Şimdi Ara

KASTAMONU TAVUK ETI VE RESTAURANT %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR kastamonu kuzeykente Dünya gross adında market açıldı.TAVUK kanat 4.90 göğüs 5.90 ciğer 2.90 baget 4.90 tariş riviera 5lt 69.50 nar 1.45 mandalina 1.95 salkım domates 2.45 portakal 0.95 patates 0.85 kestane ödemiş 9.90 adana urfa pide çeşitleri etli ekmek 6~8tlarasi köfte 6tl TAVUK ve restaurant %50indirimle bu fiyatlarda satılıyor.baya bi üründe indirim var sabun 5×70 hacisakir 1.80 fax 4lt sıvı sabun 6.50 şimdilik aklıma gelen aldığım ürünler.faydamiz olur inşallah

90 adet bulaşık mak,tablet finish classic 17,00tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 22 Ocak 2016; 18:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toprak ellerine sağlık
  • İnebolu kestanesi olsada yesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 22 Ocak 2016; 18:09:14 >
  • Yakın olsam bi etli ekmek yesem. Nasıl canım çekti şimdi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

toprak ellerine sağlık

Saygılar hemşerim..

Inebolu kestanesi görmüyorum bayadir.kirpilerde bitti galiba.Çok canın çektiyse bi araştırma yapayım bulursam haber ederim.
    Mehmet0637;Pastırmali ekmeği (tabiki tabakoğlu pastirma) yedikten sonra benim için etli ekmeğin bi anlamı kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 22 Ocak 2016; 18:36:39 >
  • Ah o kuyu kebabı yokmu memleketimin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0637

Yakın olsam bi etli ekmek yesem. Nasıl canım çekti şimdi..

Şimdi etli ekmek yemekten geldim sizin mesajı gördüm.

gazili_06
    Kuzeykentin neresinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 22 Ocak 2016; 18:56:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bellona ile ulucaminin arasında kalıyor.guzel yapıyorlar mi ama o konuda bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gazili_06

Bellona ile ulucaminin arasında kalıyor.guzel yapıyorlar mi ama o konuda bilgim yok

Göl Anadolu lisesindeyim genelde oradan geçiyorum ama hiç dikkatimi çekmemiş. Ev tam tersi olukbaşında neyse bir ara gider bakarım.
    Bilgi için teşekkürler.
  • foto ekledim.

1 hafta gecerliymiş haberınız olsun

KASTAMONU TAVUK ETI VE RESTAURANT %50 indirimli KASTAMONU TAVUK ETI VE RESTAURANT %50 indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 22 Ocak 2016; 19:45:55 >

• bir bilgilendirme daha yapayım

kebeci ve murat gıda paraf ta elektronik olarak tanıtılmış haberiniz olsun.,,kebeci rize turist cay sarı paket 17,89tl ve yanında yarım kg küp şeker hediye.6 paket çay aldım ve ufak tefek sakız vs aldım 109.70tl tuttu. 100tl ye geldi.yani 6 paket çay 3 kg küp şeker ve 6x5 falım sakız 100 tl ye geldi gayet uygun.Kebeci de 100tl alışverişe 2tl restoran indirimi de verilmekte.

Yeni öğrendiğim birşeyi de paylaşayım. Koli halinde aldıgınız cogu üründe söylerseniz kasada toptan fiyatlarından hesaplanıyor...bu olay Kebeci ve Murat gıdada var muhtemelen Şekerci ve Park markettede vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 22 Ocak 2016; 20:00:02 >
  • benim anlamadığım ülkemizde en iyi sucuk kastamonu sucuğudur ama ne hikmetse piyasada hep kayseri sucuğu var.kastamonu ürün pazarlama konusunda çok gerilerde.
  • gazili_06 G kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.
  • defrecmantasyon kullanıcısına yanıt
    Sadece sucuk değil, Türkiye'nin en kaliteli pastırması Kastamonu'nundur ama dediğiniz gibi pazarlaması iyi değil maalesef.

• Vay be kuzeykenti görünce eskiler canlandı az dolasmadik is merkezinde üniversitesi zamanı. Valla toprak eskileri hatırlattın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

benim anlamadığım ülkemizde en iyi sucuk kastamonu sucuğudur ama ne hikmetse piyasada hep kayseri sucuğu var.kastamonu ürün pazarlama konusunda çok gerilerde.

Vedat milor da aynısını söylüyor hayatımda yediğim en lezzetli pastırma diyor.tabakoğlu 1 numara bilirsiniz.vedat milyor geldikten sonra telefonların fişini çekmişler yetistiremiyorlar zaten.il dışına gonderim yok.talepse çok fazla.bu arada çemen de bir numara.

En son kg 94tl idi.Sucuk 60tl idi
    Tosya pirinci devrekani et hindi(ibi) patetesi(pata) Inebolu ekmeği incir TABIKI KOCAYEMIS bogurtleni taskopru sarımsak daday etli ekmegi bir numara Kanlıca mantarinida unutmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 22 Ocak 2016; 21:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0637

Sadece sucuk değil, Türkiye'nin en kaliteli pastırması Kastamonu'nundur ama dediğiniz gibi pazarlaması iyi değil maalesef.

Sarımsağını duymuştum ama sucuk ve pastırma olayından daha ilk kez haberdar oluyorum.İlginç.
  • Kastamonuda fiyatlar genelde fahiştir. Sıcak fırsatta görmek sürpriz oldu. Gross yeni açıldı o yüzden kısa sürelidir. Murat Gıda kzeuykent kapandı gross açtılar. Umarım fiyatlar iyidir. Kebeci ve park avm gibi uygun olursa fiyatlar çok tercih edilir.

• defrecmantasyon kullanıcısına yanıt
    Pastırma eyvallah ama sucuk tabakoğlu çok pahalı satıyor ayrıca çokta fiyatına göre lezzetli bulmadım. Bir aşık baba bez sucuk değildi yani. Sucuğu nerden almak lazım?

• sokrates60 S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kastamonulu degilsinizdir taskopru sarimsagi kullanılıyor ve oranı diğer sucuklara göre bir hayli fazla.örneğin 5kg sucuga yarım bir kg arası konuluyor bol sarımsakli oluyor kastamonu sarimsagi gayet acı sarımsak diyebiliriz kastamonunun geneli böyle tercih ediyor.Ben kepeciden alıyorum etini kendisi veriyor kaşet karabük firmasına urettiriyor 36tl idi herhalde etler devrekani den alınıyormuş yani kaliteli.günde 2 büyükbaş kestirdigini biliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.