu ürünü baya tavsiye ediyorlar. Fiytaı en uygun Kliksa'da şu an.

Cucinox olandan aldım ben morhipo'dan. kargo da ödemeden 109 liraya gelmişti bayramda.

İstersen şu konuyu takip et.
    Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin. Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın.
    Lokmân : 33

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.