Şimdi Ara

Katarina Oynayanlara,Yeni Başlayanlara Taktikler ve İpuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunda mainim Katarina.

Kolay bir şampiyon gibi gözükse de,elolar yükseldikçe Katarina oynamak daha da zorlaşıyor.

Katarina'yı Katarina yapan yegane özelliklerden birisi ultisi, fakat oyunun en kolay bozulan skillerinden bir tanesi.

Erken Oyun Safhası

-Koridorunuzda oyuna başlarken,mümkün olduğu kadar çok koridorda kalmaya çalışın.

-Bu yüzden ilk tercihiniz bot ve 4 adet pot olsun.

-Çok harass yiyorsanız, ''q'' fulleyip rakibinize yaklaşmadan hasar verebilirsiniz.

-Koridorunuzda eşit veya üstünseniz ''w'' skillinizi fulleyerek bekleme süresi daha az olan bu skill ile daha da fazla harass yapabilirsiniz.

Orta ve Geç Oyun Safhası

-Katarina farmdan daha çok killerden beslenen bir şampiyon,bu yüzden Mejai'nin Ruhyiyeni doğru bir tercih olabilir.

-Roam ( Diğer koridorlara destek) yaparak,diğer koridorları da beslemelisiniz.

-Dereceli oyunlarda Katarina seçtiğinizde muhtemelen karşı takım ultinizi bozacak bir şampiyon seçecektir.

-Oyun tek bir koridora yıkılırsa veya ultinizi bozacak bir şampiyonla karşılaşırsınız mutlaka ama mutlaka karşı tarafın ultinizi bozacak skilli kullanmasını bekleyin,gözetleyin.

-Ultiniz 3 şampiyona vurur,ultinizin vurduğu şampiyonlar öldüğü an ultinizi daha da açık tutmanıza gerek yok, hemen ''e'' skillinizi kullanarak diğerlerinin üzerine atlayın.

-Eğer ultinizi bozacak şampiyon skillini kullanmamakta ısrar ediyorsa aralarına ''e'' skilliniz ile atlayın ve ''Zhonya'' basın.Diğer takım arkadaşlarınızın yaratacağı karmaşıklıktan faydalanıp ultinizi kullanabilirsiniz.

-TF'lerde mutlaka ve mutlaka kendinizi çok iyi koruyun.Muhtemelen ilk tercih siz olacaksınız.

Build veya herhangi başka bir sorunuz olursa,buradan yazarsanız yanıtlayabilirim.

• Q dan sonra ne fulluyorsun hep unutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KürtLokumu

Q dan sonra ne fulluyorsun hep unutuyorum

Rakip çok harasslıyorsa Q fullemeyi tercih ediyorum ben, öteki durumlarda ilk W fullüyorum
  • Ellerine saglik kardeşim cok gzl olmus

• Umarım katarina ve akalinin snowball kapasitesinin riot farkındadır

• Lig + katarina statlarını at bakalım.
  • hocam build yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tessekkurler sence silverdan kata ile çıkar mıyım yada akali mi oynamalıyım

• Build ?

• Mp bot
    Dfg
    Zhonya
    Rabadon
    Void staff
    GA

Dfg + combo theq .

• Sıralama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Lig + katarina statlarını at bakalım.

Bu sadece birkaç ipucu için açılmış rehber,sizin bu tarz isteklerinizi anlamak gerçekten mümkün değil.

SoloQ olarak fazla ranked oynamıyorum o yüzden yanlış fikir beyan etmemeniz için lig konusunda bir bilgi vermeyeceğim.

Ranked Team olarak oynuyoruz genelde.S4 maç spamlayarak Diamond olanlardan değilim yani.

Bu da istediğin maç statları.

• quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

Tessekkurler sence silverdan kata ile çıkar mıyım yada akali mi oynamalıyım

Katarina ile çok rahat Gold olabilirsin,belki Plat ama sonrası için sıkıntı başlar.
  • Ellerine saglik kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TunahanÖzdemir

Sıralama?

Dfg rush , rakibe göre Zhonya veya Rabadon. Işte kalanları da buradaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Boşver onu sen dikkat çekeye çalışıyor sürekli.

Dikkat çeksinlerde insanların emeklerini baltalamasınlar foruma giresi gelmiyor insanların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Banavar

Mp bot
    Dfg
    Zhonya
    Rabadon
    Void staff
    GA

Dfg + combo theq .

Hextechsiz bir kata buildi büyüksün reis
  • Mejai kısmını sil bence konudan,ayrıca biraz bariz şeyler olmuş gerçekten de yeni başlayanlar için.Yeni başlayanlar bunları kendi de 2-3 oyunda keşfedebilir zaten.Belki değişik ipuçları alabilirim diye gelmiştim ama alamadım.
  • Dostum aklında bulunsun; range herolara karşı %95 q fullenir, harass+farm için, w ise melee ( zed,kha,yasuo) karşı fullenir. yani üstünseniz w fulleyin biraz yanlış olur zira karşıda lulu ori varsa adama w atıcam diye giderken canınızı %60 a düşürebilir.

edit:çöp diyen arkadaşı da takma 9/7/6 kda ile rehber yapmış, çöp denilebilcek birşey varsa oda o :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 4 Temmuz 2014; 23:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

Dostum aklında bulunsun; range herolara karşı %95 q fullenir, harass+farm için, w ise melee ( zed,kha,yasuo) karşı fullenir. yani üstünseniz w fulleyin biraz yanlış olur zira karşıda lulu ori varsa adama w atıcam diye giderken canınızı %60 a düşürebilir.

edit:çöp diyen arkadaşı da takma 9/7/6 kda ile rehber yapmış, çöp denilebilcek birşey varsa oda o :)

Edit'in cuk oturmuş hocam

Range şampiyonlara karşı da ben ''w'' fullüyorum,tabi nişanlı skillere sahip şampiyonlara karşı e w combosunu yaptıktan sonra biraz kafa karıştırıcı şekilde geri çekiliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.