Şimdi Ara

Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!

This patch, we’ll be overhauling one of our classic champions: Katarina, the Sinister Blade. Although Katarina’s manaless, cooldown-based abilities put a unique spin on her gameplay, she’s historically faced a number of challenges in the very early game and in team fight situations. In this update, we’ve made a few changes to her kit aimed at addressing these difficulties, while retaining the core elements that make playing this Noxian femme fatale a fun and satisfying experience. We also gave her a complete visual upgrade, including a new model, animations and spell effects on all of her abilities!

Katarina’s New Abilities

Voracity (Passive): Champion kills or assists reduce Death Lotus' cooldown and refresh your basic abilities.

Bouncing Blades: Katarina throws a dagger that bounces from enemy to enemy, dealing magic damage and marking them. Striking a marked target with an ability or basic attack will consume the mark to deal additional magic damage.

Sinister Steel: Katarina whirls her daggers around her, dealing magic damage to all enemies in the area. If she hits an enemy champion, Katarina gains Movement Speed for a short duration.

Shunpo: Katarina instantly moves to her target's location and takes reduced damage from enemies for a short duration. If the target is an enemy, she deals damage.

Death Lotus (Ultimate): Katarina becomes a flurry of blades, throwing daggers with unrivaled speed at up to three nearby champions. Daggers deal magic damage and reduce incoming healing on targets hit.

Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!

The first problem that Katarina players often faced was weak performance very early on, primarily related to the steep damage curve of her core damage ability, Bouncing Blades. While Bouncing Blades scales dramatically as it levels up, early on it ricochets only a few times, dealing relatively low damage. This forces Katarina players to play conservatively early in the laning phase, encouraging passive play until Bouncing Blades can be used to harass effectively.

To address this disparity, we normalized the damage inflicted by Bouncing Blades and made it bounce the same number of times at every level of the skill. In addition, each ricochet will now select the nearest available target instead of bouncing randomly. This change should both facilitate interesting counter-play for opponents and open up new harassment opportunities for advanced Katarina players who are able to predict where their daggers are going to bounce.

In addition to her early game difficulties, Katarina’s reliance on the massive damage potential of Death Lotus has always made her a challenging champion to balance. A fully channeled ultimate could quickly reduce a team to ashes, but a well-timed interrupt from a canny defender could quickly transform Katarina from a maelstrom of death into an easy kill. For this reason, we decided to move the healing debuff from Killer Instincts onto Death Lotus and decrease the channel time slightly. While this reign in the overall damage numbers slightly, replacing some of this raw punishment with a bit of utility gave us the opportunity to make remainder of Katarina’s kit more dangerous.

To accomplish this, we swapped Killer Instincts for a spammable, area-of-effect attack that grants Katarina a brief speed boost when it lands. This new ability, dubbed Sinister Steel, gives Katarina superior mobility and allows her to continue laying down damage on multiple targets during a team fight if Death Lotus is interrupted by a stun or knockback. For a little added kick, Bouncing Blades will now apply a debuff that is consumed to deal bonus damage when Katarina strikes the target with an attack or ability. These changes should give Katarina the extra damage she needs to play aggressively right out the gates and the flexibility necessary to keep her damage potential high once the team fights start.

This brand new take on Katarina, the Sinister Blade, will be baring her blades in an upcoming patch. We hope you’re ready!

skill açıklamaları;

pasif skilimizde küçük bir değişiklik var,ulti hariç bütün skillerimizi assist veya kill aldığımızda yine sıfırlıyor ama artık bonus olarak + 25 gold vermiyor,ultimizin cooldown ını kaç saniye düşürdüğünü yazmamışlar,bence aynı saniye kalır

q skilimiz;ilk attığımız targetle beraber toplam 5 enemy e vuruyor,ve artık sekme miktarınıda sabitlemişler,önceden q 1 level iken maximum 2 kişeye sekiyordu q ya level verdikçe bu oran artıyordu şimdi o oranı sabitlemişler,ve önceden q skili rastgele sekiyordu şimdi kendise en yakın kişi veya minionu hedef alarak sekecek,ve son olarak q skilimizi attığımızda seken kişilerde tıpkı akalinin q su gibi bir "MARK"(JAX IN KAFASININ USTÜNDE DURAN SİYAH HANÇER) birakıcak.Eğer bu mark konmuş kişilere normal atak veya bir skill kullanırsak tıpkı yine akalinin q skili gibi bu "MARK" "PATLAYACAK" ve damage verecek

w skillimiz tamamen değişmiş ve yeni bir isim almış;Sinister Steel

artık w skilimizi bastığımızda etrafımızda bıçaklar dönecek ve bu bıçaklar yakındaki kişi veya minionlara alan damage vuracak,eğer damage vurursa bizede movement speed boost verecek(resimde görseli var)

e skillimizi attığımızda artık daha az damage yiyeceğiz(önceden bu daha az damage yeme bonusunu kullanabilmek için w skilimizi açıp e skilimizi atmamız lazımdı,şimdi her e skilmizi attığımızda daha az damage yiyeceğiz) bunun dışında başka bir değişikliği yok mekaniği aynı
    Hatta size e skilliyle ilgili bir tavsiyede vereyim(bunu şu anki hali içinde kullanabilirsiniz);karşınızda karthus olsun 150 canınız var karthusda bunu gördü ve ultisini channel lamaya başladı w skilinizi açın ve herhangi bir yere(ister warda,ister miniona,ister arkadaşınıza farketmez) shunpo lanın bu sayede w skilinizin efekti araya girecek ve yüzde 15(böyle kalmış aklımda) daha az damage yiyeceksiniz,yüzde 15 çok şey değiştirir unutmayın

ultimizde baya büyük buff var(ultinin damage i aynı kalırsa tabi);artık ultimizin channel süresi biraz daha kısaldı(önceden full ulti 3 saniye sürüyordu,galiba bunu 2 veya 2.30 saniye yaparlar) ve artık ultimizi yiyen 3 kişide healing debuff bulunacak(ultimizi daha öncede en fazla 3 kişi yiyordu bunda bir değişiklik yok,önceden w skilimizi açıp q skilimizi attığımızda karşı tarafa healing debuff veriyordu,bu olayı ultimize taşımışlar)

GÜNCELLEME 1;
    q da hala damage reduction var,4-5 oyun falan oynadım hatta 1 tane tiensinoakuma(benim gözümde en iyi katarina oyuncusudur sadece 1000 ranked wini var katarina ile bu sezon su an 2600 küsür elo) oynadık,
    + yönlerini sayacak olursam

bir kere farm ve push potansiyeli aşırı derecede artmış,more push=more gank,önceden wraithleri bile tek başına zor temizlerdin şimdi q+w wraithler öldü,q skilinin range i e skiliyle aynı range getirilmiş;buda adama belli etmeden(önceden early game de q yedirebilmen için nerdeyse adamın dibine girmen gerekiyordu) early game de daha çok haras demek,w skilinden gelen movement speed bonus gayet hoş
    ultisinin channeling time i 2 saniyeye çekilmiş ki bence gayet hoş olmuş zaten eski halindede en fazla 2 saniye kullandığımı hatirliyorum SONRA HEMEN CC!
    -skillerin ratioları gayet güzel
    -w skili spamable bir aoe skill olmuş cd ını gerçekten cok kısa
    -grafikler baya baya iyi olmuş eski haline kıyasla
    -yeni sound effectleri,taunt,joke,skill efektleri falan fişman gelmiş

- yönleri;6 LEVEL ÖNCESİ BURSTU UNUTUN

tienside aynı şeyi söyledi,şu anki katarinayla pbe deki katarina arasinda burst bakımından cok fark var
    yeni katarina daha çok early game haras,push,gank ve cs üzerine kurulu(aslında şu anki katarinada ilk q fulleyenler için öyle,ama ilk e fulleyen arkadaşlara kötü haberim var shunpo skilinin base skill damagei yani ap siz vurduğu damage ilk onu fullesende yerlerde sürünüyor hatta ilk levelde 40 vuruyor)
    ad ratio artık yok gibi birşey,q sunda kaldırmışlar,w sunda çok çok az etkiliyor,sadece ultisinde adam akıllı etkiliyor hatta +100 ad kasarsan ultine +300 ad damage i ekliyor ama full hybrid kasanlar bence hata yaparlar hextech gunblade yeterde artar

-e skilinin cooldownu cok fazla artmış,damage i aşırı düşürülmüş,ama ratiosu artmış şu anki katarina full itemin vurduğu e damage ile pbe deki katarinanın vurduğu e damage i LATE GAME DE aynı,bu damage düşüşünün sebebi büyük ihtimalle w skilinden kaynaklanıyor,eğer e skilinin damage ini aynı bıraksalardı şu anki katarinaya kıyasla fazladan bir tane damage koyan skili olacaktı buda eskisine kıyasla SU GÖTÜRMEZ BİÇİMDE op olması demekti,durumu dengelemek istemiş riot

gerçek manada katarina oynayanlar bilir kasmış bir katarinanın penta kill potansiyeli e skilinden gelir ultisinden değil(ultisi team fight çevirici özelliktedir),bütün oyun boyunca da gayet güzel burst koyar,bu early ve mid game de elinizden alınmış işte artık q+w+mark consume la birşeyler yapmaya calışacaksınız

şu an uykusuzum aklıma gelen gözüme takılan bunlar aşağıda level 1 için çektiğim skillerin resimleri var yorum size kalmış;
    q skili; Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!
    w skili; Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!
    e skili; Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!
    ulti; Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!
    pasif; Katarina Remake ve Grafik Yenilemesi Geliyor,Pbe deki hali tekrar değişecek!!

uykusuzum,şu an için söyleyebileceklerim bunlar,unutmayin skillerin damage ve ratiolarının değişme ihtimali aksi söylenene kadar var

GÜNCELLEME 2;TIENSI VE SCARRANIN DEĞIŞIKLIKLER HAKKINDA ANALIZLERI

-Old Kat Q + E + W combo: .8 AD 1.1 AP
    New Kat Q + E + W combo: .6 AD 1.55 AP

-^ This makes AD on Kat even more useless than it was before.

-The New ult on Kat has a reduced ult timer from 3 seconds to 2, if you can get a full 2 seconds of ult damage off you will be doing more damage with your ult than you would with two seconds of the old ult.

-Now that Q only bounces onto the nearest target it makes her harassing power a lot weaker in high level play. The only way for you to successfully bounce onto an enemy is by throwing it at the last three caster creeps and bounce it from there into the enemy. But since you no longer have the W full damage proc the damage from the bounces will be minimal. The other way to get a Q is to Shunpo close enough to q the enemy then w to pop the Q debuff, unfortunately that leaves you open to ganks and retaliation since you're escape skill is gone.

-W has a 1 second speed boost, that's insignificant, not enough to make up for the lost chasing power that she had from having E off a 6 second CD originally

- E gives a .4 AP ratio and a 20% damage reduction at all ranks, there is no reason to level it up before Q and W now, it acts as a utility spell now if anything.

-In general, possible attacking combinations are Q + E + W + R (if you are within Q range) or E + W + Q + R (You're W has no casting time so you can shunpo w in literally no time).

-The Q debuff DOES NOT pop from summoner spells like ignite, I need to test it with items like gunblade.

-To my knowledge no build changes should occur, I already played her as primarily AP. Gunblade is still necessary for the slow and the lane sustain.

-So after spamming a couple of games with her I must say that she farms very well, has good exchange. But she has to be a lot more passive in lane since her E cooldown has increased a lot, and that her Q isn't reliable (ironic isnt it) as a harassing tool anymore

GÜNCELLEME 3;

Official forumda şu anda çok fazla kavga gürültü var,early ve mid game in nerflenmesi yüzünden,morello ve diğer riot çalışanları bilgi toplamaya çaılışıyorlar,skillerde büyük ihtimalle tekrar değişiklik olacak

Tiensi nin official forumda açtığı konu(morello ile konusuyorlar);http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2461748

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 11 Ağustos 2012; 5:46:32 >

• Oha beklediğimden çok daha iyi olmuş. Hybrid katarina buildimle birlikte ortalığı yakacağız!

Ne yapmaya çalıştıklarını söyleyim; Katarina'ya yepyeni bir W skili geliyor. E skili dosta atılınca damage reduction ultimiz healing reduction verecek. W skili yerine çok güzel bir movement speed verebilen damage skilimiz geliyor. Ayrıca Katarina early gamede Q ile 60 damage yani basic attack gibi vurmayacakmış. Early gamede çok defansif oynanıyordu bunun üstesinden geleceğiz diyorlar. Bu şuanlık buff gibi gözüküyor fakat ratiolarını düşürürler büyük ihtimalle. Ayrıca W skilimiz movement speed ve damage sağladığı için ultimiz bozulduğunda useless kalmayacakmışız. Yani katanın ultiyi boz gg diye birşey olmayacak diyor. Q skilimiz early gamede acayip bir buff yiyor level atladıkça bounce sayısı artacağına direk 6 tane bounce ile başlayacağız. Ayrıca bounce rastgele değil en yakındaki targetlara gidecek, rakibi harraslamak için mğthiş bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 10 Ağustos 2012; 5:45:58 >

• 5dk önce açayım dedim sonra vazgeçtim bir sürü İngilizce bilmeyen kişi gelip bir sürü soru soracak diye, kolay gelsin sana
  • Sandstorm skininden sonra yeni bir kıyak daha.

Edit:Tamamen değişmiş sanıp üzülmüştüm aslında ama çok şükür ki en güzel yanları değişmemiş championın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 10 Ağustos 2012; 5:46:10 >
  • w si süper olmuş
    pbeye gelsede denesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 10 Ağustos 2012; 5:46:15 >
  • Güzel olcak güzel eski w sinin efektleri e ve ultiye dağıtmışlar.Bide sandstorma grafik yenilemesi yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 10 Ağustos 2012; 5:45:49 >
  • Mid'de her türlü oynuyodum zaten, iyi oldu böyle. Ama biricik Sandstorm skinim herkesin eline düşücek ona yanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır bedavaya Katarina da gelecekken çok güzel olacak.
  • Şu an deniyorum PBE'ye geldi, çok heyecanlı^^
  • ilk mesajımı güncelleyeceğim müsait olduğumda pbe ye değişiklikler geldi ama bu değişikliklerin aynen gelip gelmeyeceği(skill damage ratioları,base damageleri falan filan) daha meçhul
  • Ratiolara bakmadım ama şu an çok iyi durumda. Riotu tebrik ederim gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Köklü değşikler değil ama çok beğendim. Özellikle w artık damage vuran bir skil ve cd çok az. Ulti channeling spell yazmıyor artık orada takıldım.. Galiba öyle ki pasif ultiyi 10 sn çekiyor. Channel olmasa çok iyi olacak.
  • Değiştiği iyi olmuş sevindim ama yeni halini denemeden bilmiyorum.Şu an zaten en çok severek en çok oynadığım champ.
  • Değiştiği iyi olmuş sevindim ama yeni halini denemeden bilmiyorum.Şu an zaten en çok severek en çok oynadığım champ.
  • Katarinalar çoğalacak yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

Değiştiği iyi olmuş sevindim ama yeni halini denemeden bilmiyorum.Şu an zaten en çok severek en çok oynadığım champ.

Değiştiği iyi olmuş sevindim ama yeni halini denemeden bilmiyorum.Şu an zaten en çok severek en çok oynadığım champ.
  • oynadım q e w gayet iyi damage vuruyor başta. harrash kolay. rahat dive yapabilir 6 leveldan sonra. hem kaçabilme şansı var hemde artık daha fazla damage vurabiliyo

edit:q'da hala sektikçe damage reduction var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 10 Ağustos 2012; 10:17:03 >
  • Dedim ben ama di mi? Konusunu bile açmıştım daha bir çok champın rework'u gelecek, champ olarakta elemental bir hydra gelicek görüceniz.
  • beyler pbe indirmeye üşeniyorum, indirmeye değer mi? katarina için.
  • evelyn oynarken ne güzel kimsede yok az diyordum remake geldi herkes oynuycak dedim öyle olmadı katarinada benim en sevdiğim champ. ve bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oynadığım bi champ. evelyn zamanı gibi endişelerim olcak herkes alcak oynuycak diye ama inş. remake olmasına ramen rabet görmez her oyunda katarina kim olcak diye atışmak istemiyorum :) ve baya güzel olmuş görütüntüsünde saçları artık daha insan gibi olmuş sevdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

evelyn oynarken ne güzel kimsede yok az diyordum remake geldi herkes oynuycak dedim öyle olmadı katarinada benim en sevdiğim champ. ve bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oynadığım bi champ. evelyn zamanı gibi endişelerim olcak herkes alcak oynuycak diye ama inş. remake olmasına ramen rabet görmez her oyunda katarina kim olcak diye atışmak istemiyorum :) ve baya güzel olmuş görütüntüsünde saçları artık daha insan gibi olmuş sevdim :D

Hocam ilk önce baya degil bayağı olacak :D bence daha da artar . Zaten oynayanların az bir sayısı yoktu. Ratiolari düşürmezlerse cok kötü olur. Tam bir op vakası olur. Ratio düşer bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.