Şimdi Ara

katı cisimler bilen gelsin lutfen, cok kısa bi soruu:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geometride ucgenler, yamuk,dörtgenler,analitik, dairede açı gibi konularım bitti. ygs de soru dagılına baktım da birkaç konunun da ustune gidip bırakacagım. kare, katı cisimler çalışayımm diyorum ama katı cisimleri çalışmak için hang konulara hakim olmam gerekiyor?? + koniklerden soru gelir mi çalışayım mı

çook teşekkurrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzy1463 -- 2 Şubat 2017; 20:43:31 >

• katı cisimler bence geometrinin türev-integrali gibi bişi . bütün geo konularına hakim olmak lazım yani . geometri hocaları bile zor görüyor katı cisim sorularını . zorlayıcı ama bir o kadar da zevkli bir konu ... bence eğer mezun değilsen hocanın anlatmasını bekle onun yerine diğer konulara hakim ol . lys geo denemeleri bulup kendini deneyebilirsin neler bilip bilmediğini öğrenirsin böylece :)
  • her konudan temel temel bilgiler lazım oluyor , onları ilkokuldan hatırlayabiliyorsan yaparsın şu anki birikiminle
  • Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    hocam mezunum. valla geometrim iyi de ögrenme aşamasında epey zorluk cekiyorum diyebilirim. ygs de de her yıl nerdeyse 1 bazen 2 soru gelmiş. kararsız kaldım valla şimdi
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    temel bilgilerse sorun olmaz heralde. neyse ben şansımı deneyeyim
  • Daha geçen sene geldi . Ben de senin gibi en sona attim hep bu on yargilardan . Bazi cok cok abarti sorulari hariç geometride en kolay net getirecek konulardan . Formul sadece , biraz da dusunmeni istiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy1463

hocam mezunum. valla geometrim iyi de ögrenme aşamasında epey zorluk cekiyorum diyebilirim. ygs de de her yıl nerdeyse 1 bazen 2 soru gelmiş. kararsız kaldım valla şimdi

hocam o zaman sağlam bir hocadan dinle konuyu bence. hocalara geldikten izledim ben ama nötr kaldım . çokta iyi anlatmamışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam nejdet kirpiyi denedin mi? bence guzel ama biraz eksik gibi. yani mesela bi özellik ögretiyor özellikle ilgili 6-7 soru çözuyor. guzel de oluyor ama keşke her konunun sonunda behzat hocada oldugu gibi ödev testleri falan olsa her konudan farklı özelliklerin kullandıgı testler cozse.
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    hocam ben geo da hocalara geldikten başka hoca kullanmadım o da bilmediğim konularda ve dyaha ilk başlardayken . Nejdet hocayı çok duydum bi deniyim bakalım katı cisimleri nasıl anlatmış
    muhtemelen begenirsin hocam. selamlarr kolay gelsin
    sağolun hocam size de
    üçgenleri nejdetten hallettim beğenmiştim ben.

kalanlarda tekin hoca daha iyi bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.