Bildirim
Katharine Branning - Turkish Tea (Gurur Duyacaksınız!)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
işyerindeyim ses açamıyorum özet geçebilir misiniz? -
pfff.. gurur duyacak başka şey kalmadımı.. -
Gurur patlaması yaşıyorum şu an -
güzel bence çay içesim geldi ama bu kadının bu kadar etkilenmesine şaşırdım açıkcası
-
Takip. Evde bakicam. -
Anlaşılan karbonatlı "çay ocağı çay"ı içmemiş daha.. -
Alt tarafı çay lan niye bu kadar abartmış -
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Alt tarafı çay lan niye bu kadar abartmış
öyle deme SAYGILI ben bile çayı çok seven bi insan değilim ama memleketten uzak kalınca anlıyo insan değeriniquote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Alt tarafı çay lan niye bu kadar abartmış
öyle deme SAYGILI ben bile çayı çok seven bi insan değilim ama memleketten uzak kalınca anlıyo insan değerini
-
Başkası tarafından gururumuzun okşanmasını severiz biz. Ben bu karıyı arkadaşlardan duydum o kadar abarttılar ki dedim herhalde bizim bilmediğimiz yada farkına varmadığımız şeyler söyleyecek diye izledim ama bizi gaza getirip kitabını sattırmaktan başka hiç bişey dememiş. -
Kadın kitabını değil türkiyeyi tanıtmış -
quote:
Orijinalden alıntı: W140
işyerindeyim ses açamıyorum özet geçebilir misiniz?
Hocam Katharine Branning'in kitabı hakkındaki konuşması bu. İngilizce olduğu için altyazı var. Ses olmasa bile, oradan takip edebilirsiniz. -
Takdir ettim bizi iyi tanıyıp betimlemelerini öyle yapmış ve çok çok güzel yazmış. -
Hoş başladıda çok abartmış gibi geldi sıkıldım belli süre sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X