Şimdi Ara

Kassadin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hiç özlemedim. %99 ban/pick oranı olan şampiyonun nesini özleyeyim?
  • ÇÖP ÇAR SİLİN OYUNDAN NECO ABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ABİ BİR NUMARADIR -- 16 Mart 2016; 14:55:27 >
  • O kassadin'in çoktan nerf yemiş haliydi yani q silence kaldırılmıştı . Voyboy da o maçta mid/tank kassadin oynamıştı, o maçtan sonra da ult değişikliğine kadar uzun bir süre de top'da gördük . Bence kassadin'in op olduğu zamanlar s3 dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 14 Mart 2016; 12:43:10 >
  • Şunun Lux lısını yapsanız yeridir.
  • Evet donmuş yürek buzdoğan eldiven randuin falan yaptı. ama 2014 kassadin de olsa böyle kaçmaları hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

Evet donmuş yürek buzdoğan eldiven randuin falan yaptı. ama 2014 kassadin de olsa böyle kaçmaları hoş

Öyle tabi nede olsa '' kassadin '' . Voyboy da özletiyor kendini ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence şuan gayet iyi durumda eski kassadini bilmiyorum ben tabiki sezon 5in başıydı ben oyunda başladığımda.
  • Çok nerflediler be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ağırlığı vardı yani diğer assassinlerin adı bile geçmiyordu, ah be duygulandım şimdi
  • Gözümden bir damla yaş düştü.Şimdi de oyunun 20. dakikasından sonra op ama her şampiyona karşı alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

Bence şuan gayet iyi durumda eski kassadini bilmiyorum ben tabiki sezon 5in başıydı ben oyunda başladığımda.

Eskiden q sunun 280 taban hasarı vardı . Ve 2.6 saniye susturuyordu (şuan en yüksek 160 hasar )
    w su her düz vurduğunda mana kazandırıyordu ve aktif olarak 5 saniyeliğine 50 zırh delme veriyordu
    e si 3 saniye yavaşlatıyordu ve taban hasarı 300 dü şuan (en yüksek 180 hasar )

ultisini zaten konuşmaya gerek yok oyunun en iyi ultilerinden
  • Susturmalı Talon ile Akali'nin e nerfünden önceki halini özledim xd
  • Hatırlıyorum bu oyunu full tank iğrenç bi build yapmıştı
  • quote:

quote:

Bence şuan gayet iyi durumda eski kassadini bilmiyorum ben tabiki sezon 5in başıydı ben oyunda başladığımda.

Eskiden q sunun 280 taban hasarı vardı . Ve 2.6 saniye susturuyordu (şuan en yüksek 160 hasar )
    w su her düz vurduğunda mana kazandırıyordu ve aktif olarak 5 saniyeliğine 50 zırh delme veriyordu

Kassadin ve zırh delme?

• quote:

quote:

Hocam güzelmiş ama buda çok abartıymış yani bence nerfleri haketmiş şampiyon. Şuan iyi kassadin oynarım severimde. Tabi o zaman oynasam o nerflere bende kızardım aslında. Çelişkili bi durum

• Patates ettiler champı

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Luxa haksızlık edoyorsunuz. O kassadinin susturunun 2.5 saniye olduğu zamanlardan beri lux neredeyse sadece buff yedi. Yani o zamandan beri tüm broken champlarla beraber şu anki haliyle bulundu. Bırakın biraz güçlü olsun, o zamanların kassadininin yanına yaklaşamayacak olsa bile

• babaağ B kullanıcısına yanıt
    Araştırabilirsin son seviyede 50 zırh delme veriyordu w su. sürekli hasar amaçlı yapmış olaiblirler

W - Nether Blade
    Passive mana restore increased at earlier ranks 4/8/12/16/20
    Active 20/30/40/50/60 (+0.15 ability power) bonus magic damage dealt on hit instead of 7/15/25/38/50 armor penetration
  • Kassadin bildiğin rework görünümlü nerf'ler yedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.