Şimdi Ara

Katalitik konvertor hatasi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum beyler istanbulda brc simit tup takili 2010 model symbol arac buldum fakat satici tüpe bagli olarak egzoz katalitik konvertor hatasi veriyor dedi bu nedir masrafi nedir bir sorun teskil eder mi hic ? Daha once yapilmis 1.5 sene sonra falan tekrarlamis ariza ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tıkanmışsanırım muayeneden geçmez çok yakar orjinali çok üzer masrafın büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni katalitik konvektör alacaksınız
  • Pahali biseymidir nedir tahmini ne kdr masraf ederim ? 6 ay sonra muayenesi varmis

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Deme o kdr pahali bisey mi bu boyle 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

Deme o kdr pahali bisey mi bu boyle 😄
    Orjinali öyle universal var sanırım birazdaha ucuz

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    1200 tl civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGR Valfi Uyarısı?
    7 yıl önce açıldı
    EGR VALFİ HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Desene araci alamayacağız bu yuzden :) bu kadsr fiyat dusmezler aractan zaten yalan oldu bu aracta

Degisimden baska biseyi olmaz mi ? Satan arkadas lambayi sonduruyoruz 3 4 ay daha yanmıyor diyor ama lambayi söndürmek cozum degil sanirim ilerde daha sikintili arizalar meydana getirir diye dusunuyorum ?

• ben geçen ay değiştirdim. euro 4 büyük boy Universal alman malı katalizör. 700 lira.

• quote:

Degisimden baska biseyi olmaz mi ? Satan arkadas lambayi sonduruyoruz 3 4 ay daha yanmıyor diyor ama lambayi söndürmek cozum degil sanirim ilerde daha sikintili arizalar meydana getirir diye dusunuyorum ?
    Benim eski aracım nissan almera da vardı aynı sorun. Söndürüyordum lambayı bir ay bilemedin 2 ay sonra yada 1 hafta sonra tekrar yanıyordu ama muayeneden falan geçti... Genelde 90 km ve üstü hızlarda gitmeye başladığımda yanıyordu lamba

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Kesin bi cozumu var mi acaba ? Arac sahibi bu arizadan dolayi indirim yapmiyor bende alip masrafa girmek istemiyorim

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Modeline gore fiyatlar değişiyordur sanirim ? Benim alacagim arac 2010 symbol 1.4 benzin lpg

• quote:

Kesin bi cozumu var mi acaba ? Arac sahibi bu arizadan dolayi indirim yapmiyor bende alip masrafa girmek istemiyorim
    Kesin çözüm değiştirmek araç sahibi indirim yapmıyorsa almayınuz o aracı başka araç mı yok.Başınız ağrır gidin sorunsuz başka bi makine alın.

• quote:

Çözümü değiştirmek başka çaresi yok. İndirim yapmıyorsa keyfi bilir dostum. Az para değil ki masraflı birşey

Aynen usta eyvallah

Pahali bisey olmasa alirdim da pahali bi parcaymis

• quote:

Pahali bisey olmasa alirdim da pahali bi parcaymis
    Sana satmaz fiyat kırıp ama elinde sonunda birine fiyatı kıracak yada yaptırıp satacak.

Dedim zaten fiyattan kirmak icin demiyorum sen yaptir oyle alayim dedim ama guvenemiyorum tabi gene , ariza isigini söndürtüp yaptim diye de satabilir

• quote:

yoo modele göre değişmiyor. universal takılıyor. hatta sembolün daha ucuzdur. beygir gücü düşük.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.