Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI FIRSATLARI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
14.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Şöyle baktım da 700w ve üzeri en uygun fiyatlılar bunlar:

850w King 87 TL
    http://www.sanalreyonum.com/urun/king-p-1110-exotic-kati-meyve-sikacagi_912855.aspx?CatID=27613

diğer linki neden 2 adet link var bilmiyorum
    http://www.sanalreyonum.com/urun/king-p1110-exotic-850watt-kati-meyve-presi_909068.aspx?CatId=35779

Sunny Myvs05 700Watt 60 TL

http://www.indirimlihayat.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85370&ref=akakce&v=1.95.9

Conti CSM-201 Frutto 850W 85 TL

http://www.buroteknik.com/Conti-CSM-201-Frutto-Kati-Meyve-Sikacagi_59845.html#0

Üçünden biri alacak olursam hangisini almalıyım sizce? Conti hiç duymadım, sunny ve King in hangisi iyidir bilmiyorum.

ya hocam bu ürünlerde bende watt dikkat ederim ama markaya gittiğinde fiyat çok yükseliyor sizin önerdiğiniz ürünler çok ucuz insan böyle görünce aklına başka şeyler geliyor 700w 150-200 lira 800w 80-100 lira ne iştir...

Evet kimi zaman markaya önem vermek iyi oluyor ama bazen de sadece markası kötü gözüken ürünler aynı işi yapıyor.

Örneğin evimizde 3 adet simbo var(fritöz-blender-saç kuturma makinesi) Hepsini de o kadar ucuza aldık ki ama hiçbiri sorun çıkarmadı.
    Ama bazı ürünlerinde simbo da çok adi oluyor.

O yüzden bu 3 markanın ürünlerini kullanmış olanlar varsa güvenip alabilir miyiz tecrübesi olan paylaşsın lütfen.

• Ben yukarıda alınabilecek ürünler yazdım ama sinbo ve king konusunda yazmadan edemeyeceğim:-)) evlendikden sonra bir arkadaşımız bize sinbo nun katı meyve sıkacağını hediye getirmişti ve ilk kullanımda meyvelerin suyunu sıkarken ne kadar zorlandığını gördüm ve ilerde yanar diye düşünmüştüm ve 1 ay sonra malesef ürün elimizde kaldı.bende gittim fiyatını uygun gördüğüm king markayı adese mağasından aldım oda aynısı gibi çıktı ..kendime bu katı meyve sıkacağı konusunda söz verdim ucuz etin yahnisi yavan olur sözününden yola çıkarak bu tarz markalardan (katı meyve sıkacağı sadece diğer ürünlerini bilmem )uzak durdum. Son çıkan modellerden haberim yok ama ben yine ucuz etin yahnisi olayına gireceğim :- )büyük ihtimal kaliteli ürünler kadar verim alınamaz kanısındayım. Ama bu kullanıcıdan kullanıcıya değişiklik gösterebilir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Geçen ay hb den sinbo aldım 1000 watt 120 liraya gerçekten parasına göre çok iyi. Daha fazlavermeyin bence çok fazla kullanılmıyor

Hocam biraz daha bahsedermisiniz üründen artılarından eksilerinden ..
  • temizlemesi baya bir zor , bakmayın kolay temizlenebilir dediğine .

Orijinalden alıntı: Hirotaro

temizlemesi baya bir zor , bakmayın kolay temizlenebilir dediğine .

Temizliği zordan kasıt parçaların sökülmesi zahmeti midir? Mesela temizlik yaparken her kullanım sonunda mı temizlik yapılıyor, temizlik yapılırken hangi parçalar sökülüp takılıyor? Biraz ayrıntı verir misin?

Ben kendi aldığım homend 2701 modelinin temizlenmesi olayının kolay olduğundan bahsettim sen ne biliyorsun da "bakmayın kolay temizlenir dediğine "diyorsun??? kullanıyorsan aynı ürünü ve zor diyorsan o zaman hayatında sen katı meyve sıkacağı görmemişsin.
    yok kullanmıyorsan aynı modeli o zaman yazılanı oku ondan sonra ahkam kes!!

Ben xxl modelini kullanıyorum, aşırı memnunum. Bu aletler gürültü yapar, hepsi yapar normaldir. Ancak katı meyve ne sıktıysam posası aşırı kuru çıkıyor. Temizlemesi ise şöyle sıkıntılı, eğer meyveyi sıktıktan sonra bir yerinizi yayıp ertesi güne bırakırsanız süzgeci suda bekletmek gerekiyor. Ancak meyve suyunu içip kalkıp süzgeci yıkarsanız suyla hemen temizleniyor, en olmadı yanında küçük diş fırçası şeklinde fırçası var onunda en fazla 1 dakikada yıkıyorsunuz.

Homend alacaktım ama çok kalitesiz gelmişti almadım. Philips'in ise posası ıslak çıkıyordu.
  • haberiniz olsun sakin arçelikten katı meyve sıkacağı almayın çünkü %1000 made cin dir ve plastiğin kokusu bile insanı bayılıtcak kadar sert ve pis kokuyor kokusunu uzaktan bile alğılanıyo yani uzak durun derim

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Geçen ay hb den sinbo aldım 1000 watt 120 liraya gerçekten parasına göre çok iyi. Daha fazlavermeyin bence çok fazla kullanılmıyor

Hocam biraz daha bahsedermisiniz üründen artılarından eksilerinden ..

Artısi fiyati ve güçlü sessiz motoru, eksisi çok fazla kirletiyor makinenin içini her yer posa oluyor

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • Aldığınıza değecek bir ürün olmalı.

Bir kaç yıl önce fakirin katı meyve sıkıcağını aldım. 1-2 Kez kullandıktan sonra temizlemesiçok zor olduğundan dolayı abime verdim. O da birkaç kullanımdan sonra diğer kardeşime verdi. Onda da bozuldu gitti.

Elma suyu sıkmak için elmaları 2 ye yada 4 e kesmek gerekti. O yüzden ağzı mutlaka büyük olmalı. İnsan madem elmayı 4 e böleceğim ne anlamı var bu kadar bulaşık ile uğraşmamın diyor.
    Su boşaltma kısmı öyle tek damla taşırmadan verse iyi. Makine salladıkça önü arkası yönü değişiyor. O yüzden tezgah üstünde olmalı. Akan sular, damlalar gürle. Heryeryapış yapış oluyor.

1 Bardak bişi içicem diye o kadar eziyete katlandıktan sonra 1 TL, 2 TL verrim gider sıkmacıdan alırım diyorsunuz :)

Size önerim gaza gelip paranızı kullanmayacağınız bir alet almayın. İyice araştırın.

Mesela sadece prtal suyu içerim ben diyorsanız makine almak yerine sıkma aleti alın. Bü pres olan olsun, yada küçük 30 liralık döner motorlu olsun. Emin olun amaca hizmet eden bir makine ne amaçla kullanacağınızı bilmediğiniz bir makineden daha iyi olacaktır.

Tabi bunlar tavsiyedir. Yine de alıcı sizlersiniz.

• ben evimister'den kapıda ödemeyle Arçelik K-1578 Katı Meyve Sıkacağı aldım, 60 tl falandı. daha hiç denemedim ama sağlam bir alet gibi. bugün kullanıcam yorum yaparım belki birinin işine yarar bir bilgi olur.

ürün bu:http://www.hepsiburada.com/liste/arcelik-k-1578-tam-elma-kati-meyve-sikacagi-450w/productDetails.aspx?productId=mtarc1578&categoryId=22020
  • Ben de zamanında King'in 850W olan şu kırmızı katı meyve sıkacağından almıştım. Fiyatı o zaman 150-160TL gibi bişeydi. Temizleme olayı çok sorun değil parçaları çıkarılabildiği için ama meyveleri pek iyi sıkmıyordu, çıkan posayı elinize alıp sıksanız yine biraz su çıkarabilirsiniz. O yüzden memnun kalmadım, pek tavsiye etmiyorum bu modeli.

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Temizliği zordan kasıt parçaların sökülmesi zahmeti midir? Mesela temizlik yaparken her kullanım sonunda mı temizlik yapılıyor, temizlik yapılırken hangi parçalar sökülüp takılıyor? Biraz ayrıntı verir misin?

her kullanım sonrasında temizlik yapmak zorundasın .parçaları sökmek çok zor değil ama , 1 meyve suyu içeceksin abartısız 8-10dk boyunca uğraşıyorsun sonra temizlemek ve eski haline getirmek için .
  • 1 ay önce falan benimde butür şeylere ihtiyacım oldu,piyasayı internetten araştırdım,fiyatlar malum 100 veya 150 üzeri uçuyor,3 hafta önce falan öyle gezerken birtane dükkanda denk geldim,sinbonun 3138 modeline adam 60 lira dedi,hemen aldım tabi fişini garanti belgesini vs zaten 0 mal evde biraz test ettim,1 de yanyana koyunca 3-4 havuç kadar alıyor ağzı çok rahat suyunu sıkıyor,zorlanırsada 2 ayarı var,benim için fiyatı önemliydi,şuana kadarda bir sorun yaşatmadı,tek sıkıntı sıkma işlemi bitince parçalara ayırıp temizlemesi bunlar zaten her katı meyve sıkıcısında olan birşey hani işinizi görsün diyorsanız sinboyu önerebilirim.
  • Tüm forumu okudum bende uzun zamandır araştırıyorum hala daha tam karar verebilmiş değilim, sadece şunu anladım her meyva suyu içişinden sonra temizlik şart bu durumda en hızlı temizlenen makine en pratik olacğaı için en iyiside odur büyük ihtimal malesef bilgi ve araştırma eksikliği devam ediyor fiyatına göre en iyi performansı veren makine belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Vatan'da, Asya Card'a özel bir indirimimiz vardı. Boşa gitmesin, indirimi kullanalım dedik. Katı meyve sıkacağı almaya karar verdik. 220 TL'ye gelmişti.

Yorumlarda okudum, meyveyi doğramak gerekiyormuş bazı makinelerde. Bunda kesinlikle öyle bir durum yok. Elmaları soymadan, doğramadan atıyoruz.
    Taşı sıksa suyunu çıkaracak bir makine, öyle söyleyeyim :)

Evde hangi meyve varsa atıyoruz içine, lezzetli olmasının yanı sıra çok sağlıklı bir içecek çıkıyor ortaya.

Her meyve suyundan sonra temizlemeyi dert etmeyecekseniz, kesinlikle tavsiye edebilirim.

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.