Bir arkadaş 110k yaptı da orayı düşünüyor mezun olunca kesin olarak işsiz kalır mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kastamonu ceng yazılır mı?
-
-
kesin demeyelim ama kuvvetle muhtemel. O sıralamaya batıda vet geliyor sanırsam bana batıda gelse net yazsrdım da doğu da geliyor işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mezuna kalsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kez mezuna kaldı zaten hocam
Ben de aynı fikirdeyim vet,hemşirelik hatta tıbbi sekreterlik bile daha mantıklı da işte arkadaş ısrarla sağlık sektörü istemiyor ama kastamonuda da ceng okumak saçma geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 17 Temmuz 2024; 23:19:33 >
Bende kastamonu tip yazayim hocam arkadasla beraber okuyalim. Saka maka kastamonu ceng yeni bir üniversite piyasada ne kadar ismi geçer bilmiyorum. Mezuna kalmayi düşünmüyorsa ve illa ceng diyorsa yazabilir fakat ben 23kdan dahi ceng yazamiyorum istememe ragmen iyi ozguven acikcasi
hyr 110 koü elektrik veya gtü malzeme seçsin beğensin yazsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazsın. Kastamonunun müfredatına uyup 4 yılı bitirirse işsiz kalır. Kendine ekstra bi şeyler katarsa işsiz kalmaz.
-Erasmus yapmalı
-İngilizce olmazsa olmaz. Öyle anlıyorum ama konuşamıyorum seviyesinde değil
-Algoritmaları adı kadar iyi bilmeli
-Yazılımcı etkinliklerine katılmalı sürekli. Ancak bu tarz yerlerde bi çevre edinip işe veya staja girer. Yoksa düz Kastamonu mezunu olarak mülakata bile almaz büyük firmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oralarda onları yapanların olduğunu sanmıyorum ya da çok az vardır onları yapmaya teşvik ettiklerini düşünmüyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 18 Temmuz 2024; 9:7:26 >
Kesinlikle öyle yazdırmamaya çalışıyorum zaten
Taşradaki a dan Z ye tüm bölümlere karşı dikkatli olmak da fayda var hatta iyi bir şehirde tıp gelirken sırf kendi orda ikamet ediyor diye gidip gidip Kafkas Harran tarzı tipları biri yazıyorsa mantiksiz gelir bana.Muhendislik veya başka bir bölüm için de bu dusuncedeyim.Konudan bağımsız iyi bir şehirde bölüm okumaya sıralamaniz yetiyorsa orayı yazın.
Teşvikle falan olmaz zaten. Arkadaş bu bölümde iyi bi kariyer istiyorsa sınavda iyi yapmamasının da cezasını çekecek. Kolay lokma yok öyle
-
Son kez up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X